Reima alensi lisää – nyt jopa -50 % Reima, Reimatec ale tuotteista!

Laadukkaat ulkoiluvaatteet nyt  Reima, Reimatec ale ssa. Alennusprosentti jo huimat -50%. Etsitkö vuoden 2018 ja 2019 suosikki takkeja, lasten haalareita, pipoja, toiminnallisia Reimatec kenkiä tai lasten UV-vaatteita kesään? Löydät paljon alennettuja tuotteita Reiman oman verkkokaupan ale-osiosta. Ostaessasi suoraan Reimalta tuotteilla on aina 14 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus. Nopeat nappaavat parhaat Reima ale tuotteet!

[wpsm_afflist ids=”14462″]

reimatec toppahaalari

Lastenvaate.fi uutiskirje

Ota osaa arvontaan – voit voittaa ReimaGo-liikuntasensorin

Facebook-sivumme saadessa 1000 tykkääjää arvomme kaikkien uutiskirjeeseemme liittyneiden kesken ReimaGO-sensorin. Liity joukkoomme nyt niin osallistut arvontaan.
[mc4wp_form id=”2260″]

Reiman kesäale kasvaa, nyt -30-60% ale tuotteista!
Lasten ulkoiluvaatteita, niin talvi- kuin kesätakkeja, pipoja hanskoja sekä kenkiä reippaassa alessa. Tsekkaa tarjoukset ja tee löytöjä vielä kun kokoja riittää.
jopa -60%

Ale tipsit kesään

Bongasimme Reima alesta muutaman huipputuotteen:

Reima froteemekko Genua

24,47 -30%
Helppohoitoinen, ihan paras lasten mekko kesään, rannalle tai saunan ja uinnin jälkeen. Kuivattaa ja pitää lämpimänä. Aurinko suojakerroin 50+. ...
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

Reima ale & Outlet kannattaa aina

Ajankohtaista:

Lue lisää Reiman varastontyhjennysmyynnistä: ”Reiman varastontyhjennysmyynti – Nyt on hinnat kohdillaan!

Älä unohda Reiman tasarahatuotteita  ja Outlettia. Reiman omasta Outletista löydät suosittuja Reima lastenvaatteita jopa puoleen hintaan. Voit hankkia alennettuja tuotteita ympäri vuoden ja suoraan luotettavasti Reiman omasta verkkokaupasta.

Ilman postituskuluja?

Meiltä kysytään usein tiedämmekö milloin Reima lähettää tuotteita ilman postikuluja. Ostaessasi yli 120 eurolla on lähetys aina ilmainen. Lisäksi Reimalla on  yhä useammin ”ilman postikuluja” – kampanjoita. Liity sähköpostilistallemme niin ilmoitamme sinulle Reiman kampanjoista suoraan sähköpostiisi. Reimalla on aina ilmainen vaihto- ja palautusoikeus! Alla olevasta linkistä voit tarkistaa onko ilman postikuluja-kampanja voimassa parhaillaan.

Milloin voit odottaa Reiman alennusmyyntejä

Reimalla on oman Outlettinsa lisäksi lastenvaatteita alennuksessa aina kausittain. Suositun Reima ale alkaa joulun jälkeen välipäivinä ja alennusprosentti kasvaa vähintään kertaalleen uudenvuoden vaihteessa tai lyhyesti sen jälkeen. Tällöin löydät lasten talvihaalareita sekä muita Reimatec toppavaatteita alennetuin hinnoin.

Seuraava alennusmyynti ajoittuu pääsiäisen tienoille. Reiman välikausialennusmyynnistä löydät edelleen talvivaatteita alennuksessa.

Reima kesäale alkaa juhannuksen tienoilla. Jos pystyt odottamaan lasten kesävaatteiden hankkimista tähän saakka säästösi saattavat olla melkoiset. Kesäalennuksesta kannattaa ostaa mahdollisesti myös jo seuraavan talven aurinkolomamatkoille UV-suojavaatteita ja uimapukuja yhtä kokoa isompina. Talvella valikoimat ovat huomattavasti pienemmät eikä kaikkia kokoja tai värejä ole välttämättä saatavilla.

Mitä tuotteita löydät alennuksesta

Reiman kausialennuksista löydät edellisen kauden vaatteita alennettuna. Talvikauden loppua kohti joulun jälkeen ja pääsiäisen tienoilla alennuksessa ovat  erityisesti lasten talvivaatteet ja haalarit, Reimatec ulkoilukengät sekä muut toiminnalliset lasten talvivaatteet. Vuoden ympäri Outletista löytyy Reiman New Born vauvanvaatemalliston ihania ja laadukkaita vaatteita alennettuna. Välikausivaatteet, sadevaatteet sekä aurinkoi

Kannattaako ostaa alennettuja tuotteita?

Kysymys kuuluu ennemminkin miksi ei kannattaisi?   Reiman alennusmyynneissä tarjolla olevat vaatteet ovat aivan samoja kuin täyteen hintaan aikaisemminkin myydyt. Laadussa ei siis ole eroja. Saat saman tuotteen vai edullisempaan hintaan. Osassa merkkituotealennusmyyntejä alennetut tuotteet ovat kakkoslaatua, mutta näin ei Reiman kohdalla ole. Ostaessasi alennettuja tuotteita on valikoimasi tietysti kapeampi kuin hankkiessasi normaalihintaisia tuotteita. Jos tarkoituksena on kuitenkin hankkia laadukkaita ja toimivia lasten ulkoiluvaatteita on alennettujen Reima-tuotteiden ostaminen ainoastaan järkevää. Reima säilyttää myös arvonsa ja voit hyvinkin saada alennuksesta ostamistasi vaatteista vuoden käytön jälkeen vielä sievoisen suman rahaa takaisin. Normaalihintaisia tuotteita ostaessasi etusi on luonnollisesti kuitenkin se että saat juuri sitä mitä haluat ja etsit, etkä joudu tekemään mahdollisia kompromisseja värien tai vaatemallien kanssa.

Reima uutisia

”Reima hakee kovaa kasvua Kiinasta”  (Taloussanomat 10/2016)

”ReimaGo lasten aktiivisuussensori on täällä” (Lastenvaate.fi)

”Tunnetko jo ReimaGO farkut?” (Lastenvaate.fi)

”Älyvaate houkuttelee pihalle, voiko peli saada lapsesi liikkumaan enemmän” (Yle.fi 2016)

Reima osti Finnisch Baby Boxin (Yle 2017)

4.1 Total Score
Oliko tarjouksesta sinulle hyötyä?

User Rating: 4.13 (16 votes)
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Laura Lastenvaatteesta

Kerro meille parhaat Reima-ale löytösi, mitä, mihin hintaan ja milloin? Olet tällöin mukana ReimaGo sensorin arvonnassa!

Liisa

Onko noita ReimaGo aktiivisuussensoreita tuolla alennuksella tarjolla?

admin

Joulun alla Reimalla oli aktiivisuussensorit tarjouksessa ”osta kaksi niin saat kolme”. Tällä hetkellä näyttää valitettavasti siltä että kyseinen tarjous ei ole käynnissä. Oletko jo kirjautunut sähköpostituslistallemme, meillä on tulossa kevään ja kesän aikana erilaisia arvontoja ja mahdollisesti yhtenä voittona arvomme Reiman aktiivisuussensorin. Käy lisäksi tykkäämässä Facebooksivustamme (https://www.facebook.com/lastenvaate.fi/) niin olet varmasti arvonnassa mukana.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Lastenvaate.fi
Logo
Shopping cart