Plasto

Plasto valmistaa niin ulko- kuin sisäleikkeihin laadukkaita muovisia klassikko leluja. Lasten keinut, hiekkalapiot, uimakellukeet ja erityisesti pikku-poikien suosikki plasto lelut : traktorit, kaivinkoneet, rekka-autot jne. löytyvät Plaston valikoimista. Tutustu klassikko tuotteisiin sivun alareunassa.

Plasto lelut ovat turvallisia ja jättävät mielikuvitukselle tilaa

Kotimaisissa tuotteissa on tarkat turvallisuus kriteerit. Plaston lelut eivät sisällä myrkyllisiä muoveja. Plasto-leluissa ei ole käytetty ftalaatteja, BisfenolA:ta eikä raskasmetalleja. Aivan pienimmätkin lapset voivat rauhassa ja turvallisesti leikkiä plaston leluilla.

Lelujen tunnusmerkkinä ovat kirkkaat värit. Muuten lelut pyrkivät jättämään lapsen mielikuvitukselle tilaa. Leluissa ei ole ääniä, eikä muita ylimääräisiä ärsykkeitä. Tällaisten lelujen kanssa lapset leikkivät luonnollisemmin ja luovemmin.

Plasto yrityksenä

Plasto on suomalainen yritys, joka valmistaa ja suunnittelee lelut Suomessa. Tuotteet on merkitty suomalaisella avainlippu-merkillä, joka on takuu luotettavuudesta. Plasto lelut on suunniteltu suomalaista kuluttajaa varten. Valmistuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota eettisyyteen. Avainlipusta ja sen käyttöoikeudesta voit lukea enemmän täältä.

Katso kaikki Plasto -tuotteet tästä!

Plasto

Ennemmän kuin pelkkä lelu

 

Tags:

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Lastenvaate.fi
Logo
Shopping cart