Lelufantti

Lelufantti on Suomen valtavin lelukauppa. Lelufantista löydät lelut joka tilanteeseen. Etsitkö syntymäpäivälahjaa vai oletko lupautunut auttamaan Joulupukkia? Kannattaa tutustua Lelufantin valikoimiin. Löydät nettikaupasta edullisesti niin Angrybirdsit, Muumit, Brion tuotteet, eri Lego sarjat (City, Chima, Friends, Dublo), Baby born nuket, Plaston kestäviä leluja, Jukka merkkisiä tuotteita kuin pikkutyttöjen toivelelu Barbiet ja paljon muuta. Tilaamalla lelut netistä Lelufantista säästä rahaa.

Etusi tilatessasi Lelufantista

  • Aina nopea toimitus 1-3 päivää
  • Turvallinen suomalainen
  • 60€ ostoksiin ilmainen toimitus
  • Tuotteita klassikoista uutuuksiin
  • Vaivaton ja helppo ostoskokemus
  • 100% tyytyväisyystakuun
  • Eri tarjouksia kuukausittain
  • Ostaessasi 100lla eurolla saat 10  euron alennuslahjakortin

Lelut netistä edullisesti

Tilaamalla lelut netistä säästät paljon rahaa. Lelufantti tarjoaa laajan leluvalikoiman ja houkuttelevia ja hyviä tarjouksia ympärivuoden. Kuukausittain vaihtuva Krokodiili-tarjoustuote kannattaa tarkistaa.

Lelufantin lelutarjouksia

Baby Annabell vauvanukke on laadukas nukke, joka soveltuu hyvin lapsen ensimmäiseksi nukeksi. Annabell on myös yksi isompien pikkulasten suosikki nukeista.

Kuukauden tuote -%

Ajankohtaiset alennusmyynnit

Ostaessasi yli 50 eurolla saat nyt Lelufantista hiihtoloman kunniaksi 10 euroa alennusta ostoksistasi oheisella alennuskoodilla.

10 euroa alennusta!

Ajankohtaiset alennusmyynnit
H37J13J9

Tilaamalla Lastenvaate.fin uutiskirjeen saat sähköpostiisi suoraan uusimmat lelutarjoukset ja alennuskoodit.

Lastenvaate.fi uutiskirje

Liity joukkoomme!

Haluatko tiedon alennusmyynneistä suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme. Kaikki uutiskirjeeseemme liittyneet ovat automaattisesti mukana tulevissa arvonnoissa!

Liity uutiskirjeeseen  

Lelufantti yrityksenä

Lelufantti on leluihin erikoistunut suomalainen nettikauppa, joka on Band Company Oy:n omistuksessa. Lelukauppa on avattu jouluna 2011 ja mainostaakin olevansa Suomen valtavin lelukauppa. Valikoimista löytyy laaja skaala eri leikkikalutyyppejä sekä  paljon muita lastentarvikkeita.

 

 

 

9 Total Score
Lelufantti arvostelu

Osallistu keskusteluun

avatar