Lassie ale -Kaikki talven tuotteet -50%! ūüėä Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksiin

Ihanan ja laadukkaan suomalaisen Lassie ulkoiluvaatemerkin kaikki talven tuotteet ovat vielä jonkin aikaa saatavilla -50% alennuksessa. Nyt kannattaa hankkia laadukkaat Lassie toppahaalarit, talvitakit, toppahousut, lasten lämpökerrastot tai talvikelin hanskat ihan huippu edullisin hinnoin.

Myös välikausihaalaeita on tarjouksessa

Lassie ulkovaatteet

Lassien on suomalainen lastenvaatemerkki, joka keskittyy lastenulkovaatteiden suunnitteluun. Lassielta löytyy vaatteita vauvoille, taaperoille ja pikku koululaisille. Verkkokaupassa on myynnissä ulkoiluvaatteita koossa 74-140 cm.

Lassie panostaa toimivuuteen ja kestävyyteen

Jo vuosikymmenien ajan on Lassiella suunniteltu sydämellä ja taidolla lapsille toimivia ja kestäviä ulkovaatteita. Lassie vaatteissa panostetaan toimivuuteen sekä vaatteen helppohoitoisuuteen. Toppahaalarin tai toppahousujen tulee olla käteviä ja helppoja pukea päälle. Ulkoilu ja ulos lähteminen pitää olla lapselle hauska kokemus. Vaatteet nopeasti päälle ilman taistelua vaikeiden vetoketjujen tai liian kapeiden lahkeiden kanssa.

Löydät vaatteet säähän kuin säähän

Satoi tai paistoi РLassielta löytyy ulkoiluvaatteita niin säähän kuin säähän. Lassien talvivaate mallistossa on perinteisiä lasten toppahaalareita mutta myynnissä on  myös erillisiä toppahousuja ja toppatakkeja. Kevään vesikeleihin ja lätäkköleikkeihin löytyy Lassielta toimivia välikausihaalareita. Verkkokaupassa on myynnissä myös erilaisia lämpökerrastoja, talvihansikkaita, pipoja, hattuja sekä kaulureita.

Lassie vaatteet ovat järkevän hintaisia

Lassie poikkeaa monesta lasten ulkovaatemerkistä järkevän hinnoittelunsa tähden. Kaikista kallein ei aina ole kestävintä ja parasta. Lassiella halutaan tarjota laatua ja mukavia ulkoiluhetkiä kaikille. Toppahaalarin tai välikausihaalarin ei tarvitse aina maksaa 200 euroa ollakseen hyvä. Kokosimme alareunaan linkkejä netistä löytämiimme Lassie käyttökokemuksiin.

Lassien kokotaulukko

Tutustu kokotaulukkoon ja tilaa ensimmäisellä kerralla jo oikean kokoiset vaatteet lapsellesi.

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Lastenvaate.fi
Logo
Shopping cart