Paras valinta!

Lasten talvihaalari -testin kymmenen parasta

Bäst i Test on ruotsalainen testauslaitos, joka testaa erilaisia tuotteita niille luontaisissa käyttöolosuhteissa. Vuoden 2018 / 2019 toppahaalari- vertailussa testattiin 20 haalaria johtavilta pohjoismaalaisilta haalarivalmistajilta. Arviossa kiinnitettiin huomiota käytännöllisyyteen, suorituskykyyn, tyyliin ja kestävyyteen. Huomioon otettiin myös hinta-laatu suhde , jolla oli myös vaikutus haalarin sijoittumiseen testissä. Alkuperäisen testin löydät täältä (Ruotsiksi) . Esittelemme alla talvihaalari-testi n kymmenen parasta lasten toppahaalaria.

Vuoden 2019 talvihaalari testin parhaat (2018/2019)

Vuonna 2018/2019  Reimatecin Stavanger lasten talvihaalari valittiin vuoden parhaaksi toppahaalariksi:

 1. Reima Stavanger
 2. Gneis Supershape
 3. Hummer Powder/chrystal
 4. Ticket to Heaven Oxford Baggie
 5. Isbjörn of Sweden Penquin
 6. Tenson Dominic
 7. ELlos Kids
 8. Kuling Outdoor
 9. Bergans Ruffen
 10. Tobe Novus

 

Testin kymmenen parasta lasten haalaria esittelyssä (Bäst i Test 2016)

 

Gneis SUPERSHAPE

Gneis Supershape haalari

Testiarvosana 10

Vuoden 2016 testivoittaja lastenhaalari oli myös vuoden 2015 voittaja! Gneis:in SUPERSHAPE on vakuuttanut testaajat ominaisuuksillaan ja hinallaan.  Haalari löytyy Gneisin omasta nettikaupasta, mutta valitettavasti he toimittavat vain Ruotsin sisälle.

+Laatu/hintasuhde, istuvuus

-Heijastimet

Ovh: 1339 kr

 


Isbjörn of Sweden PENGUIN

isbjorn-of-sweden-penguin-punainen

Testiarvosana 10

Isbjörn of Sweden vei voiton jo toistamiseen PENGUIN talvihaalarillaan premium-luokassa arvosanalla 10. Testaajien mielestä hinta on korkea, mutta jos haalarille on paljon käyttöä on se kannattava hankinta. Laadullisesti Penguin on erittäin hyvä. Talvihaalari istuu lapsen päällä hyvin ja pitää lämmintä ja vettä.

+Lämmön ja veden pitokyky, istuvuus

-Korkea hinta, heijastimet

Ovh: 215 €

Babyshop.com , Lekmer.fiOutnorth.fi,  Sportamore.fi


Katso kaikki Löytönurkan Isbjörn of Sweden tuotteet tästä!

Mikk-Line Nylon Junior (Paras budjetti luokassa)

mikk-line-nylon-junior

Testiarvosana 9!

Mikk-Linen Nylon Junior talvihaalari osottautui edullisesta hinnastaan huolimatta erittäin kestäväksi ja laadukkaaksi. Jalkahihnojen kestävyydessä kuitenkin ilmeni ongelmia. Haalari piti hyvin kylmää eikä kovimpinakaan pakkaspäivinä lapsi päässyt kylmettymään. Paksut talvihanskat mahtuvat läpi hihoista. Mikk-Line voitti tänä vuonna budjettiluokan haalari-palkinnon.

+Lämmin, vettä pitävä ja erinomaiset hihansuut

-Jalkaremmit hajoavat nopeasti, heijastimet

Ovh: 110 €

Babyshop.com

 


Mikk-Line Nylon Junior talvihaalari

93,50 -15%
Testivoittaja. Laadukas ja hinnaltaan edullinen, hyväksi todettu lasten talvihaalari.
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Katso kaikki Löytönurkan Mikk-Line-tuotteet tästä!

Mikk-Line Nylon Baby

mikk-line-nylon-baby

Testiarvosana 9

Mikk-Line Nylon Baby on talvihaalari kaikista pienimmille. Haalari osoittautui hyvin mietityksi tuotteeksi. Kangas on vettähylkivä ja helppohoitoinen. Heijastimissa olisi erityisesti parannettavaa.

+Hyvin mietitty toimiva kokonaisuus

– heijastimet

Ovh: 90 €

Babyshop.com

 

 


Katso kaikki Löytönurkan Mikk-Line-tuotteet tästä!

Tenson Bloom

tenson-bloom

Testiarvosana 9!

Korkealaatu ja erittäin hyvä hinta antavat Tenson Blommingille muutaman puutteen anteeksi. Haalari istuu käyttäjänsä päällä erinomaisesti ja mahdollistaa täten mukavan leikkikokemuksen. Toppapuku sopii erittäin hyvin myös märempiin lätäkköleikkeihin, mutta toimii luonnollisesti myös erittäin hyvin talvisessä säässä pitämällä lapsen myös lämpimänä.

+Hyvin suunniteltu, vettä kestävä ja lämmin

-Huono laatu tietyissa yksityiskohdissa

Ovh: 159.90 €

Lekmer.fi Outnorth.fi


Katso kaikki Löytönurkan Tenson-tuotteet tästä!

Reimatec Gotland

reimatec-gotland

Testiarvosana 9

Reimatecin Gotland talvihaalaria löytyy koossa 74-98. Haalari on leikkaukseltaan hieman suuri, joten koko 98 saattaa sopia isommallekkin lapselle. Yleensä vauvojen haalarit ovat varustettu kahdella vetoketjulla pukemisen helpottamiseksi. Reimatec Gotlannissa vetoketjuja on  vain yksi. Plussaa haalari sai lämpöisyydestään sekä hyvästä ja mukavasta leikkauksestaan. Lasten on helppo liikkua ja leikkiä Gotland haalarissa.

+Lämpöisyys ja hyvä leikkaus

-Heijastimien puute

Ovh: 129.95 €

Reima.fi    Babyshop.com

 


Katso kaikki Löytönurkan Reima ja Reimatec haalarit  tästä!

Lisää Reiman haalareita ja muita tuotteita löydät myös suoraan Reiman omasta verkkokaupasta. Tarkista Outletissa olevat alennukset.


Didriksons Ojos Kid’s Coverall

Didriksons Ojos talvihaalari

Testiarvosana 9

Didriksonin erikoisuutena on ”kasvuvara ” mahdollisuus. Niin lahkeita kuin hihojakin voi pidentää lapsen kasvaessa. Näin haalarin käyttöikä pitenee ja ostaja saa rahoilleen enemmän vastinetta. Hintaluokassa haalari sijoittui premium luokkaan. Hieman korkeammalla hinnalla on kuitenkin luvassa laatua ja toimivuutta. Testijakson jälkeen Ojos-haalari ei näyttänyt ulkonaisesti kovinkaan kärsineelle.

+kasvaa lapsen mukana, erinomainen lämpötalous

-saattaa olla liian lämmin, kaivattiin taskuja ja heijastimia

Ovh: 220 €

Löytyy samoilla haalarin ominaisuuksilla  tänä vuonna nimellä Didriksons Lopme Babyshop.com, Lekmer.fi


Katso kaikki Löytönurkan Didriksons haalarit tästä!

Lego Wear Jyll/Javier

lego-wear

Testiarvosana 9

Laadukas materiaali. Pitää kylmän ja märän poissa. Leikkaukseltaan lapsen päällä mukava. Miinusta tuli vanhanaikaisesta ulkonäöstä sekä heijastimien vähäisyydestä.

+Istuu hyvin, pitää hyvin lämpöä ja vettä

-Vanhanaikainen ulkonäöltään

Ovh: 129.90 €

Ellos

 


Katso kaikki Löytönurkan Lego Wear-haalarit tästä!

Ticket to Heaven Baggie Suit

Ticket-Outdoor talvihaalari

Testiarvosana 9

Baggie Suit Ticket Outdoorilta / To Heavenilta on saanut testissä arvosanaksi yhdeksän. Kehuja Ticketin puku saa liikkuvuutensa vuoksi. Lapsen on helppo leikkiä ja liikkua Baggien kanssa. Sopii kylmään ja lumeen, mutta toimii myös loskassa. Testaajien mielestä puku voisi olla hieman kapeampi ja siihen tulisi lisätä muutama heijastin.

+Lämmin ja vedenpitävä

-Liian pieniä heijastimia

Ovh:

EllosTicket to heaven Othello Suit

Ticket Outdoor Othello Suit

Testiarvosana 9

Othello on edellisinä vuosina osoittautunut parhaaksi lasten talvihaalariksi ja voittanut Bäst i Testissä. Othello on edelleen haalareiden kuninkuusluokassa, pitää vettä hyvin, on pesun kestävä, korkealaatuinen, lämmin ja lapsen päälle hyvin istuva. Hankkimalla Othello haalarin lapsellesi saat varmasti taattua laatua ja toimivuutta.

+istuu hyvin, lämmin, veden ja tuulen pitävä

-Heijastimet

Ovh: 140 €

Ellos


Katso kaikki Löytönurkan Ticket to Heaven-tuotteet tästä!

Vuoden 2015 lasten talvihaalari testin 10 parasta

 • Gneis SUPERSHAPE
 • Isbjörn of Sweden PENGUIN
 • Reima COPENHAGEN ”Paras pikku-lasten haalari”
 • Ticket to heaven Baggie Suit
 • Ticket to heaven Othello Suit
 • Tenson Bloming
 • Didriksons Ojos Kid’s Coverall
 • Gneis RODIUM
 • Mikk-Line : Oxford Snowsuit ”Budjetti-luokan voittaja”
 • Reima Trondheim

 Mikk-Line : Oxford Snowsuit ”Budjetti-luokan voittaja”

Testiarvosana 8!

Mikk Line Haalari

Erinomainen valinta jos muiden haalarimerkkien haalareiden hinnat tuntuvat liioitelluille. Tässä saa pienemmällä rahalla suhteessa myös hyvää laatua. Pitää hyvin lämpöä ja vettä. Istuu lapsen päällä hyvin ja on helppokäyttöinen.

Reima Trondheim

Testiarvosana 8!

Reima Trondheim

Klassisen näköinen lasten talvihaalari, joka pitää hyvin lämmön sisällä ja kosteuden ulkona. Haalari istuu lapsen päälle hyvin. Lika ei tartu haalariin helposti. Kritiikkiä testaajilta haalari saa uusista toiminnallisuuksistaan, joiden merkitystä käyttäjät eivät kuitenkaan oikein ymmärrä. Lissää voit lukea aiheesta täältä Best i Test.se:n alkuperäiseen testiin

Reima Copenhagen ”Paras pikku-lasten haalari”

Testiarvosana 9

Reima Copenhagen talvihaalari

Kolmanneksi kokonaisluokassa tuli Reiman COPENHAGEN talvihaalari. Reiman haalari sijoittui hintaluokassaan keskihintaisiin ja osoittautui parhaaksi haalariksi pikku lapsille niin muotoilun, toimivuuden kuin hintansakkin puolesta.

Lastenvaate.fi – ”Minkä haalarin minä ostaisin”

Kaksi haalaria osui ja upposi kohdalleni. Ticket to Heavenin haalareista meillä on itsellämme jo ennestään kokemusta ja Othello haalarin hyvä arvostelu vahvisti vielä tunnetta pysyä kyseisessä haalarissa ja merkissä. Ensimmäinen oma valinta olisi siis testissä viidenneksi arvosanalla 9 sijoittunut Othello talvihaalari.

Toiseksi suosikiksi nousi Reiman Trondheim. Nyt Reima taisi kuitenkin vedota visuaaliseen puoleeni eniten, sillä haalarin ulkonäkö viehätti silmääni erityisen paljon. Tummansinisenä Navy värityksellä se sopisi perheen pienimmälle prinsessalle vaaleanpunaisten asusteiden kanssa. Kertokaa ihmeessä kokemuksianne eri haalarimerkeistä. Taidankin siirtyä nyt ihailemaan tumman sinistä versiota ja miettimään voisiko lapsella olla kaksikin haalaria kaapissa?

Vuoden 2019 haalarivalinta

Tänä vuonna meidän perheen jo 7-vuotiaalle ostettiin yllätys yllätys Reiman Stavanger haalari! Väriksi valikoitui perusmusta. 7-vuotias alkaa olla jo sillä rajalla, että olisi mieluummin ottanut itselleen toppahousut ja takin, mutta sain vielä tänä vuonna ylipuhuttua tytön haalariin. Lisää Reima toppahaalarin käyttökokemuksista erillisessä postissa.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Lastenvaate.fi
Logo
Shopping cart