Mamalicious

Mamliciouksesta löydät trendikkäimmät äitiysvaatteet kuin myös vaatteet imetysajalle! Mamalicious äitiysvaatteet- äitiystopit, farkkuhaalarit, housut, paidat, alusvaatteet – kattava valikoima tulevalle äidille. Nauti raskausajastasi ja pukeudu kaunniisti, mutta mukavasti. Sinun hyvinvointisi on tulevan lapsesi hyvinvointia. Tutustu Mamalicious -äitiysvaate valikoimiin ja löydä laadukkaat vaatteet raskausajallesi. Imetysvaate-valikoimissa, imetystoppeja, imetysrintaliivejä, imetyspaitoja ja fleecejä.

Tutustu tarjouksiin!

Mamalicious

Äitiysvaate - mallisto

Mamalicious äitiysvaatteet

Miten äitiysvaatteet sitten oikeastaan eroavat tavallisista vaatteista? Äitiysvaatteissa on kiinnitetty erityisesti huomiota vaatteen mukavuuteen. Vaatteissa on kasvavalle vatsalle tilaa. Housujen vyötärön kokoa on mahdollista säätää tai toisiin housuihin on ommeltu vatsaa tukeva leveä joustava kangas. Toiset odottavat äidit eivät siedä odotusaikana vatsansa päällä mitään kiristävää. Tällöin housuiksi kannattaa valita hyvin matala malli, jonka vyötärön kokoa voi säädellä. Paidoissa on kiinnitetty huomiota paidan leikkaukseenyleensä niin että raskauden alkuvaiheessa paidat näyttävät siltä kuin niitä olisi mahdollisesti rypytetty edestä, mutta vatsan kasvaessa tilaa löytyy. Raskausvaatteissa suositaan yleensä paljon trikoota jo pelkästää sen mukavuuden takia.

Imetysvaatteet

Imetysvaatteet ovat vaatteita, jossa mahdollistetaan lapsen imettäminen ilman paidanhelman nostamista. Rintojen kohdalle on suunniteltu joko sivuun siirrettävät kangassuikaleet tai napeilla avattavat ”luukut”. Imetysvaatteissa pystyt imettämään sujuvasti ja huomaamattomasti lasta yleisilläkin paikoilla ja näin tarjoamaan lapsellesi läheisyyttä, ruokaa ja lämpöä huolimatta siitä missä olet, silloin juuri kun lapsesi sitä tarvitsee.

Lue lisää äitiysvaatteista ja tutustu muihin äitiysvaatteita myyviin kauppoihin!
10 Total Score
Mamalicious arvostelu

User Rating: 4 (2 votes)
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Lastenvaate.fi
Logo
Shopping cart