Babyshop.com – Lastenvaatteita ja tarvikkeita jopa -50%

Babyshop ottaa asiakkaansa huomioon ja tarjoaa laatua sopivalla kilpailukykyisellä hinnalla. Paljon HUIPPUTARJOUKSIA!

Babyshop.com on  ”kuukauden kauppamme”

Näin ollen Lastenvaate.fi on valinnut Babyshop.comin jo useammankin kerran ”kuukauden kaupaksemme”. Onnittelut! Sivuston rakenne on laajasta lastenvaate-, lastenvaunu-, lelu- sekä  lastentarvikevalikoimasta huolimatta erittäin selkeä ja mukavakäyttöinen. Valikoimista löytyy aina viimeisen trendin mukaisia tuotteita. Babyshop ottaa pooliinsa uusia merkkejä ja pyrkii todellakin vastaamaan asiakkaan tarpeisiin. Babyshopissa ajatellaan niin tulevia vanhempia kuin myös lasta.

Outletissä lastenvaatteita jopa -60%
Outlet-hinnoilla huippumerkkejä Desingual, Didriksons, How to Kiss a Frog, Reima, Ticket to Heaven, Marimekko, Armani Junior, Mini A Ture, Mini Rodini ja paljon muuta.
-60%

Babyshopista kaikki yhdellä kertaa

Säästä aikaa ja hanki lapsellesi kaikki yhdestä paikasta. Babyshop.com on vuonna 2006 perustettu pohjoismaalainen lastenvaate- ja tarvikekauppa, jonka tavoitteena on olla alansa paras lastenmuotiliike toiminta-alueellansa. Babyshopista löydät niin lastenvaatteet, lasten kengät, äitiysvaatteet, lastenvaunut, turvaistuimet, lelut, lastenhuoneen sisustusta sekä muita tarvikkeita, kuten imetystyynyjä, laukut, kantoreput, tutit, itkuhälyttimet, jne.

Ajankohtaiset alennusmyynnit Babyshopissa

Kokosimme oheen Babyshopin viimeisimpiä alennusmyyntejä. Lisää muita ajankohtaisia alennuksia löydät ale-, alennusmyynti– sekä outlet -sivuiltamme.

[wpsm_afflist show=”3″ cat=”474″ ]

Laaja merkkivalikoima, hyvin jäsennelty sivurakenne

Babyshop.com panostaa laatuun ja valikoimaan. Yli 60 000 asiakasta 50 eri maassa asettaa omat vaatimuksensa valikoimissa oleville tuotteille. Löydät kaupasta laajan valikoiman eri hintaisia merkkejä, tämän hetken kuumimpia brändejä, klassisia tuotemerkkejä sekä oman Premium Bränds osion.

Lastenvaatteita

Lastenvaatteita voit etsiä sivustolla eri kategorioiden tai lapsesi iän mukaan. Löydät vaatteet myös merkin perusteella. Marimekko, Mini A Ture, Mini Rodini, Roberto Cavalli, Name it , Molo ja Ralph Lauren vain muutamina esimerkkeinä.

MOLO talvivaatteita

Äitiysvaatteita

Äitiysvaatteita on tarjolla trendikkäiltä ja laadukkailta tuotemerkeiltä kuten Mamalicius, Noppies, Esprit, Boob ja Mom2Mom. Löydät odotusajan yläosat, äitiysmekot, hameet, äitiyshousut, alusvaatteet, uimapuvut ja kaikki muut lisäasusteet kuin myös imetysvaatteet Babyshop.comista. Hankkimalla mukavat ja sopivat äitiysajan vaatteet pystyt itsekkin nauttimaan raskausajastasi paremmin.

Lastenvaunut ja lisävarusteet

Lastenvaunut on hyvä käydä alussa kokeilemassa liikkeessä löytääkseen itselleen juuri sopivat, mutta loppuostoksen voi hyvin tehdä netissä ja näin saatkin tuotteen yleensä huomattavasti edullisemmin. Babyshop.com edustaa monia tunnettuimpia lastenvaunuvalmistajia, valikoimista löytyy niin Bugaboo, Brio, Orbit, Skip, Elodie, Maxi Cosi, Voksi, detalis ja 7 A.M. Löydät niin vaunut kuin niihin kuuluvat kaikki lisävarusteet lähtien lämpöpusseista aina auringonvarjoihin sekä lastenrattaille suunniteltuihin heijastinsetteihin saakka.

Turvaistuin yksi tärkeimmistä ostoksista

Turvaistuin tai turvakaukalo on mahdollisesti yksi tärkeimmistä ostoksistasi lapsellesi. Turvaistuintesteistä voit lukea lisää mm. Autoliiton-sivuilta. Babyshop.com on valikoinnut valikoimiinsa tunnetusti korkealaatuisia ja turvallisia autoistuinmerkkejä: BeSafe, Maxi Cosi, ja Brio. Löydät niin istuimia selkä menosuuntaan kuin kasvot menosuuntaankin. Valikoimissa myös paljon erilaisia lisävarusteita, kuten leluja, adaptereita ja mm. sadesuojia.

Lelut

Vaatteet, lasten kengät, äitiysvaatteet, lastenvaunut, turvaistuimet, lasten muut tuotteet, lastenhuoneen sisustus ja vielä lopuksi lelut. Babyshop.comista löydät siis kaiken. Leikkii lapsesi sitten puuleluilla tai muovisilla soivilla aktiviteettileluilla valikoimista löydät kaikkea. Jos lapseltasi puuttuu unikaveri tai uniriepu Babyshopin valikoimissa on tarjolla monenlaista ja väristä unikaveria. Lelumerkkeinä mainittakoon laadukkaat merkit BRIO, Pingu, Skip Hop, Sophie the Giraffe, ja Oskar ja Ellen.

Babyshopin ale ja alennuskoodit

Babyshop.com -verkkokaupalla on jatkuvasti alennuksessa paljon erilaisia laadukkaita merkkituotteita. Lastenrattaat, turvakaukalot, sitterit, äitiysvaatteet, lasten kengät ja lastenvaatteet, löydät kaikki kaupan ale-kategorian alta. Babyshop.comin outlet-varasto on tunnettu huohkeista hinnoistaan. Mahdollisista alennuskoodeista löydät tietoa sivustomme kautta. Alennus-, tarjouskoodin syötät kassalla, jolloin ostoksesi loppusummasta vähennetään suoraan säästämäsi summa.

babyshopalelayout

Maksutapa – luottokortilla, laskulla tai suoramaksulla

Luottokortti

Babyshop.comilla voit maksaa turvallisesti luottokortilla. Sen takaa ruotsalainen Dibs järjestelmä, joka suojaa molemminpuolista liikennettä sekä SLL- järjestelmä. Babyshopissa hyväksytään maksuvälineenä luottokorteista VISA, Mastercard ja Eurocard. Luottokortilla maksaminen ei aiheuta lisäkuluja.

Lasku

Voit valita maksutavaksesi myös laskun. Tällöin Babyshopin käyttämä järjestelmä tarkistaa kuitenkin luottotietosi. Saat tiedon hyväksynnästä kuitenkin nopeasti ja voit jatkaa ostotapahtumasi heti loppuun. Maksuaikaa sinulla on 14 päivää. Laskulla maksamisesta sinulle tulee 3 euron lisäkulut.

Suoramaksu

Suoramaksulla maksat ostoksesi suoraan pankin kautta pankkitunnuksiesi avulla. Nordea ja DanskeBankin (Sampo) asiakkaat voivat käyttää kyseistä maksutapaa. Tällä tavoin maksaminen ei aiheuta sinulle lisäkuluja.

Toimitusehdot ja ilmainen palautus

Hyväksyttyä tilauksesi saat sähköpostitse antamaasi sähköpostiosoitteeseen tilausvahvistuksen. Tavarat lähdetyä matkaan saat toisen ilmoituksen. Tlauksen toimituskulut Suomeen ovat 4 euroa tilausta kohti. Jos kuitenkin tilaat yli 99 eurolla niin Babyshop.com maksaa postikulut puolestasi. Tavaroiden toimittaminen Suomeen kestää 2-5 työpäivää. Babyshop.com- sivuston oikeassa yläreunassa pyörii laskuri, joka ilmoittaa koska seuraava kuljetus on lähdössä matkaan. Suomessa yritys on valinnut yhteistyökumppaneiksensa niin Postin kuin Matkahuollonkin.

Palautus- ja vaihto- oikeus on 30 päivää . Tämä koskee myös alennustuotteita. Muistathan sovittaa vaatetta kauniisti sekä pyrkiä pakkaamaan takaisin lähetettävän tuotteen huolella. Lähetyksen mukana on tullut maksuton palautustarra. Kiinnitä se pakettisi päälle ja vie paketti matkahuollon toimipisteeseen. Muista laittaa pakettiin mukaan vielä palautuslomake, jonka voit tulostaa netistä tai kirjoittaa vapaamuotoisesti, jos sinulle ei ole tulostusmahdollisuutta . Palauttaminen on sinulle ilmaista.

Babyshop TV

Babyshop.com

10 Total Score
Babyshop arvostelu

User Rating: 4.33 (3 votes)

Tags:

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Lastenvaate.fi
Logo
Shopping cart