Lasten sadevaatteet

Lasten sadevaatteet

Edullisia ja toimivia lasten sadevaatteita saattaa olla vaikea löytää. Me löysimme! Löysimme myös sadevaatteita hyvässä alennuksessa. Tutustu alla yhteistyökuppaneidemme ”lasten sadevaatteet” -kategorioihin ja tarjouksiin. Sadetta pitäviä housuja, takkeja ja kumisaappaita niin plussakeleihn kuin lämpövuorilla lisättyinä myös kylmempiin ilmoihin.

Mukavat lasten sadevaatteet niin syksyyn kuin kesäänkin

Varsinkin syksy on erityisen epävakaista aikaa. On tärkeää että lapset silti liikkuvat ja ovat paljon ulkona. Laadukkaissa sadevaatteissa viihtyy ulkona myös perheen pieni prinsessa. Lapset suorastaan rakastavat sadetta ja kuraleikkejä. Meille aikuisille lasten lähetäminen pihalle sateella on huomattavasti helpompaa kun tiedämme, että lapsillamme on lämpimät, hyvät, laadukkaat ja ihan oikeasti vettä pitävät sadevaatteet päällä. Ei muuta kuin tutustumaan löytämiimme vaatteisiin ja sitten ulos pihalle nauttimaan sadepäivästä. Löydät alta linkit yhteistyökumppaniemme sadevaateosastoille sekä uusimpia tarjouksia.

Lue lisää aiheesta:

Sportamore testasi lasten kumisaappaat

Sportamore antoi lasten testata kumisaappaita. Ihan varmasti yksi parhaista lasten kumisaapastesteistä ikinä.

-%

Crocs

Lasten sadevaatteet alessa

Se olisi nyt Lekmerin pre-saison salen aika!! Löydät paljon tuotteita jopa -70% alennuksessa. Lastenvaunuja, leluja sekä lastenvaatteita!

jopa -70%

Äitiysvaateale

Kevään kurakelihin löytyy nyt kestävät sadevaatteet Lekmerin viikondiilitarjouksesta.

jopa -50%

Ajankohtaiset alennusmyynnit

Kumisaappaita, lasten haalreita, pipoja ja ulkoilutakkeja. Nyt syksyyn ja tulevaan talveen huippu löytöjä.

jopa -70%

Alennukset

Reiman kevään ja kesän uutuksia nyt kesäalessa mukana. Hintoja alennettu jo jopa -30%. Toimi nopeasti, parhaat tuotteet menevät hetkessä.

-30% ei koodia

Alennukset
ei koodia
Expired

Mistä löydät lasten sadevaatteet edullisesti netistä – luotettavat verkkokaupat

Ohessa listattuna laadukkaita ja kestäviä sadevaatteita myyviä verkkokauppoja. Löydät kyseisten kauppojen valikoimista toki muitakin lasten ulkoiluvaatteita. Klikkaamalla ”Kauppaan” nappia pääset suoraan kyseiseen kauppaan.

Hae nyt mukaan Reiman Testpatrol-ryhmään. Ryhmä testaa kahdeksan viikon ajan erilaisia lasten kevät ulkoiluvaatteita. Mukaan pääsee yli 240 perhettä! Testaajille ilmaista.

Ilmainen

Ajankohtaiset alennusmyynnit

Norjalainen ulkoiluvaateliike, joka myy laadukkaita ja toimivia ulkoiluvaatteita. Valikoimissa vaatteita isoille ja pienille, metsäretkelle, arkeen sekä purjehdukseen.

Haalarimerkit

Sportamore antoi lasten testata kumisaappaita. Ihan varmasti yksi parhaista lasten kumisaapastesteistä ikinä.

-%

Crocs

Hanki täältä Reima tuotteet suoraan Reiman omasta verkkokaupasta.

Haalarimerkit

Kausittain vaihtuvia laadukkaita ulkoiluvaatteita tunnetuilta merkeiltä. Ticket to Heaven, Name It, Bogi, Molo ja Reima!

Sadevaatteet

Laadukkaita sadevaatteita, Outletissa aina tarjouksia.

Sadevaatteet

Paljon tarjouksia!

Sadevaatteet

Tutustu myös Me Too n ihaniin sadevaatteisiin