Footway – lasten kenkien ostaminen voi olla hauskaa, helppoa ja inspiroivaa

Laajat valikoimat, helpoksi tehty kenkien tilaaminen, pitkä palautusoikeus sekä hintatakuu  ja lisäksi nopeampaakin nopea toimitus, sillä kaikki myynnissä olevat kengät ovat myös varastossa. Footway pyrkii olemaan Suomen lähin kenkäkauppa.  Sivut kutsuvat inspiroitumaan, kenkien ostaminen voi olla helppoa ja hauskaa.

Etsitko lapsellesi ensikenkiä – Footwaylla on lasten kenkiä alkaen koosta 14

Ensikenkien ostaminen lapselle voi olla haastavaa, jos ei ole etukäteen perehtynyt minkälaiset lapsen ensikenkien tulisivat olla. Ensikengän tuleekin olla ohutpohjainen,varrellinen, tukeva nauhakenkä. Footwayltä löydät lasten kengät aina alkaen koosta 14 kokoon 32.  Valikoima kattaa yhtälailla kengät balleriinoista talvisaappaisiin myös nuorten ja aikuisten kengän kokonumeroissa aina kokoon 48 saakka.

Kuinka mittaan lapsen kengän koon oikein?

Lapsen kengän koon tietäminen voi olla vaikeaa. Välillä jalka ei kasva lainkaan ja toisena hetkenä kengät ovat liian pienet hetkessä. Lasten kengissä tulisikin olla tilaa 1-2 cm riippuen kenkämallista, kun tilaa on jäjellä alle 5mm tulisi vaihtaa suurempaan kokooon. Tutustu Lastenvaate.fin artikkeliin ”Kuinka mittaan kengän koon oikein?”

Footwayn asiakaspalvelusta lisää neuvoja

Puhelimitse neuvoja saa kello 10-18.00. Footway haluaa olla asiakkailleen läsnä ja he kannustavatkin ottamaan yhteyttä niin tilaus – kuin kengänvalintaongelmissakin. Maksuton palvelunumero on 0800 100500 tai voit lähettää sähköpostia.

Footway

Footway – lasten kenkien ostaminen voi olla hauskaa, helppoa ja inspiroivaa

3.4 Total Score

User Rating: 3.4 (5 votes)

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Lastenvaate.fi
Logo
Shopping cart