Yhdistelmävaunut

Yhdistelmävaunut

Täydelliset lapsen mukana kasvavat vaunut. Kuulostaako hyvälle? Silloin yhdistelmävaunut ovat sinun valintasi. Yhdistelmävaunuja on kuitenkin tarjolla kovin erilaisia. Valikoimissa on pienikokoisia vanhan talon hissiin mahtuvia tai isoja tukevia kävelylenkeille ja ulkona nukuttamiseen erittäin hyvin soveltuvia vaunuja. Löydät nykyään myös lenkkeilyyn ja treenaamiseen erityisesti kehitettyjä juoksurattaita yhdistelmävaunuominaisuuksilla.

Yhdistelmävaunut ovat monipuoliset lastenvaunut

Yhdistelmävaunut toimivat pienelle vauvalle vaunuina sekä isommalle lapselle myöhemmin rattaina. Yhdistelmävaunurunkoon voidaan kiinnittää vauvalle kova vaunukoppa, joka voidaan sitten myöhemmin vaihtaa istumaosaan. Istuma- eli ratasosaa voi toisissa yhdistelmävaunuissa käyttää myös kokoajan ja vauvaa varten tämän ratasosan päälle / sisään voidaan laittaa erillinen kova kantokassi tai pehmeäkantokassi. Irrallisen kovan tai pehmeänkantokassin etuna on sen siirrettävyys. Nukkuvan lapsen saa kauppareissun jälkeen siirrettyä kantokassissa nukkumaan joko sisälle tai vaikkapa parvekkeelle. Pehmeä kantokassi muuntuu myös myöhemmin ratasosan lämpöpussiksi.

Isot vai pienet renkaat

Aiotko käyttää vaunuja maastossa? Vai etsitkö ennemminkin rattaita puhtaseen kaupunki käyttöön? Käyttötarpeesi tulisi määrittää renkaiden koon. Pienet renkaat ovat kätevät kaupungilla ja kauppakeskuksissa sekä vievät vähän tilaa pienessä hississä tai autontakakontissa. Maastossa niistä ei kuitenkaan ole juuri mihinkään. Suomessa talven lumi- ja loskakelitasettavat myös vaatimuksensa. Eri merkeiltä löytyy valikoimista samoja ratasmalleja eri kokoisilla pyörillä. Kannattaa tutustua mm. Brion ratasvalikoimaan.

Juoksurattaat yhdistelmävaunuina

Olet urheilullinen ja aktiivinen liikkuja. Lapsen kanssa harrastamista voi hyvin jatkaa. Aktiivisen perheen valinta onkin yhä useammin toimivat juoksurattaat täydennettynä vauvalle sopivilla lisäosilla. Perehdy juoksuratasmaailmaan paremmin juoksuratassivuillamme tai siirry suoran Thulen merkkisivuille. Löydät rattaita eri merkeiltä, akuutteja tarjouksia sekä vinkkejä hyvistä juoksuratasyhdistelmäkokonaisuuksista.

Adapterilla turvakaukalo yhdistelmärattaiden runkoon

Hankkimalla ratasrunkoon ja turvakaukaloosi yhteensopivan adapterin saat yhdistettyä vielä nämä kaksi osaa toisiinsa. Turvakaukalon liittäminen ratasrunkoon helpottaa arkeasi huomattavasti. Siirtyessäsi autosta esimerkiksi kauppaan lapsi voi jatkaa uniaan turvakaukalossa. Erilaisia adaptareita eri vaunuihin ja kaukaloihin löydät Löytönurkastamme tai kirjoittamalla suoraan oikealla olevaan ”hae vaunumalleja omasta löytönurkstamme” kohtaan ”turvaistuin adapteri”.

Istumarattaat vs. yhdistelmärattaat

Istumarattaiden ja yhdistelmärattaiden vastakkainasettelu ei oikeastaan ole mahdollista. Yhdistelmärattaat ovat myös istumarattaat. Jos kuitenkin etsit pelkkiä istumarattaita (ilman vauvalle sopivaa lisäosaa) kannattaa sinun tutustua ratasvalikoimiin kunkin merkkisivumme kautta tai lähteä etsimään juuri teille sopivaa istumaratasta tuote-esittelyjemme pohjalta löytönurkastamme. Yhdistelmärattaat saat useasti ostettua ilman vauvaosaa ja tällöin puhutaan istumarattaista.

Etsitkö yhdistelmävaunuja juuri tietyltä merkiltä?

Olemme koonneet merkkisivuillemme tarkemmin tietoa erimerkkisistä yhdistelmävaunuista. Tutustu alla oleviin merkkeihin ja heidän valikoimiin.

Yhdistelmävaunut edullisesti netistä

Lisää yhdistelmävaunuja löydät netistä edullisesti ja luotettavasti alla mainitusta kaupoista. Tutustu kauppojen merkkivalikoimiin. Outletissä on myös usein tarjolla edullisesti edellisten vuosien lastenvaunumalleja.

[wpsm_afflist show=”40″ cat=”303″ ]

Lastenvaate.fi
Logo
Shopping cart