Paras valinta!

Talvi tuli! Bongaa vuoden parhaat lasten talvilelut

Vihdoinkin talvi on täällä! Lumi kutsuu leikkimään. Oikea vaatetus ja parhaat lasten talvilelut takaavat vuoden parhaimmat ulkoleikit. Kokosimme oheen suosituimmat ulkolelut talvileikkeihin. Etsitkö laadukasta pulkkaa, rattikelkkaa, lasten suksia tai talveen sopivaa potkulautaa, Snowkickiä! Tutustu alla oleviin tuotteisiin ja löydä lastesi suosikki lelut helposti ja edullisesti netistä.

Vuoden parhaat talvilelut

Lasten suosikkina ja yhtenä suurimpana joululahjatoiveena on tänä vuonna Snowkicker eli lumipotkulauta. Lumipotkulauta on käytännössä aivan tavallinen potkulauta, mutta pyörien paikalla on sukset, jotka mahdollistava lumikenttien yli kiitämisen. Tänä vuonna ei ole mitään coolimpaa kuin ajella snowkickerillä. Tutustu alla oleviin löytämiimme tuotteiseen, lisää valikoimaa löydät löytönurkastamme.

Snowkicker, Snow Scooter eli lumipotkulauta

Snowkickereitä löydät mm. Stigalta sekä erityiskuvioituja malleja Star Warsilta sekä Disney Frozenilta.

Lisää lumipotkulautoja Löytönurkassa

Perinteinen potkukelkka on talven suosikki lumipotkulaudan rinnalla

Potkukelkat ovat tulleet takaisin lasten suosioon. Eslan mallistosta löytyy  100-120 cm:lle (Esla T2) sekä 125-165 cm:lle (Esla T4) mitoitettu laadukas potkukelkka. Kelkkaan voi hankkia lisävarusteena hieman leveämmät jalakset, jolloin lapsi pääsee kelkkailemaan sujuvammin eri sääoloissa. Potkukelkka on ihan oikea kulkuväline, mutta myös erinoimainen lelu talvisiin pihaleikkeihin. Parhaat leikit syntyvät, kun kaveri tai pikkusisarus voi istua edessä.

Pulkat

Perinteistä pulkkaa ei voita mitään! Voit istuttaa jo alle vuoden ikäsen pikkulapsen vauvoille erityisesti suunniteltuun vauvapulkkaan. Pulkassa on selkänoja ja osassa malleja myös turvavyö, joka pitää lapsen paikoillaan. Lämmön eristäjäksi sopii hyvin lampaantalja.

Lapselle joka ei paljoakaan liiku on haalarin lisäksi hyvä laittaa vielä lämpöpussi. Taaperoikäiselle riittää  pelkkä lampaantalja, jos lapsi pääsee aina välillä itse jaloittelemaan ja laskemaan mäkeä. Tavallinen pulkka on aina POP niin pienten kuin isojenkin keskuudessa.

Lisää pulkkia Löytönurkassa

Snowracerit eli rattikelkat

Rattikelkat ovat vaihtoehto pulkalle, kun lapsella on jo hieman enemmän ikää. Rattikelkan mukana kasvaa vastuu ja ihan oikean Snowracerin omistajan onkin hyvä suorittaa alussa vanhemmillleen ”rattikelkan ajokortti”. Mäenkuninkaalla tai kuningattarella on luonnollisesti Pro-versio rattikelkasta, jossa ratin sijaan on ohjaustanko sekä kovempaan kulkuun suunnitellut jalakset.

Lisää Snowracereitä Löytönurkassa

Snowflyer laskumatto tai Snowrocket-lauta

Jos pulkan tai rattikelkan perässä vetäminen tuntuu  liian tavalliselle, kannattaa hankkia Snowrocket-lauta tai Snowflyer- laskumatto. Laskumatto on kuin pieni patja, joka on valmistettu erittäin hyvin lumessa liukuvasta materiaalista. Toiselta nimeltään laskumatto onkin liukupatja. Snowrocket-lauta puolestaan on rakenteeltaan jäykempi vaihtoehto, mutta takaa yhtälailla hulppea vauhdin. Erityisesti nuorison suosikkeja.

Sukset, minisukset ja laudat

Perinteiset sukset, minisukset sekä lumilaudat pihakäyttöön löytyvät myös monesta lelukaupasta. Minisukset on tehty lähimäissä käytettäväksi kuten myös helpolla kenkäkiinnityksellä olevat lasten harjoittelulumilaudat. Näillä voi hyvin kokeilla onko innostusta lajiin enemmän. Laskettelurinteisiin tulee kuitenkin hankkia varusteet urheilukaupasta.

Lisää talvitarvikkeita Löytönurkassa

Talvileluja myyviä merkkejä

Talvileluja löydät mm. merkeiltä Stiga, Sportme, Amo Toys, Plastex  sekä Esla.

Stiga

 

Talvilelut alessa

Ilmoitamme sinulle halutessasi heti, kun löydämme talvileluja tarjouksessa. Kokoamme alle kattavan listan. Jos haluat tarjoukset suoraan sähköpostiisi niin kirjaudu sähköpostilistallemme. Olet mukana tällöin myös lahjakorttiarvonnassa ja voit voittaa 50 euroa shoppailurahaa valitsemaasi lastenvaate, lelu- tai lastentarvikekauppaan! Liittyminen on ilmaista ja voit poistua listalta koska tahansa.

Lelufantissa on nyt mahtava talviale. Joulun suosikkileluja alennetuin hinnoin ja lisäksi paljon muuta.

Jopa -60%

Ajankohtaiset alennusmyynnit

Leluja nyt mittavassa alessa! Vuoden suosikkilelut alennettuina, klassikoja puoleen hintaan. Tutustu Eurotoysin valikoimiin.

jopa -50%

Ajankohtaiset alennusmyynnit

Alennuksesta löytyy lastenvaunuja, autoistuimia, lastentarvikkeita sekä suuri määrä lasten leluja ja laadukkaita lastenvaatteita. Muista, parhaat palat viedään ensin. Katso heti mitä kaikkea on alennuksessa.

Jopa -70%

Ajankohtaiset alennusmyynnit

Joululahjametsästykseen on lisätty tuotteita. Ihan mielettömiä alennuksia! Suosikki leluja nyt jopa -65%! Koodilla lisäksi ilmainen kuljetus.

jopa -65% !!

Alennukset
ILMAINEN1612
Expired
Lastenvaate.fi uutiskirje

Liity joukkoomme!

Saat tiedon alennuksista suoraan sähköpostiisi. Arvomme myös 50€ lahjakortin valitsemaasi lastenvaate-, lelu-, tai lastentarvikekauppaan uutiskirjeeseen liittyneiden kesken!

Liity uutiskirjeeseen  

Mistä löydät talvilelut ja talvitarvikkeet edullisesti netistä?

Talvileluja löydät netistä edullisesti mm. Lekmeriltä, Hobbexilta, Ellokselta, Hong Kongista, Outnorthilta, Sportamoresta, Lelufantista, Lelut24.fistä, Sportamore,

Lekmeriltä löytyy laaja valikoima leluja talven ulkoleikkeihin. Tutustu myös mahdollisiin tarjouksiin!

jopa -50%

Talvilelut

Sportamorelta löydät talvilelut, minisukset, rattikelkat merkiltä Stiga sekä paljon muuta. Valikoimissa on lisäksi paljon erilaisia laadukkaita talviurheiluvälineitä lapsille.

Talvilelut

Outnorthilta et löydä talvileluja vaan ihan oikeita laadukkaita lasten talvitarvikkeita, kuten suksia ja luistimia sekä laadukkaita talvikypäröitä.

Myös Outlet

Talvilelut

UUTUUTENA Snow Ball Maker ja paljon muita innovatiivisia ja hieman erilaisia talvileluja

%

Talvilelut

Ellokselta löydät edullisesti laadukkaat lelut talvisiin pihaleikkeihin.

%

Ellos

Hong Kongilta löydät ihan kaiken. Lumilaudat, lumikelkat, pulkat, liukurit, lumilapiot, rattikelkat, lumipotkulaudat ja vielä hyvään hintaan. Tutustu valikoimiin.

Talvilelut

Talvi tuli! Bongaa vuoden parhaat lasten talvilelut

Talvi tuli! Bongaa vuoden parhaat lasten talvilelut

 

 

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments