Lasten ulkovaatteet

Lasten ulkovaatteetLasten ulkoiluhousut, ulkoilukengät, ulkoilupuku, haalarit. Olemme keränneet alle kaupat, mistä löydät lasten ulkoiluvaatteita niin kesään, kevääseen, syksyyn kuin talveenkin. Tarkista alennukset ja tarjoukset ja hanki lasten ulkovaatteet edullisesti netistä.

Lasten edulliset ulkoiluvaatteet netistä

Voimme suositella alta löytyviä nettikauppoja edullisina lasten ulkoiluvaatteita myyvinä kauppoina. Tarjolla usein myös paljon merkkituotteita ale hinnoilla.  Edellisen kauden malleja myydään aina kauden vaihtuessa edullisesti alennuksella.  Kokoamme ulkoiluvaatteita myyvien kauppojen lisäksi alle ajankohtaisimmat lasten ulkoiluvaate-alet. Jos haluat saada uusimmat tarjoukset suoraan sähköpostiisi niin liity postituslistallemme. Toivottavasti pystymme auttamaan ja pääsette pian mukaviin ulkoleikkeihin koko perheen voimin.

Viimeisimmät lasten ulkoiluvaate-alet

[wpsm_afflist show=”2″ cat=”100″ ]

Lasten ulkoiluvaatteita myyviä luotettavia nettikauppoja

[wpsm_afflist show=”20″ cat=”505″ ]

 

Lasten ulkoiluvaate-sanastoa

Avaruustiedettä, erikoisia termejä, high-techiä – tervetuloa lasten ulkovaatteiden kiehtovaan maailmaan, todelliseen ulkovaateviidakkoon. Olemme koonneet arkeasi helpottamaan eteemme osunutta sanastoa.  Tuotteiden vertailu on helpompaa kun tietää mitä vertailee.

Tec: Vaate on tekninen Gore-Tex: Gore-tex on materiaali jonka perusosana on Membrane. Membrane muodostaa mikrohuokoisen suojakalvon. Kyse on tuoteteknologisesta termistä ja menetelmästä, joka käytännössä vaikuttaa tuotteen sääkestävyyteen. Perusominaisuuksina kyseinen materiaali on veden- ja tuulenpitävä, hengittävä materiaali.

Vesipilari: Arvo kertoo vaatteen vedenpitävyydestä. Vettä pitävien vaatteiden vesipilariarvo on välillä 3000 ja 10000mm. Korkeimman arvon omaavilla vaatteilla voi suorastaan istua vesilammikossa. Alle 3000mm arvoltaan olevat ovat vain vettä hylkiviä.

Hengittävyys:Vaatteen hengittävyysarvo ilmaistaan luvulla g/m2/24h. Tämä arvo ilmaisee kuinka monta grammaakosteutta tulee kankaan läpi vuorokaudessa yhden neliömetrin kokoisella alueella.

Pintaviimeistely: Likaa tai vettä hylkivt pintaviimeistely vahvistaa kankaan ominaisuuksia kyseisiä haittoja vastaan. Käsittely kuluu kuitenkin pestäessä ja tästä syystä käytettyjen vaatteiden pintakäsittely on usein mahdollisesti heikentynyt niin että vesi saattaa joskus tulla kankaan läpi.

Lastenvaatteiden turvastandardit: Eurooppalaisena yhteistyönä on kehitetty turvastandardit , joilla varmistetaan tuotteiden turvallisuus, testeissä kiinnitetään huomiota myös kemikaalipitoisuuksiin.

Funktionaalinen ulkoiluvaate: On yleisnimitys toiminnalliselle eli tekniselle ulkoiluvaatteelle.

Kerrospukeutuminen: Oleellinen osa ulkopukeutumisessa on lasten keroksittainen pukeutuminen. Tekninen vaate on ulommaisin kerros ja alle tarvitaan vuoden ja säänmukainen välikerros.

Martindale-testi: Kertoo haalarin kulutuskestävyydestä. Tätä kestävyyttä kutsutaan toisella nimellä hankauskestävyydeksi ja mitataan kyseisellä Martindale-testillä. Ulkovaatteiden hankaudenkestoarvo on yleensä välillä 20000-100000 kierrosta. Käytännössä tätä testataan testilaitteella joka hinkkaa pintaa hiekkapaperilla siihen saakka, että voidaan huomata kankaan hajoavan.

Saumojen hitsaus: Vedenpitävät saumat saadaan aikaiseksi myös käyttämällä kuumuutta hyväksi ja näin hitsaamalla kankaat toisiinsa päästää lähes samaan tulokseen kuin teippauksella.

Teipatut saumat: Saumoista ei tällöin pääse kosteutta vaatteen sisälle.

Cordula: Cordula-kangas on erittäin vahva ja kovaa kulutusta kestävä.

Suprafill: Kertoo kankaan olevan ”kuravaatemainen”

(Lähde Reima sekä XXL sports&outdoor, vauva.fi ja vau.fi).

 

Lastenvaate.fi
Logo
Shopping cart