Hatchimals – tuoteperhe <3

Hatchimalit ovat löytäneet paikkansa lasten suosiossa. Tuoteryhmä on laajentunut paljon viimeisen kahden vuoden aikana. Alkuperäisten isojen haudottavien munien lisäksi, valikoimissa on lautapejä, keräilyhahmoja ja kortteja, hatschimalien asuinpaikkoja ja paljon muuta. Tutustu Hatchimal tuoteperheeseen!

Alussa oli…

Ensin on muna ja sitten pieni pörröinen kanssasi kommunikoiva ystävä. Hoivaa, haudo ja leiki. Mikä voisi olla lapselle parempi lelu? Hatchimalsit ovat suoranainen sensaatio lastenhuoneessa, lähes kuin oma elävä lemmikkieläin kaikkine tarpeineen ja hauskuutuksineen. Kriitikotkin ovat yllättyneitä. Hatchimals valittiin monessa maassa vuoden 2016 Top-leluksi! Kokosimme sinulle tietopaketin Hatchimals pehmoeläimestä.

Nyt myös uudet mini Hatchimals CollEGGtibles keräilyhahmot saatavilla

Tavallisen  Hatchimalsin lisäksi markkinoilta löytyy nyt joukko pieniä ja edullisia Hatchimals-keräilyhahmoja. Hatchimals CollEGGtibles ovat pieniä kovia erilajisia, näköisiä ja mallisia keräilyhahmoja, jotka syntyvät munista. Lapsen tulee lämmittää munankuoressa olevaa sinistä sydäntä niin kauan että sydän muuttuu pinkiksi. Tämän jälkeen Hatchimal on valmis kuoriutumaan. Kerää itsellesi vaikka koko maailma!

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Hatchimals Colleggtibles 4 hahmoa ja yllätys

Hatchimals Colleggtibles 4 hahmoa ja yllätys

17,90
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Hatchimals Colleggtibles Adventtikalenteri

Hatchimals Colleggtibles Adventtikalenteri

29,90
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
- 17%

Hatchimals kaksoset Peacat

67,43
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Hatchimals Keräilyhahmot + pesä

Hatchimals Keräilyhahmot + pesä

10,90
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Hatchy Matchy -peli

Hatchy Matchy -peli

19,90

[wpsm_afflist ids=”13597″]

[wpsm_afflist ids=”14199″]

[wpsm_afflist ids=”14201″]

Hatchimals CollEGGtibles esittelyssä

Hatchimals – tuoteperhe <3

 

Mikä Hatchimals lelu on?

Hatchimal on munasta kuoriutuva pörröinen interaktiivinen robottipehmolelu, joka kommunikoi omistajansa kanssa. Oikein hoivattuina Hatchimal pysyy tyytyväisenä ja kasvaa kehitysvaiheesta toiseen. Lelurobotti kommunikoi silmien värin vaihtumisella sekä ääntelee. Väri-LED silmät voivat näyttää yhdeksää eri tunnetilaa. Silmien ollessa siniset on Hatchimalisi kipeä, nälkäisenä silmät loistavat lilana ja tummansininen silmien väri kertoo että Hatchimalisi on pitkästynyt ja kaipaa leikkikaveria.

Hatchimals-lajit -Pengualas, Draggles, Owlicorns, Bearakeets vai Burtles – Miten eroavat toisistaan?

hatchimals-lajit

Hatchimalseja on olemassa  eri lajeja, Pegualoja, Draggleja, Owlicorneja, Bearakeetseja sekä Burtleseja. Ne eroavat toisistaan niin ulkonäkönsä, luonteensa kuin munankuoren värinsäkkin puolesta. Pengualojen munat ovat pinkkejä tai vihreä-pinkkejä kun taas Dragglet syntyvät liloista tai sinivihreistä munista.

Hatchimalsien luonne-erot

Hatchimals-lajit ovat luonteeltaan huomattavan erilaisia. Pegualasit ovat ystävällisiä ja hieman naiveja. Ne ovat huolettomia, hassuttelevia pikku olentoja.

Dragglesit ovat puolestaan erittäin energisiä ja aktiivisia. Poikkeuksellisen utelias ja rohkea Draggle sattaa kuitenkin välillä näyttää ujonkin puolensa. Hankit sitten Dragglen tai

Pegualan voit olla varma, että tätä pientä erityisen pörröistä ja pehmeää olentoa rakastetaan koko sydämestä.

Hatchimalsit ovat aina kaksivärisiä. Pengualoja löytyy kahdessa eri värikombinaatiossa pinkkeinä vaaleansinisillä yksityiskohdilla tai perusväriltään vihreinä keltaisilla yksityiskohdilla. Dragglet ovat puolestaan väritykseltään sinisävyisempiä (sininen/lila/vaaleansininen) tai vihertäviä.

Harvinaisemman Owlicornin tunnistaa pienestä sarvesta. Owlicorneja on saatavilla  sinisenä tai pinkkinä. Owlicornin munat ovat myös pinkki tai sini pilkullisia.

ostahatchimal

Hatchimals versio 1 vai versio 2?

  •  Hatchimal Pengualas versio 1 (pinkki) ja Hatchimals Pengualas Version 2 (vihreä-pinkki) on seuraavat luonteenpiirteet: naivi, ystävällinen, huoleton ja hassu.
  • Hatchimal Draggles Version 1 (sini-vihreä) ja Hatchimals Draggles Verion 2 (lila) on seuraavat luonteen piirteet: rohkea, utelias mutta välillä ujo.

Miten leikkiä Hatchimalin kanssa?

Hoivaa, haudo ja leiki. Lelu on erittäin vuorovaikutteinen ja opettaa lasta huomioimaan toisen tarpeita sekä huolehtimaan muista. Hatchimals pehmolelu ei ole pelkkä lelu vaan lapsen ystävä. Miten lelun kanssa sitten leikitään?

Hautominen ja munasta kuoriutuminen

Kop Kop – kaikki alkaa munasta. Ensin sinulla on muna ja sitten pieni oma pörröinen kaveri. Munasta kuoriutumisen hetki on ainutlaatuinen ja mieleenpainuva kokemus. hatchimals-pengualaJotta Hatchimal lemmikki kuoriutuu, tulee lapsen hoivata munaa vähintään 30 minuutin ajan, puhua munalle, lämmittää ja käännellä sitä. Pehmoeläimen silmät vilkkuvat munan sisältä niin, että lapsi tietää mitä seuraavaksi tulee tehdä. Lelu on vuorovaikutukseltaan erinomainen ja kommunikointi tapahtuu alussa pienten ääntelyjen, sydämensykkeen sekä pääsääntöisesti silmien värin vaihtumisen kautta. Lapsi oppii nopeasti mitä mikäkin väri tarkoittaa ja mitä Hatchimals pehmolelu milloinkin haluaa sanoa. Kun munasta kuoriutumisen aika lähestyy, vilkkuvat Hatchimalin silmät ensin sateenkaaren väreissä.  Hatchimal koputtaa itse munan rikki nokallansa. Kuoriutumisvaihe kestää n. 30 minuuttia. Ei ole pelkoa, että muna kuoriutuisi itsestään ilman että lapsi sitä huomaisi, sillä Hachimal tarvitsee kuoriutumisen aloittamiseen lapsesi apua.

Vauva ja taaperoaika

Kun Hatchimal on kuoritutunut alkaa oikeastaan vasta todellinen leikki. Lapsi voi opettaa lemmikille paljon asioita, kävelemisen, tanssimisen sekä puhumisen. Hatchimal käy läpi kolme eri kehitysvaihetta vauva-ajasta ja kävelemään oppimisesta aina pikkulapsi vaiheeseen ja taputusleikkien pelaamiseen. Olento reagoi taputukseen ja puheeseen sekä sillä on

paljon eri tarpeita sekä pehmoinen karva, jota on mukava halia ja helliä.

Usein kysyttyä – Hatchimals info

Mistä voin ostaa Hatchimals lelun?

Hatchimalsia  on saatavilla juuri nyt Suomesta Coolshop.fistä!  Br-Lelun ja ToysRusin valikoimista Hatschimalsit olivat vielä vähän aikaa sitten loppu.   Lekmerin ja Eurotoysin valikoimissa ei vielä ole Hatchimalseja ollut.

Paljonko Hatchimals maksaa?

Leluja myydään Suomessa noin 60-70 euron hinnalla. Saksan markkinoilta saatat löytää lelun hieman edullisemmin. Joulun 2016 alla lelukaupat ympäri maailmaa eivät ole pystyneet vastaamaan uuden suosikkilelun kysyntään. Tästä johtuen Hatchimalsien hinnat ovat nousseett esimerkiksi Saksan Amazonissa huomattavasti.

Mitä kieltä Hatchimals puhuu?

Ostaessasi Hatchimalsin ulkomailta saat lelun pakattuna kyseisen maan kieliseen pakettiin. Tämä ei kuitenkaan mitenkään vaikuta siihen mitä kieltä Hatchimalisi oppii puhumaan. Hatchimalsit puhuvat omaa kieltänsä ja toistavat lapsen perässä tämän Hatchimalille opettamia sanoja. Ainoastaan käyttöohjeet ovat kyseisen maan kielellä.

Miten sammutan Hatchimalin?

Pidä lelua vähintään 8 sekuntia pää alaspäin. Tällöin lelun tulisi sammua. Voit sammuttaa lelun kokonaan myös pohjassa olevasta on/off kytkimestä.

Muna ei reagoi?

Luultavasti munan pohjassa olevat varmistukset ovat vielä paikoillaan ja tällöin sähkövirta ei pääse vielä vaikuttamaan. Kääntämällä ja sen jälkeen vetämällä varmistukset pois pitäisi munan ja sen sisällä olevan eläimen herätä henkiin.

Hatchimal ei kuoriudu?

Luultavasti hän on väsynyt ja nukahtanut. Käännä muna ylösalaisin ja odota noin kahdeksan sekuntia.  Aseta muna lopulta tasaiselle alustalle ja kuulet Hatchimalsin kuorsaavan. Nukuttuaan hetken, voit nostaa munan jälleen ylös ja kuoriutumisen pitäisi alkaa tai jatkua.

Jos sinulla on vielä ongelmia, kokeile kääntää munaa mahdollisimman nopeasti puolelta toiselle niin että eläin siirtyy munan toiselle puolelle.

Voiko Hatchimal kuoriutua kun en ole paikalla?

Ei, pehmolelu ei kuoriudu ilman että olet paikalla. Muna tarvitsee kuoriutuakseen että siitä pidetään kiinni.

Kuinka kauan kuoriutuminen kestää?

Kuoritutumisen alkaminen saattaa kestää n.25 minuuttia. Itse munasta kuoriutuminen kestää puolestaan vielä  n. 40 minuuttia.

Voinko pitää Hatchimalia haluamassani kasvuvaiheessa?

Ei, valitettavasti et. Hatchimalsit ovat kuten ihmiset tai lemmikkieläimet ja ne kasvavat ja kehittyvät.

Mitä tehdä, Hatchimal on liian kovaääninen?

Lelun ääntä pystyy säätelemään. Laittaessasi lelun päälle tulee samanaikaisesti painaa Hatchimalsin vatsaa. Tämä hiljaisuus-moodi pysyy päällä kunnes lelu on kerran laitettu pois päältä ja jälleen käynnistetty.

Mitä tehdä kun lapseni ei suostu menemään nukkumaan ilman Hatchimalsia?

Hatchimalsin syntymä on ollut ainutlaatuinen kokemus lapsellesi. Hatchimalin ja lapsesi välillä on jo niin voimakas side, että sinun on turha kieltää lasta nukkumasta Hatchimalin kanssa. Voit laittaa Hatchimalin kokonaan pois päältä pohjassa olevasta napista. Tämä kannatta tehdä, niin eläin ei häiritse yöllä lapsen unta.

Voiko Hatchimalini olla yliaktiivinen?

Hatchimal on erittäin intensiivinen lelu. Lelu odottaa leikittäjältään paljon huomiota. On normaalia että Hatchimal vaihtaa nopeasti tunnetilojansa. Silmien värien vaihtumisella pehmoeläin kommunikoi kanssasi ja kertoo minkälaista hoivaa tai seuraa hän tarvitsee.

Miten putsaan Hatchimalin?

Koska kyseessä on elektroninen lelu älä pidä lelua missään tapauksessa veden alla tai kylvetä sitä. Voit putsata lelun kostealla pyyheliinalla pyyhkimällä.

Vuorovaikutteiset Hatchimals robottipehmolelut vuoden 2016 suosikkileluina

Hatchimalit ovat olleet suosiossa jo syksyllä erityisesti Isossa-Britaniassa sekä Yhdysvalloissa. Nyt kommunikoivat pikku eläimet valloittavat pohjoisempaa Eurooppa Keski-Euroopan ohella. Suomessa Hatchimals lelut ovat nousseet joulun 2016 suosikkileluiksi. Jo marraskuun puolivälissä kaupat joutuivat ilmoittamaan tuotteen olevan loppuun myyty. Lasten onneksi marraskuun lopussa on kuitenkin tulossa Suomenkin markkinoille vielä iso erä Hatchimals pehmoeläimiä. Jos haluat tiedon Hatchimals lelujen saatavuudesta niin kirjaudu spostilistallemme, ilmoitamme sinulle kun nettikaupoissa on jälleen Hatchimalsin munia saatavilla.

Osta Hatchimals ulkomailta

Lelun suosion ollessa Suomessa joulun alla erittäin suuri saattaa valitettavasti tilanne olla se, ettei kaikille halukkaille riitä kyseistä lelua. Jos tämä on nyt kuitenkin SE tämän joulun juttu ja kaikki naapurin lapset sekä luokkakaverit tietysti saavat tänä jouluna oman Hatchin, mutta sinun lapsesi eivät, voit tilata lelun mm. saksalaisesta lelukaupasta. Hatchimalsien uusi erä tulee 1.12 Saksan MyToyssille. Hinta Saksassa on hieman alempi 54.99 euroa. Postikulut Suomeen ovat kuitenkin valitettavasti 13.50 euroa. Silti et maksa lelusta paljoakaan enempää kuin hankkiessasi sen Suomesta. Mytoys.de on luotettava iso kauppa. Maksuvälineinä voit käyttää Visaa Paypalia tai American Express-korttia. Toimi kuitenkin ajoissa, jotta paketti kerkeää tulla perille ennen joulua.

Hatchimals käyttäjäkokemuksia ja muita aiheeseen littyviä linkkejä

Lue lisää Hatchimaleista saksaksi” (Online-Kinderwelt.de)

Huonoja uutisia Hatchimalseja ennen joulua etsiville. Lelut loppuun myyty koko maailmasta! Eikä uutta erää saada markkinoille ennen joulua. Leluja hamstranneet pyytävät lelusta uskomattomia hintoja!

”Vanhemmat tappelevat joulun hittilahjasta – viedäänkö pian käsistä myös Suomessa?” (mtv)

Hatchimals.com

”Tässäkö joulun suosikkilelu?” (Iltasanomat.fi)

What are Hatchimals and were can I by them? (Independent.co.uk)

Hatchimals UK Where to buy?

Miten hoidan Hatchimals pehmoleluani?

Hatchimal pehmolelu tunteineen opettaa lasta huolehtimaan muista. <3

 

4.8 Total Score
Oliko artikkelista sinulle hyötyä?

Anna meille palautetta klikkaamalla tähtiä tai kirjoittamalla alle kommenttikentään. Oliko artikkelistamme sinulle hyötyä?

User Rating: 4.85 (13 votes)
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Laura Lastenvaatteesta

Nyt on taas tuotevalikoimissa paljon Hatchimaleja!

Niina

Kiitos. Löysin teidän kautta vihdoinkin Hatchimalin lapselleni ja paljon hyviä vinkkejä.

Laura Lastenvaatteesta

Kerro mistä kaupasta löysit Hatschimalin.

Jani

Coolshopista, teidän linkin kautta

Laura Lastenvaatteesta

Kysy Hatschimaleista, autamme parhaamme mukaan!

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Lastenvaate.fi
Logo
Shopping cart