Paras valinta!

Mistä löydät lasten talvihaalarit edullisesti netissä?

Lasten haalarit, toppahaalari, talvihaalari, välikausihaalari, fleece- haalari, unihaalari

Etsitko haalaria lapsellesi? Talvihaalaria, välikausihaalaria, fleece-haalaria. Tiedätkö jo, haluatko merkkituotteen vai löydätkö edullisimmista perushaalarivalikoimista lapsellesi jotakin sopivaa? Onko perheessä muista sisaruksia, jotka voisivat käyttää haalaria vielä myöhemmin? Haluatko panostaa laatuun vai etsitkö vain yhdeksi talveksi lumiasua? Oletko kiinnostunut värikkäistä trendikkäistä Pohjoismaalaisista haalarimerkeistä vai onko makusi enemmän klassinen ja silmääsi miellyttää ennemmin yksivärinen lasten talvihaalari. Valikoimat ovat laajat. Alta löydät tietoa niin eri haalarityypeista sekä eri kauppojen tarjoamista haalarimerkeistä. Toivottavasti voimme olla avuksi ja löydät etsimäsi. Onnea matkaan.

[yith_wc_productslider id=9384]

Lastenvaate.fin löytönurkan haalarivalikoimaa

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Hitch Pants Musta 128

Hitch Pants Musta 128

54,95
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
- 15%

Mikk-Line Nylon Junior talvihaalari

93,50
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

Reimatec toppahaalari Stavanger

159,95
Katso kaikki Löytönurkan haalarit tästä!

Ajankohtaiset lasten ulkoiluvaate-alet

[wpsm_afflist show=”6″ cat=”100″ ]

Online-kauppojen tarjoamia lasten haalarimerkkejä

[wpsm_afflist show=”20″ cat=”99″ ]

Lasten toppahaalari, talvihaalari vai kaksiosainen lumiasu?

Talvihaalari on Pohjoismaalainen keksintö, keski-Euroopassa ulkohaalari tunnetaan lähinnä vastasyntyneiden vaatetuksena. Lapset on tapana pukea kylmälläkin säällä kaksiosaisiin hieman epäkäytännöllisempiin ratkaisuihin, takkiin ja irrallisiin housuihin. Haalari on kuitenkin yksi käytännöllisimmistä vaatekappaleista mitä tiedämme, erityisesti Suomen ilmastossa. Kylmä lumi ei pääse tunkeutumaan iholle saakka. Kätevät kumiremmit lahkeensuissa pitävät huolen siitä että talvisaappaat pysyvät paikoillaan ja nilkat kuivina, kun pitkävartiset lapaset tai talvihanskat on vielä laitettu haalarin hihansuiden päälle on lapsesi ulkoilunautinto taattu, oli kyseessä sitten 2-vuotias epeli tai jo ensimmäisellä luokalla koulussa oleva pikku prinsessa.

Hankkiessasi talvihaalaria kiinnitä huomiota haalarien ominaisuuksiin

Tämän päivän haalarit ovat ominaisuuksiltaan uusinta highteciä. Saumat on liimattu, jotta vesi ei pääse saumoista sisälle, ulkokuori on ulospäin hengittävää materiaalia, jotta lapsen hikoillessa haalarin sisälle ei muodostu kosteutta ja lapsesi koe oloansa hiostavaksi tai lopulta suorastaan märäksi. Ulkokuori pitää kuitenkin ulkoa tulevan kosteuden lisäksi vettä ja tuulta 100%. Vedenpitävinä haalareina markkinoidut haalarit kestävät siis täyttä kastumista, kun taas vettähylkivät haalarit pitävät tiettyyn määrään asti vettä ennen läpikastumista. Toppahaalarin sisäpuoli on puolestaan useimmiten yleensä lämmintä fleeceä. Hankkiessasi haalaria kiinnitä huomiota edellisiin ominaisuuksiin. Myös käytännöllisyys ja turvallisuus ovat ominaisuuksia joihin kannattaa panostaa. Kalliimmilla haalarimerkeillä on yleensä monipuolisemmat ominaisuudet. Lasten talvihaalari on ehkä juuri se vaate, mihin kannattaa rahallisestikkin panostaa, erityisesti jos perheessä on vielä muitakin sisaruksia, jotka voivat mahdollisesti käyttää haalaria myöhemminkin. Lue lisää haalarien tärkeistä ominaisuuksista blogistamme – ”Ostajan opas – haalarin kuusi tärkeää ominaisuutta”

Lasten talvihaalaritestejä ja käyttäjäkokemuksia

Makuja ja mielipiteitä on monia. Lasten haalareita ostetaan niin ulkonäön kuin toiminnallisuuksien perusteella, mutta myös vain koska joku talvihaalarimerkki on tänä vuonna enemmän muodissa kuin toinen. Luonnollisesti haalarimerkkien omat testit osoittavat kyseisen lasten haalarin luonnollisesti olevan kestävin, turvallisin, kannattavin ja kaunein. Netistä löytyy kuitenkin myös paljon puolueettomia testejä sekä paljon erilaisia käyttäjäkokemuksia ja keskusteluja.

Vuoden 2016 haalaritestin tulokset kootusti by Lastenvaate.fi

Vuoden 2016 Ruotsin haalaritesti ”Best i Test.se” (Ruotsiksi)

”Saako halvalla hyvän haalarin? Vertailussa lasten talvihaalarit” (Iltasanomien haalaritestin tuloksia)

”Talvihaalarit todellisessa testissä” (Kaksplus.fi)

”Kalliit haalarit pitävät veden loitolla” (Yle.fi /Kuningaskuluttaja)

”Vain yksi sai testissä täydet kympit” (Savon Sanomat bestitest.se vuoden 2014 tuloksista)

”Lasten talvihaalarit” Suorastaan historiallinen testi vuodelta 2006 (Kuluttaja.fi)

Väriepä-suoran blogi (Blogi kirjoitus testistä)

”Reima veti pohjat” (Vauva.fi keskustelu)

”Lego ulkovaatteet, mistä saa ja millaisia kokemuksia” (kaksplus.fi keskustelu)

”Halpa talvihaalari yhtä hyvä kuin kallis” (Meidän perhe.fi, keskustelu)

Käytettyjä lasten talvihaalareita

Lasten haalareita löytää netistä myös paljon käytettynä. Pääsääntöisesti haalarit ovat usein niin korkealaatuisesti valmistettuja että ovat yhden vuoden käyttämisen jälkeen vielä täysin jälleenmyyntikuntoisia. Vähänkäytetty.fi on yksi netin suosituista kirpputoreista, jossa myydän hyvälaatuisia käytettyjä vaatteita , tarjolla on myös käytettyjä lasten talvihaalareita. Lisää linkkejä nettikirppiksille löydät ”käytettyjä lastenvaatteita- sivultamme”

Osta lasten talvihaalarit halvalla netistä

Löydät lasten talvihaalarit netistä helposti, edullisesti ja nopeasti. Netissä pääset nopeiten kiinni parhaisiin talvihaalari ale- tarjouksiin. Heti joulun jälkeen räjähtää, jo 26.12 hinnat ovat tippuneet huomattavasti. Tarkista uusimmat lastenvaate nettikauppojen alennukset meidän tarjouskoodi ja ale sivuilta, jonne kokoamme keskitetysti parhaimmat alennukset ja tarjoukset niin lastenvaatteista, lasten talvihaalareista, lasten ulkoiluvaatteista, tyttöjen ja poikien sisävaatteista, äitiysvaatteista, kengistä ja asusteista. Muista tarkistaa myös löytönurkkaamme kootut tuotteet. Saatat säästää jopa -70%!

 

Ticketin haalareita löydät mm. Zalandolta

Ticket Outdoor - Othello haalari

Mistä löydät lasten talvihaalarit edullisesti netissä?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Lastenvaate.fi
Logo
Shopping cart