Paras valinta!

Talvi tuli! Bongaa vuoden parhaat lasten talvilelut

Vihdoinkin talvi on täällä! Lumi kutsuu leikkimään. Oikea vaatetus ja parhaat lasten talvilelut takaavat vuoden parhaimmat ulkoleikit. Kokosimme oheen suosituimmat ulkolelut talvileikkeihin. Etsitkö laadukasta pulkkaa, rattikelkkaa, lasten suksia tai talveen sopivaa potkulautaa, Snowkickiä! Tutustu alla oleviin tuotteisiin ja löydä lastesi suosikki lelut helposti ja edullisesti netistä.

[yith_wc_productslider id=10140]

Vuoden parhaat talvilelut

Lasten suosikkina ja yhtenä suurimpana joululahjatoiveena on tänä vuonna Snowkicker eli lumipotkulauta. Lumipotkulauta on käytännössä aivan tavallinen potkulauta, mutta pyörien paikalla on sukset, jotka mahdollistava lumikenttien yli kiitämisen. Tänä vuonna ei ole mitään coolimpaa kuin ajella snowkickerillä. Tutustu alla oleviin löytämiimme tuotteiseen, lisää valikoimaa löydät löytönurkastamme.

Snowkicker, Snow Scooter eli lumipotkulauta

Snowkickereitä löydät mm. Stigalta sekä erityiskuvioituja malleja Star Warsilta sekä Disney Frozenilta.

Lisää lumipotkulautoja Löytönurkassa

Perinteinen potkukelkka on talven suosikki lumipotkulaudan rinnalla

Potkukelkat ovat tulleet takaisin lasten suosioon. Eslan mallistosta löytyy  100-120 cm:lle (Esla T2) sekä 125-165 cm:lle (Esla T4) mitoitettu laadukas potkukelkka. Kelkkaan voi hankkia lisävarusteena hieman leveämmät jalakset, jolloin lapsi pääsee kelkkailemaan sujuvammin eri sääoloissa. Potkukelkka on ihan oikea kulkuväline, mutta myös erinoimainen lelu talvisiin pihaleikkeihin. Parhaat leikit syntyvät, kun kaveri tai pikkusisarus voi istua edessä.

Pulkat

Perinteistä pulkkaa ei voita mitään! Voit istuttaa jo alle vuoden ikäsen pikkulapsen vauvoille erityisesti suunniteltuun vauvapulkkaan. Pulkassa on selkänoja ja osassa malleja myös turvavyö, joka pitää lapsen paikoillaan. Lämmön eristäjäksi sopii hyvin lampaantalja.

Lapselle joka ei paljoakaan liiku on haalarin lisäksi hyvä laittaa vielä lämpöpussi. Taaperoikäiselle riittää  pelkkä lampaantalja, jos lapsi pääsee aina välillä itse jaloittelemaan ja laskemaan mäkeä. Tavallinen pulkka on aina POP niin pienten kuin isojenkin keskuudessa.

Lisää pulkkia Löytönurkassa

Snowracerit eli rattikelkat

Rattikelkat ovat vaihtoehto pulkalle, kun lapsella on jo hieman enemmän ikää. Rattikelkan mukana kasvaa vastuu ja ihan oikean Snowracerin omistajan onkin hyvä suorittaa alussa vanhemmillleen ”rattikelkan ajokortti”. Mäenkuninkaalla tai kuningattarella on luonnollisesti Pro-versio rattikelkasta, jossa ratin sijaan on ohjaustanko sekä kovempaan kulkuun suunnitellut jalakset.

Lisää Snowracereitä Löytönurkassa

Snowflyer laskumatto tai Snowrocket-lauta

Jos pulkan tai rattikelkan perässä vetäminen tuntuu  liian tavalliselle, kannattaa hankkia Snowrocket-lauta tai Snowflyer- laskumatto. Laskumatto on kuin pieni patja, joka on valmistettu erittäin hyvin lumessa liukuvasta materiaalista. Toiselta nimeltään laskumatto onkin liukupatja. Snowrocket-lauta puolestaan on rakenteeltaan jäykempi vaihtoehto, mutta takaa yhtälailla hulppea vauhdin. Erityisesti nuorison suosikkeja.

Sukset, minisukset ja laudat

Perinteiset sukset, minisukset sekä lumilaudat pihakäyttöön löytyvät myös monesta lelukaupasta. Minisukset on tehty lähimäissä käytettäväksi kuten myös helpolla kenkäkiinnityksellä olevat lasten harjoittelulumilaudat. Näillä voi hyvin kokeilla onko innostusta lajiin enemmän. Laskettelurinteisiin tulee kuitenkin hankkia varusteet urheilukaupasta.

Lisää talvitarvikkeita Löytönurkassa

Talvileluja myyviä merkkejä

Talvileluja löydät mm. merkeiltä Stiga, Sportme, Amo Toys, Plastex  sekä Esla.

Stiga

 

Talvilelut alessa

Ilmoitamme sinulle halutessasi heti, kun löydämme talvileluja tarjouksessa. Kokoamme alle kattavan listan. Jos haluat tarjoukset suoraan sähköpostiisi niin kirjaudu sähköpostilistallemme. Olet mukana tällöin myös lahjakorttiarvonnassa ja voit voittaa 50 euroa shoppailurahaa valitsemaasi lastenvaate, lelu- tai lastentarvikekauppaan! Liittyminen on ilmaista ja voit poistua listalta koska tahansa.

[wpsm_afflist show=”5″ cat=”613″ ]

Lastenvaate.fi uutiskirje

Liity joukkoomme!

Saat tiedon alennuksista suoraan sähköpostiisi. Arvomme myös 50€ lahjakortin valitsemaasi lastenvaate-, lelu-, tai lastentarvikekauppaan uutiskirjeeseen liittyneiden kesken!
[mc4wp_form id=”2260″]

Mistä löydät talvilelut ja talvitarvikkeet edullisesti netistä?

Talvileluja löydät netistä edullisesti mm. Lekmeriltä, Hobbexilta, Ellokselta, Hong Kongista, Outnorthilta, Sportamoresta, Lelufantista, Lelut24.fistä, Sportamore,

[wpsm_afflist show=”20″ cat=”605″ ]

Talvi tuli! Bongaa vuoden parhaat lasten talvilelut

Talvi tuli! Bongaa vuoden parhaat lasten talvilelut

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Lastenvaate.fi
Logo
Shopping cart