Laadukkaat äitiysvaatteet edullisesti netistä

Äitiysvaatteita

Etsitkö äitiysvaatteita, mukavasti istuvia housuja, tarpeeksi pitkiä äitiyspaitoja, jotka peittävät myös kasvavan vatsan ja alaselän, sopivan kokoisia tukevia, laadukkaita äitiysalusvaatteita, imetysrintaliivejä, paitoja tai juhlavia äitiysmekkoja. Mistä löydät parhaat äitiysvaatteet edullisimpaan hintaan?  Ohessa alla on listattuna parhaat äitiysvaatteita tarjoavat nettikaupat. Muistathan tarkistaa kauppojen outlet nurkkaukset sekä äitiysvaate alet, saatat tehdä erinomaisia edullisia löytöjä.

Mistä löydät mukavat imetysrintaliivit, imetyspaidat tai -mekot netistä

Kestävät, laadukkaat ja toimivat imetysajan vaatteet helpottavat elämää ensimmäisten päivien ja kuukausien aikana uudessa elämäntilanteessa. Toimivat imetyspaidat ja imetysliivit mahdollistavat vauvan imettämisen mukavasti ja huomaamattomasti myös kodin ulkopuolella. Korkealaatuiset vaatteet kestävän enemmän pesuja ja säilyvät näin kovasta käytöstä huolimatta hyvinä. Imetysvaatteissa on olleellista kiinnittää huomiota myös tuotteiden valmistusmateriaaleihin. Vaatteet ovat lähellä sinun ja lapsesi ihoa. Valitse mahdollisuuksien mukaan lunnonmukaisimmat vaihtoehdot, vältä turhia väriaineita ja tekokuituja.

[wpsm_afflist show=”20″ cat=”68″ ]

Odotusajan ja imetysajan vaatteet voivat olla myös muodikkaita

Monissa odotus- ja imetysajan vaatteissa voi nykyään yhdistää niin käytännöllisyyden kuin trendikkyydenkin. Imetysliivejä löytää netistä paljon erilaisilta merkeiltä edullisesti kuin myös hieman kalliimmalla.  Imetysrintaliivejä on tarjolla sporttisesta aina romanttisen pitsisiin sekä monissa eri värisävyissä. Tunnettuja merkkejä ovat mm. Esprit Maternity, Anita, Heidi Klum Intimate, Cache Coeur, Mama Licious, Amorali, Noppies jne.

Luotettavia äitiysvaatekauppoja

Odotusajan muotia laatumerkeiltä edullisesti

Nettikauppojen äitiysvaate-Outletit odottavat edullisin hinnoin odottajaa. Yhdeksän kuukauden odotusaika voi tuntua alussa lyhyeltä ajalta, mutta vatsan kasvaessa odottajan aika pitenee. ”Odottavan aika” voi olla todella pitkä ja välillä hieman tuskainenkin. Mukavat ja kauniit odotusvaatteet tekevät arjesta paremman. Panosta laatuun ja siihen että koet olosi hehkeäksi. Odotusajan vaatteita löytää tänä päivänä moneen makuun. Voit pitää omasta tyylistäsi kiinni. Vaatteet sopivat yleensä vielä imetysaikanakin vähintää puoli vuotta päällesi.

Raskausajan ”must have” -vaatteet

Tämä vuoden Must have -vaatteita löydä alla olevista kaupoista. Varmaa laatua saat ainakin Noppies-merkiltä sekä ruotsalaiselta Paola Maria äitiysvaatemerkiltä. Paola Maria – äitiysvaatteita myy mm. Kidster.fi

  • Must have nr.1 :masutuubi
  • Must have nr.2: musta äitiys/imetysmekko
  • Must have nr.3: joustavat arki farkut
  • Must have nr. 4: kietaisu villatakki
Lastenvaate.fi
Logo
Shopping cart