Kidster

Vauvaperheen arkeen kaikki tarpeellinen. Kidsterin valikoimista löytyy hyvälaatuiset turvaistuimet, turvakaukalot, syöttötuolit, äitiysvaatteet, kestovaipat,  imetystyynyt, sitterit,  ja paljon muuta hyödyllistä.

  • Kidster 24h vuorokaudessa
  • Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksille
  • Laatutuotteet
  • Nopeat toimitukset
Kidsterin kuukauden lastentarviketarjoukset
Alennuksessa turvakaukaloita, äitiysvaatteita, imetystyynyjä, sittereitä. Klikkaamalla nappia "siirry kauppaan" pääset suoraan Kidsterin kuukauden tarjouksiin.
jopa -48%

Hyvälaatuiset lastentarvikkeet liikkumiseen ja lasten kanssa asumiseen

Jotta lasten kanssa asuminen ja liikkuminen olisi helpompaa kannattaa hankkia hyvälaatuisia ja toimivia lastentarvikkeita. Kidsteriltä löydät laadukkaita lasten tarvikkeita mm. seuraavilta merkeiltä: Bambinex, Becothings, Catbird Baby, Delta Baby, Doomoo, Dusky Moon, Itti Bitti, Natural baby ja Sleepytot

Turvaistuimet ja kaukalot

Kidsterin myymät lasten turvaistuimet, turvavyöistuimet sekö turvakaukalot ovat ECE 44/04- turvallisuusstandardin mukaisia. Sivuilta löydät Concord, Jane ja Nurse merkkisiä istuimia. Kyseiset merkit ovat saavuttaneet käyttäjätesteissä ja turvallisuustesteissä erinomaiset arvosanat ja ovat lisäksi tulleet palkituiksi muotoilustaan.

Vaunut ja Rattaat

Valikoimiin kuuluvat travel systemit, kuomurattaat, matkarattaat ja vauvan vaunut. Kidster edustaa vaunuissa samoja merkkejä kuin turvaistuimissaan. Löydät tuotteita siis jälleen merkeiltä Concord, Jane ja Nurse.

Sitterit ja syöttötuolit

Nurse Dinner-syöttötuoli on hyvä esimerkki toimivasta, helposti putsattavasta syöttötuolista. Löydät lisää erimerkkisiä syöttötuoleja ja sittereitä sivuilta.

Äitiys- ja imetysvaatteet

Etsiessäsi laadukkaita ja kauniita äitiysvaatteita kannattaa ehdottomasti tutustua Kidsterin valikoimaan. Niin imetysliivejä, äitiysmekkoja, uima-asuja, yläosia sekä masutuubeja löydät eri merkeiltä  Ruotsalainen Paola Maria äitiysvaatemerkki on myös Kidsterillä hyvin edustettuna.

Lisäksi löydät lasten kylpyammeita, uimarenkaita ja kylpyleluja mukavaan rentouttavaan kylpyhetkeen lapsesi kanssa. Tuttipullot ja nokkamukit kuuluvat myös valikoimaan.  Pimeä pelkoisen lapsen rauhalliseen nukahtamiseen tarjolla on paljon erilaisia mukavasti muotoiltuja turvallisia yövaloja. Kidsteristä löydät myös trendikkään aden+anais – merkin jättikapaloharsoliinoja.

Aden + anais - Kuinka kapaloit vauvan oikein

Kidster

8.5 Total Score
Kidster arvostelu

User Rating: 4.33 (2 votes)

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Lastenvaate.fi
Logo
Shopping cart