Lekmer.fi

Lasten suosikki lelut, lastentarvikkeet aina lastenistuimista vauvanvaunuihin, lasteenvaatteet, jalkineet ja sisutusideat – kaikki kilpailukykyisin hinnoin. Outletissä jatkuva ale ! Pystyt kätevästi tilaamaan yhdellä kerralla kaiken. Perheen pikkupallerolle uudet lastenvaunut, esiteinille trendikkäät vaatteet ja syntymäpäiväsankarille lelulahjat.

  • Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksille
  • 365 päivän avokauppa
  • Ilmainen kortti- ja laskumaksu

Lekmerin viimeisimmät tarjoukset

Ohessa kerättynä Lekmerin viimeisimpiä tarjouksia. Lisää alennuksia ja tarjouksia löydät ale sivultamme.

[wpsm_afflist show=”3″ cat=”475″ ]

Joulukalenteriale + 5 euron hyvitys
Suositut joulukalenterit rajatun ajan tarjouksessa. Hanki ajoissa omasi!
+5 euroa !

Lekmeriltä löydät niin leluja, lastentarvikkeita kuin vaatteitakin

Etsitkö erityisesti leluja? Vai onko aika hankkia uuden lastenvaunut tai turvakaukalo autoon. Lekmeriltä löydät tämän kaiken. Alla olevista linkeistä pääset kätevästi suoraan etsimääsi aihealueeseen.

Todellisia löytöjä Lekmerin Outletistä

Lekmerillä on poikkeuksellisen hyvä Outlet. Outletissa on huomattavasti alemmat hinnat ja alennusprosentit saattavat useamminkin olla jopa -70%. Alennuksessa on tuotteita jokaisesta kategoriasta. Tutustu Outlet tarjontaan siirtymällä alla olevasta linkistä suoraan Lekmerin omaan Outletiin.

Lekmer.fistä löydät edulliset ja laadukkaat lelut

Jokaisen lapsen paratiisi on aivan varmasti Lekmer.fi. Lekmeriltä löydät laajan valikoiman leluja netissä ja edulliset hinnat. Pienille kuin vähän isommillekkin pojille  paljon erilaisia leikkiautoja ja muitakin menopelejä. Lasten koti- ja roolileikkeihin löytyy valikoimista niin nukkeja, kassakoneita, nukenvaunuja, sänkyjä sekä ihania naamiaisasuja niin juhlaan kuin arkisiin roolileikkeihinkin. Pelit kehittävät sääntöjen noudattamisessa ja ovat mukavaa perheen yhteistä puuhaa. Joukossa niin pelejä lapsille kuin aikuisille ja nuorillekkin. Valikoimissa myös kirjoja ja DVD-elokuvia.

Laaja valikoima vauvantarvikeita

Kaikki tarvittava niin tulevalle äidille kuin vauvallekkin. Lekmerin tavoitteena on helpottaa vauvaperheen ja odottavan äidin elämää. Paljon uutuustuotteita, ja jatkuvasti vaihtuvia tarjouksia. Voit tilata Pampersin-vaipat suoraan kotiisi ja muutenkin helpottaa elämääsi toimivilla lastentarvikkeilla, hankkimalla laadukkaat lastenvaunut ja turvallisen turvaistuimen.

Lastenvaatteet

Converse, Didriksons, Geggamoja, , Hatley, Kids up, Lego wear, Maxomorra, Reima Ticket Outdoor Viking ja paljon muita laatumerkkejä. Juhlaan tai arkeen, rannalle tai laskettelurinteeseen – pääsääntö edullisesti. Lekmeriltä löytyy laadukkaita ja suosittuja trendikkäitä lastenvaatteita aina edulliseen hintaan. Kausi tuotteita alennuksessa, kannattaa poiketa sivuille ja tarkistaa tämän hetken tarjonta.

Lasten kengät

Syyskeliin, talven lumileikkeihin tai lomamatkalle mukaan. Kannattaa tutustua Lekmerin tarjontaan myös kenkien osalta. Lasten jalkineita löytyy niin monen värisenä kuin merkkisenäkin. Tavaramerkkeinä muutamia mainiteksamme : Viking, Sorel, Kavat, Superfit, Gulliver, Crocs, Reima, Nike, Treton, Converce, Bobux, Vincet ja Moon boots.

Lastenhuoneen ihanat ja käytännölliset sisutusideat

Toteuta unelmasi järjestyksessä olevasta kauniista leikkiin kutsuvasta lastenhuoneesta. Valkoiset puiset lapsille suunnitellut korkealaatuiset huonekalut raikkailla tai prinsessamaisen hempeillä tyynyillä, tapeteilla tai muilla sisutusartikkeleilla ympäröitynä. Panostamalla säilytysrasioihin, hyllykköihin, säilytyslaatikoihin voi lastenhuoneestakin tulla mukava ja viihtyisä paikka leikkiä ja oleskella. Lekmeriltä löytyy myös lasten ensisänky Carena, joka on helposti liikuteltavissa pienten pyöriensä johdosta.

Star Wars promo

Lekmer.fi

 

 

 

10 Total Score
Lekmer.fi

User Rating: 4.5 (2 votes)
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Lastenvaate.fi
Logo
Shopping cart