Leikkimökki.fi

Löydät leikkimökki.fistä laajan valikoiman erilaisia leikkimökkejä. Kaikki mökit toimitetaan käsittelemättöminä, jolloin sinulla on mahdollisuus maalata pikku talostasi juurin sen näköinen kun itse haluat. Leikkimökit ovat laadukkaita ja kestäviä. Mukana tulee kattava kokoamisohje. Osa mökeistä toimitetaan elementteinä. Rakentaminen sujuu tällöin entistä nopeammin ja sujavammin.

Tutustu Leikkimökki.fin ihastuttavaan leikkimökkivalikoimaan. Lunasta voimassa olevat tarjoukset.

Leikkimökki edullisesti netistä

Tilaamalla lapsillesi leikkimökin Leikkimökki.fistä saat laadukkaan pikkutalon kilpailukykyiseen hintaan kätevästi ja nopeasti. Leikkimökki.fi toimittaa mökin suoraan pihallesi, kokoamisohjeen kera.

Kannattaako leikkimökki rakentaa itse vai onko valmiin leikkimökki-paketin tilaaminen helpompaa?

Leikkimökin rakentaminen ei ole yhden päivän projekti. Helpommalla pääset kun tilaat materiaalit jo valmiiksi suunniteltuun mökkiin suoraan pihallesi. Kokoamisessa on kuitenkin vielä oma työnsä. Jos kuitenkin mietit mökin rakentamista alusta alkaen itse kannattaa kiinnittää huomiota muutamaan tärkeään asiaan.

1. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Ilman tarkkaa suunnitelmaa ei kannata lähteä mökkiä rakentamaan. Netistä saa tilattua leikkimökkipiirrustuksia tai sitten voit itse piirtää itsellesi valmiit suunnitelmat. Suunnitteluun kannattaa panostaa aikaa, sillä hyvin suunniteltu on jo puoliksi tehty.

2. Materiaalien hankinnassa ei kannata säästää

Hankkiessasi materiaaleja leikkimökkiä varten ei kannata päätyä halvimpaan mahdolliseen lautalaatuun. Mökin on todennäköisesti tarkoituksena kestää vuosia, jolloin hyvälaatuisen puun valinta on oleellista. Pintakäsittely kannattaa tehdä laadukkailla suojaaineilla ja mahdollisimman pian. Maalipinta suojaa mökkiä vielä lisää.

3. Älä luovuta

Välillä projektin suuruus sattaa yllättää. Älä kuitenkaan luovuta. Leikkimökin rakentaminen itse alusta loppuun  on täysin mahdollista. Täydellisyyttä ei kuitenkaan kannata tavoitella. Yksi lauta hieman vinossa ei häiritse lastesi leikkionnea.

Tags:

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Lastenvaate.fi
Logo
Shopping cart