Potkupuvut

ppPotkupuku on perinteinen, toimiva ja käytännöllinen vaate aivan pienelle vastasyntyneelle vauvalle kuin myös hieman isommallekkin. Potkupukuja voi hyvin käyttää myös vielä taaperoikäisellä ainakin yöpukuna. Edulliset potkupuvut ja bodyt löydät yhteistyökumppaneidemme sivustoilta.

Potkupukuja edullisesti netistä

Niin potkupukuja kuin muitakin lastenvaatteita löydät edullisesti netistä eri kauppojen outlet ja ale nurkkauksista. Tarkistathan vielä Lastevaateputiikkeihin johtavat linkkimme oikealla. Pienemmistä ”katujalkaputiikeista” saatat löytää erityisen persoonallisia vaatteita.

[wpsm_afflist show=”20″ cat=”72″ ]

Millainen on hyvä vauvan potkupuku?

Hyvä potkupuku on korkealaatuisesta materiaalista valmistettu, pesua kestävä, helposti puettava vaate, jonka nepparit tai vetoketju ei hankaa vauvan herkkää ihoa. Potkupuku vaatteena on yleensä kosketuksissa suoraan lapsen ihoon. Oleellista onkin tarkistaa valmistusmateriaali ja mieluiten valita ekologisesti valmistettuja tuotteita.  Joustavat materiaalit helpottavat vielä lapsen liikkumista ja potkupuvun pukemista lapsen päälle.

  • Helposti puettava
  • Pesua kestävä
  • Korkealaatuisista materiaaleista valmistettu
  • Miellyttävän tuntuinen päällä

Perinteisestä äitiyspakkauksesta löytyy myös vauvan potkupukuja

Äitiyspakkaukseen on kerätty laadukkaita ja tarpeellisia vaatteita ja tarvikkeita tulevan lapsiperheen ensimmäisen vuoden tarpeisiin liittyen. Pakkauksessa on jo vuosien ajan ollut haalarin, bodejen ja muiden tarvikkeiden lisäksi perinteisiä potkuhousuja ja potkupukuja. Alla videoklippi vuoden 2015 äitiyspakkauksen julkistamistilaisuudesta.

Äitiyspakkaus 2015

Potkupuvut

Lastenvaate.fi
Logo
Shopping cart