Käytettyjä lastenvaatteita

Lastenvaate nettikirpputorit ovat kätevä ja ekologinen tapa hankkia halvalla käytettyjä lastenvaatteita. Ohessa parhaat linkit. Muistathan että rahalliset säästöt ovat suuria ja voit tehdä nettikirpputoreilla todella hyviä löytöjä. Suurin osa merkkilastenvaatteista ja erityisesti lasten ulkoiluvaatteista ovat korkealaatuisesti valmistettuja ja kestävät näin kovaakin kulutusta. Tavaran käytettynä ostaminen ei siis suinkaan merkitse, että saisit loppuunkäytettyjä huonoja vaatteita ostaessasi lastenvaate kirpputoreilta. Lastenvaatteiden käyttöikä on myös lyhyt koska lapset kasvavat nopeasti. Käytettynä ostaminen kannattaa.

Lastenvaatekirppis asiakkaana etujasi ovat

  • kätevyys
  • ekologisuus
  • edullisuus
  • kannattavuus
Lastenvaate.fi uutiskirje

Liity joukkoomme!

Haluatko tiedon alennusmyynneistä suoraan sähköpostiisi? Arvomme 50€ lahjakortin vapaavalintaiseen lasten nettikauppaan kaikkien uutiskirjeeseemme liittyneiden kesken!

Liity uutiskirjeeseen  

Second Hand -lastenvaatteet netissä, kaupat ja markkinapaikat

Alle koottuna muutamia hyviä lastenvaatekirppiksiä netissä, mistä voit ostaa halvalla lastenvaatteita käytettynä.

Vähänkäytetty.fi on käytettyjen vaatteiden ja harrastusvälineiden kauppapaikka. Uuden ajan kirpputori. Osa tuotosta luovutetaan hyväntekeväisyyteen. Sinulla on myös mahdollisuus myydä anonyymisti tavaroitasi kyseisellä palstalla. Myyminen Vähänkäytetty.fi:ssä on vaivatonta, helppoa ja ennenkaikkea turvallista. Vähänkäytetty.fi hoitaa tuotteiden lähettämisen ostajille.

Käytettyjä lastenvaatteita

Trendsales on markkinapaikka joka toimii Pohjoismaissa. Sivustolla myyjä ja ostaja sopivat kaupsata ja Trendsales ottaa myyjältä prosenttiosuuden välistä. Löydät paljon erilIaisia pohjoismaalaisia merkkituotteita.

Käytettyjä lastenvaatteita

Nettimarkkina.com ista löydät lastenvaatteita ja -tarvikkeita. Voit jättää myös oman ilmoituksen ilmaiseksi.

Käytettyjä lastenvaatteita

Tori.fi on yksi Suomen tällä hetkellä suosituimmista markkinapaikoista. Torilla on paljon tarjolla niin lastenvaatteita, kenkiä kuin muitakin tarvikkeita.

Käytettyjä lastenvaatteita

Saanuska on perheenäidin netissä pitämä käytettyjen lastenvaatteiden ja tekstiilien nettikirpputori. Saanuska.fin perusajatuksena on taata käytettyjenvaatteiden hyväkuntoisuus. Saanuska myy siis vain ja ainoastaan 44-116cm kokoisia, hyväkuntoisia käytettyjä lastenvaatteita. Saanuskasta ostaessasi sinulla on 14 päivän palautusoikeus!

Käytettyjä lastenvaatteita

Uusi elämä vaatteille! Emmy on Suomen suurin verkkokauppa käytetyille lasten merkkivaatteille. Sivuilla voit halutessasi ilmoittautua Emmy-myyjäksi.

Käytettyjä lastenvaatteita

Pihlajapuu ostaa ja myy netissä käyttökuntoisia vaatteita ja tarvikkeita. Mikäli asut pääkaupunkiseudulla on tuotteiden nouto kotoasikin mahdollista.

Käytettyjä lastenvaatteita

Marskinmuksut.fi on netissä toimiva kirpputori käytetyille lastenvaatteille. Tämän sivuston tuotto menee hyväntekeväisyyteen ja lapsiperheiden hyväksi.

Käytettyjä lastenvaatteita

Huuto.netissä voit ostaa ja myydä sekä lasten (koot 86-140) että nuorten (koot 146-170) - vaatteita ja tarvikkeita. Tarjolla on myös muita tuotteita. Sivustolla on paljon liikennettä, joten potentiaalisia ostajia löytyy varmasti. Huuto.netissä voit myydä huutokauppaperiaatteella vaatteesi eniten tarjonneelle tai sitten kiinteällä hinnalla.

Käytettyjä lastenvaatteita

Facebook-nettikirpputoreja

Facebookista löytyy monia ryhmiä käytettyjen vaatteiden myyntiin, ostamiseen, huutokauppaamiseen tai vaihtamiseen. Osa ryhmistä sallii vain tietynmerkkisten lastenvaatteiden myynnin, toisissa myydään kiinteällä hinnalla, toisissa tarjousten perusteella.

Lasten Kenkäkirppis

Lasten Kenkäkirppis on luotu vain lasten kenkiä myyväksi foorumiksi

Lasten Kirpputori H&M, Lindex. KappaAhl

Lasten Kirpputori H&M, Lindex, KappaAhl– Facebook ryhmä keskityy ryhmässään myymään vain kyseisten merkkien tuotteita.

Lasten pikku-kammarin kirpputori

Lasten pikku-kammarin kirpputori facebookissa, sympaattinen suljetturyhmä facebookissa. Voit hakea jäseneksi ilman velvotteita pyytämällä ryhmään lisäystä. Näin näet kaikki mahdolliset tarjolla olevat vaatteet ja voit myös itse lisätä palstalle omia myytäviä tuotteitasi. Hinnoittelu on vapaata, voit huutokaupata tuotteitasi tai myydä kiinteällä hinnalla.

Lasten UlkoVaateKirppis

Lasten UlkoVaateKirppis – ryhmässä myydään kiinteällä hinnalla kaiken merkkisiä lasten ulkovaatteita.

Me&I Huutokauppa

Me&I Huutokaupparyhmässä huutokaupataan merkin lastenvaatteita.

Muksujen Merkkituotekirppari

Muksujen Merkkituotekirpparilla tarjolla lasten merkkivaatteiden ja -tarvikkeiden vaihtoa ja ostoa ja myyntiä Facebook ryhmässä.

Name It -Kirppis

Name It-Kirppis on Facebook-ryhmä, jossa voit ostaa ja myydä Name It-merkkisiä käytettyjä lastenvaatteita

Prettysales.fi

Prettysales.fi oli aiemmin nettisivuilla toimiva lastenvaatenettikirpputori. Nyt toiminta on siirtynyt blogiin ja facebookryhmään. Tarjolla paljon kauniita lastenvaatteita. Ekologista kierrätystä parhaimmillaan tyylistä tinkimättä. Laadukkaita merkkivaatteita myös naisille.

Kauppojen Outletit ja alennusnurkkaukset saattavat yllättää edullisilla hinnoilla

Jos etsit pääsääntöisesti nettikirpputoreilta ja kirpputoriryhmistä vaatteita edullisen hinnan takia, kannattaa siinä tapauksessa ehdottomasti kuitenkin kurkata läpi muutamien lastenvaateliikkeiden Outlet tai alennussivut. Saatat yllättyä sillä joskus löydät näistä ”nurkkauksista” täysin käyttämättömiä vaatteita samoilla hinnoilla kuin jo vähän käytettyjä lastenvaatteita edellä mainituilta käytettyjen lastenvaatteiden myyntisivustoilta.

Tarkista ainakin nämä ennen ostopäätöksen tekemistä (pääset linkeistä suoraan alenurkkauksiin)

  1. Babyshop.comin OUTLET (Alennukset -70% saakka)
  2. Stockmann.comin LÖYTÖNURKKA (Vaihtuvia tuotteita)
  3. Spartoo.fin ”EDULLISET KENGÄT” (paljon alennettuja lastenkenkiä)
  4. Zalandon ALE (Paitoja alle 10 euroa)

flohmarkt

Käytettyjä lastenvaatteita

Käytettyjä lastenvaatteita

guest
1 Comment
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Laura Lastenvaatteesta
Admin
4.5.2017 12:03

Vinkkaa meille lisää hyviä lastenvaatenettikirpputoreja!