Crocs.fi – jatkuva kenkäale Outletissa

Crocsit säähän kuin säähän. Etsitkö laadukkaita, toimivia jalalle mukavia  lasten talvisaappaita, kesäkenkiä, lenkkareita tai Crocs kumisaappaita. Crocsilta löydät nämä kaikki. Kausialennuksessa jatkuvasti vaihtuva tuotevalikoima, joka kannattaa ehdottomasti myös katsoa läpi.

Crocs ale & outlet

Crocs.fin outletistä löydät vaihtuvan valikoiman erilaisia crocseja eri  vuodenaikoihin. Suositut crocs saappaat löytyvät myös outletista alennettuna. Outletin vaihtuvaan valikoimaan kannattaa tutustua. Teet varmasti löytöjä.

[wpsm_afflist ids=”411″]

Kokoamme tähän alle Crocs.fin vaihtuvia alennuksia. Lasten Crocseja myyvät myös muut lastenvaate- sekä lastenkenkäkaupat. Niistä lisää Crocsin merkkisivuilla.

[wpsm_afflist show=”3″ cat=”725″ ]

[wpsm_afflist ids=”407″]

Crocs.fissä

  • Suoraan Crocsilta
  • Luotettavaa laatua
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Helpot palautukset
  • Ilmainen toimitus alkaen 49€ tilauksista

Crocs kumisaappaat

Crocs koot / Crocs kokotaulukko

Ostaessasi netistä Crocseja erityistä päänvaivaa saattaa aiheuttaa Crocsien koot. Löysimme oikean koon märittämistä varten hyvän taulukon.

[wpsm_afflist ids=”12424″]

 

Crocsit tunnetaan kevyistä ja mukavista kengistä

Crocs on Yhdysvalloista tullut kenkäbrändi, joka on valloittanut jo monen aikuisen mutta erityisesti lasten sydämet. Kengät ovat mukavia jalassa, helppo pitää puhtaana ja kevyitä. Crocs on kehittänyt eri vuodenaikoihin erilaisia innovatiivisia kenkiä. Valikoimista löytyy niin naisille, miehille kuin lapsillekkin paljon erilaisia vaihtoehtoja. Klassikkosandaalin lisäksi löydät Crocs.fistä mm. ballerinat, tennarit, korkokengät sekä vuorelliset ja vuorettomat kengät niin tytöille pojille kuin meille aikuisillekkin. Jibbitz-kenkäkoruja unohtamatta!!! Outletissä on ympärivuoden kenkiä alennuksessa

Added to wishlistRemoved from wishlist 1
- 20%
Lasten Puukengät Crocs KIDS CLASSIC CAYMAN

Lasten Puukengät Crocs KIDS CLASSIC CAYMAN

19,19

 

crocks kilpailu

Crocs Nordic Oy yrityksenä

Crocs Nordic Oy on Pohjoismaissa ja Baltiassa toimiva yhdysvaltalaisen muoti-, työ-, ja vapaa-ajan-kenkiä sunnittelevan Crocs Incin tytäryhtiö. Kyseinen pohjoismaalainen tytäryhtiö on perustettu vuonna 2006 ja edustaa tällä hetkellä Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Islannissa,Puolassa, Grönlandissa, Virossa, Latviassa sekä Liettuassa tuotemerkin myyntiä ja markkinointia sekä verkkokauppatoimintaa. Työpaikkoja Pohjoismaiden Crocsilta löytyy jo yli 100 työntekijälle. Pääkonttori löytyy Tampereelta ja sivukonttori Helsingistä. Nettikaupan lisäksi monet jälleenmyyjät myyvät alueella Crocsin kenkiä.

Nettikaupan lisäksi löydät Crocsin myymälöitä täältä .

 

8.5 Total Score
Crocs.fi arvostelu

Kerro meille mielipiteesi Crocs.fin omasta verkkokaupasta. Oletko ollut tyytyväinen asiointiisi. Voit kommentoida lisää sivun alareunassa olevassa keskusteluosiossa.

User Rating: 2.67 (3 votes)

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Lastenvaate.fi
Logo
Shopping cart