Potkupuvut

ppPotkupuku on perinteinen, toimiva ja käytännöllinen vaate aivan pienelle vastasyntyneelle vauvalle kuin myös hieman isommallekkin. Potkupukuja voi hyvin käyttää myös vielä taaperoikäisellä ainakin yöpukuna. Edulliset potkupuvut ja bodyt löydät yhteistyökumppaneidemme sivustoilta.

Potkupukuja edullisesti netistä

Niin potkupukuja kuin muitakin lastenvaatteita löydät edullisesti netistä eri kauppojen outlet ja ale nurkkauksista. Tarkistathan vielä Lastevaateputiikkeihin johtavat linkkimme oikealla. Pienemmistä ”katujalkaputiikeista” saatat löytää erityisen persoonallisia vaatteita.

Tiltulasta löydät laadukkaita vauvanvaatteita ihan huippuhintaan jopa alle 10 euroa!

hinta alle 10e

Ajankohtaiset alennusmyynnit

Laadukkaita vauvanvaatteita nyt alennuksessa Reiman omassa nettikaupassa. Luotettava, nopea toimitus ja hyvä alennusprosentti %. Tutustu Reiman NewBorn-mallistoon!

jopa -50%

Ajankohtaiset alennusmyynnit

Vauvanvaate ale. Babyshopissa nyt paljon lasten bodeja ja bodysuiteja alennettuna.

-25%

Alennukset

Paljon erilaisia vauvanvaatteita niin vastasyntyneelle kuin taaperollekkin. Hyödynnä kanta-asiakasetusi ja tarkista tarjoukset. Valikoimissa klassiset bodyt ja potkupuvut.

Potkupuvut

Värikkäitä vauvan vaatteita ja potkupukuja. Merkkeinä The tiny universe, Mini circus, Phister &philina, Molo jne..

Potkupuvut

Syötävän ihania. Paljon erimerkkisiä, korkealaatuisia ja trendikkäitä bodeja ja potkupukuja niin arkivaatteena kuin yöasunakin.

Potkupuvut

Zalandolla paljon vauvan vaatteita tarjouksessa. Laatumerkkejä, ihania kuoseja, pehmeitä kankaita. Lunasta tarjous.

- 40%

Alennukset

Toinen toistaan ihastuttavampia potkupukuja ja bodeja. Niin herkkiin vaaleanpunaisiin hetkiin kuin vauhdikkaisiin autoleikkeihinkin. Tarkista tarjoukset!

Potkupuvut

Millainen on hyvä vauvan potkupuku?

Hyvä potkupuku on korkealaatuisesta materiaalista valmistettu, pesua kestävä, helposti puettava vaate, jonka nepparit tai vetoketju ei hankaa vauvan herkkää ihoa. Potkupuku vaatteena on yleensä kosketuksissa suoraan lapsen ihoon. Oleellista onkin tarkistaa valmistusmateriaali ja mieluiten valita ekologisesti valmistettuja tuotteita.  Joustavat materiaalit helpottavat vielä lapsen liikkumista ja potkupuvun pukemista lapsen päälle.

  • Helposti puettava
  • Pesua kestävä
  • Korkealaatuisista materiaaleista valmistettu
  • Miellyttävän tuntuinen päällä

Perinteisestä äitiyspakkauksesta löytyy myös vauvan potkupukuja

Äitiyspakkaukseen on kerätty laadukkaita ja tarpeellisia vaatteita ja tarvikkeita tulevan lapsiperheen ensimmäisen vuoden tarpeisiin liittyen. Pakkauksessa on jo vuosien ajan ollut haalarin, bodejen ja muiden tarvikkeiden lisäksi perinteisiä potkuhousuja ja potkupukuja. Alla videoklippi vuoden 2015 äitiyspakkauksen julkistamistilaisuudesta.

Äitiyspakkaus 2015

Potkupuvut