Reimashop on nykyään taas Reima

Reima uudisti verkkokauppansa kesän 2016 aikana ja verkkokauppa on muuttanut osoitteesta www.reimashop.fi takaisin osoitteeseen reima.fi.

Reiman omasta verkkokaupasta löydät Reima ja Reimatec lastenvaatteet, ReimaGO-tuotteet, sadevaatteet ja ulkoiluvaatteet kätevästi yrityksen omien verkkosivujen kautta. Perheen pienimmille Reimalla on Newborn-mallisto.

Sinun etusi

  • Ilmainen toimitus yli 120 € tilauksille (normaalisti vain 5.95 €)
  • Toimitus lähimpään postiin, toimitus keskimäärin 5 työpäivää.
  • Maksu suojatun selaimen kautta
  • Ilmainen palautus ja vaihto

Reiman ajankohtaiset uutiset, alennusmyynnit ja tarjoukset

[wpsm_afflist ids=”14462″]


ReimaGo lasten aktiivisuussensori on pian täällä!

Reima on kehittänyt ensimmäisenä maailmassa lapsille oman aktiivisuussensorin, ReimaGO:n yhteistyössä Suunnon kanssa, joka mittaa lasten liikkumista, välittää tiedon vanhemmille ja palkitsee lasta liikunnallisesta aktiivisuudesta hauskan sovelluksen kautta.

Lapset ulos kaikissa sääolosuhteissa

Reimalla on panostettu siihen, että lapset voivat leikkiä ulkona kaikissa sääolosuhteissa. Reiman lastenvaatteet on suunniteltu kestämään niin käyttöä kuin erilaisia säätiloja. Vesisade, loskainen räntäkeli, paukkuva pakkanen – kaikkeen löytyy Reiman mallistoista ratkaisu. Reimalla suositaan kerrospukeutumista. Tärkeänä osana onnistuneessa ulkoilukokemuksessa ovat kuitenkin Reiman hengittävät tekniset ulkokuorivaatteet.

Reima vai Reimatec ?

Reima merkin alla myytävät lasten ulkoiluvaatteet, välikausitakit ja -haalarit sekä talvisemmat toppahaalarit ovat tuulta ja vettä hylkiviä lastenvaatteita. Nämä kestävät normaalin arjen kulutusta sekä tihkusadetta.

Jos kuitenkin etsit jotakin hieman vaikuttavampaa ulkoiluvaatetta lapsillesi, jonka on käytössä venyttävä moneen kannattaa sinun valita Reimatec- tuotteita. Reimatec on vielä astetta toiminnallisempi kuin muut Reiman tuotteet. Täysin tuulenpitävä sekä täysin vedenpitävä ulkoiluvaate mahdollistaa  paljon rajummatkin leikit ulkona. Reimatec tuotteet ovat myös hengittäviä ja kangas vieläkin kestävämpää.

Lisää Reimasta

Lisää tietoa Reimasta merkkinä löydät merkkikohtaisilta sivuiltamme. Reima menestyi myös vuoden 2015 talvihaalaritestissä ja kymmenen parhaan joukkoon valikoituikin jopa kaksi Reima merkkistä lasten talvihaalaria. Sivuiltamme löytyy myös sanastoa liittyen teknisiin lastenulkoiluvaatteisiin.

Reiman 2016 syysmallisto

Reimashop on nykyään taas Reima

10 Total Score
Laadukas ja raikas aidosti suomalainen lastenvaatemerkki!

Reima tuotevalikoima kattaa lapset niin vauvoista junioreihin. Vaatteet ovat freshisti suunniteltu ja teknisesti äärimmäisen laadukkaita.

User Rating: 4.63 (8 votes)
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Lastenvaate.fi
Logo
Shopping cart