Tietoa sivustosta Lastenvaate.fi

Tietoa Lastenvaate.fi:stäLastenvaate.fi on shoppailu/vertailusivusto. Sivuston tarkoituksena on kerätä internetin laajasta tarjonnasta tietoa lastenvaatteita, lasten kenkiä, äitiysvaatteita, lastentarvikkeita ja tulevaisuudessa myös leluja tarjoavista kaupoista. Pyrimme keräämään kauppakohtaisille sivuillemme jokaisen kaupan tarjoamat parhaimmat tarjoukset, alennuskoodit sekä lastenvaate alet. Keskitetysti kaikki alennukset löydät myös alennuskoodi ja ale sivuiltamme. Keräämme myös löytönurkkaamme tuotteita yhden ja saman sivuston alle niin että kuluttujan olisi vaivattomampaa vertailla alennuksessa olevia lastenvaatteita ja niiden hintoja helpommin merkistä tai nettikaupasta riippumatta. Toivomme , että löydät lastenvaate ale nurkasta juuri ne koko netin parhaat tarjoukset. Sivusto tarjoaa lisäksi tietoa, pitää ajantasalla uusimmistä trendeistä niin lastenvaatteiden kuin äitiysvaatteidenkin osalta.

Lastenvaate.fi -sivuston käyttäjän on oleellista ymmärtää, että vaikka parhaan tahtomme mukaan haluamme tarjota sivuillamme viimeisintä tietoa tuotteista, voi olla mahdollista että esimerkiksi sivuillamme esittelyssä olevan tuotteen hintatiedot ovat muuttuneet tai kyseistä tuotetta ei ole enää tarjolla. Lastenvaate.fi ei voi siis ottaa vastuuta tarjottujen tietojen tai sivuilla esittelyssä olevien tuotteiden ja palveluiden hinnoista, voimassaolosta, oikeellisuudesta ja/tai saatavuudesta.

Lastenvaate.fi ei siis ole jälleenmyyjä. Löydettyään itseään kiinnostavan tuotteen käyttäjä siirtyy linkin kautta tuotetta myyvään internetkauppaan. Lastenvaate.fi tarjoaa käyttäjälle vain informaatioita ja näin olleen Lastenvaate.fi:n sekä sitä hallinnoivan Web Factory Clunet Oy:n ja käyttäjän välille ei koskaan synny minkäänlaista sopimusta. Sivuston käyttäjän ja tuotteen/ palvelun myyjän välille voi siis ainoastaan muodostua ostosopimus.

Kaikki tuotteisiin, tilaukseen, saatavuuteen, reklamointiin sekä hintoihin liittyvät kysymykset tulee osoittaa lopulliselle tuotteen myyjälle. Lastenvaate.fi:llä tai sitä hallinnoivalla Web Factory Clunet Oy:llä ei ole mahdollisuutta puuttua tai ottaa kantaa edellä mainittuihin asioihin.

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä ?

Jos olet pieni tai keskisuuri lastenvaate- tai lastentarvikeyrittäjä ja haluat kasvattaa nettikauppasi näkyvyyttä ja konkreettista kävijämäärää sivuillasi kannattaa sinun tehdä ehdottomasti kanssamme yhteistyötä. Olemme alan ammattilaisia niin markkinoinnissa kuin nettisivujen kehittelyssäkin. Sivustomme kävijämäärä on huimassa kasvussa. Kävijät etsivät pääasiallisesti tietoa eri lastenvaate/tarvike kaupoista, alennuskoodeja, voimassa olevia tarjouksia, netin parhaita lastenvaate aleja. Ohjaamme asiakkaitamme mielellämme sivustollesi.

Yrityksesi näkyvyys Lastenvaate.fi:ssä

Rocker meille, mitä haluat tai toivot? Pyrimme toteuttamaan toiveesi mahdollisimman hyvin. Tällä hetkellä voimme suoraan tarjota jo kolmenlaista näkyvyyttä. Yksinkertaisimmassa vaihtoehdossa saat linkin kauppaasi etusivumme kauppalistauksessa. Toisena vaihtoehtona luomme kaupallesi oman alasivun. Voimme suunnitella sivun yhdessä pitäen kiinni kuitenkin lastenvaate.fin kauppasivun peruspohjaratkaisusta. Saat kauppakohtaiselle sivulle kuvia sekä tietoa yrityksestäsi että linkkejä kauppasi alennuksiin. Lisäpalveluna voit tuoda esille muutaman ”kukauden tuotteen” omalla alasivullasi. Jos kiinnostuit niin ota yhteyttä niin jutellaan yhteistyöstä lisää.

Tietosuojakäytäntö ja yksityisyyden suoja

Lastenvaate.fi noudattaa ja kunnioittaa tietosuojasäännösten mukaisesti käyttäjiensä yksityisyyttä.

Yrityksen tiedot:

Web Factory Clunet Oy
Tunturikatu 19 d
00100 Helsinki

Impressum

Angaben gemäß § 5 TMG

Henrik Luoto
Tunturikatu 19 d 39
00100 Helsinki

Vertreten durch:
Henrik Luoto

Umsatzsteuer-ID:
Umsatzsteuer-Identifikationsnummer gemäß §27a Umsatzsteuergesetz: FI14550062

Wirtschafts-ID:
FI14550062

Haftungsausschluss:

Haftung für Inhalte

Die Inhalte unserer Seiten wurden mit größter Sorgfalt erstellt. Für die Richtigkeit, Vollständigkeit und Aktualität der Inhalte können wir jedoch keine Gewähr übernehmen. Als Diensteanbieter sind wir gemäß § 7 Abs.1 TMG für eigene Inhalte auf diesen Seiten nach den allgemeinen Gesetzen verantwortlich. Nach §§ 8 bis 10 TMG sind wir als Diensteanbieter jedoch nicht verpflichtet, übermittelte oder gespeicherte fremde Informationen zu überwachen oder nach Umständen zu forschen, die auf eine rechtswidrige Tätigkeit hinweisen. Verpflichtungen zur Entfernung oder Sperrung der Nutzung von Informationen nach den allgemeinen Gesetzen bleiben hiervon unberührt. Eine diesbezügliche Haftung ist jedoch erst ab dem Zeitpunkt der Kenntnis einer konkreten Rechtsverletzung möglich. Bei Bekanntwerden von entsprechenden Rechtsverletzungen werden wir diese Inhalte umgehend entfernen.

Datenschutz

Die Nutzung unserer Webseite ist in der Regel ohne Angabe personenbezogener Daten möglich. Soweit auf unseren Seiten personenbezogene Daten (beispielsweise Name, Anschrift oder eMail-Adressen) erhoben werden, erfolgt dies, soweit möglich, stets auf freiwilliger Basis. Diese Daten werden ohne Ihre ausdrückliche Zustimmung nicht an Dritte weitergegeben.
Wir weisen darauf hin, dass die Datenübertragung im Internet (z.B. bei der Kommunikation per E-Mail) Sicherheitslücken aufweisen kann. Ein lückenloser Schutz der Daten vor dem Zugriff durch Dritte ist nicht möglich.
Der Nutzung von im Rahmen der Impressumspflicht veröffentlichten Kontaktdaten durch Dritte zur Übersendung von nicht ausdrücklich angeforderter Werbung und Informationsmaterialien wird hiermit ausdrücklich widersprochen. Die Betreiber der Seiten behalten sich ausdrücklich rechtliche Schritte im Falle der unverlangten Zusendung von Werbeinformationen, etwa durch Spam-Mails, vor.