Lego

Legot leluina kasvattavat suosiotaan vuosi toisensa jälkeen. Vuoden 2015 suosituimmaksi Lego leluksi niin taaperoiden kuin vanhempienkin lasten joukossa tulivat legot. Legoilla leikkiminen kehittää. Lapsesi voi  rakentaa ohjeen mukaan tai antaa mielikuvitukselle vallan. Mahdollisuudet ovat loppumattomat. Erilaiset teemat kannustavat tutustumaan legojen kautta erilaisiin maailmoihin.

Lastenvaate.fi uutiskirje

Liity joukkoomme!

Haluatko tiedon Lego tuotteiden alennusmyynneistä suoraan sähköpostiisi? Arvomme 50€ lahjakortin vapaavalintaiseen lasten nettikauppaan kaikkien uutiskirjeeseemme liittyneiden kesken!
[mc4wp_form id=”2260″]

Lego tuotteita eri ikäisille

Legolla on  eri ikäisille lapsille eri tasoisia rakennussarjoja. Pienimmät aloittavat LEGO DUBLOilla ja siirtyvät siitä sitten legon eri rakennusarjoihin. Vanhemmille lapsille löytyy LEGOlta Technic-sarja.

Kaikki alkaa LEGO Dublosta

Ohessa suosikki Dublomme. Uusi Metsä sarja on valloittanut niin pienet tytöt kuin pojatkin. Legon valikoimista löytyy myös ensimmäinen nukkekoti, junarata kuin jäätelöautokin.

Lego City -sarja

City sarjassa tutustutaan arkisen kaupungin eri toimintoihin. Tuotteissa ikä haitariksi on merkitty 5-12 vuotiaat lapset. Lego pyrkii ikäluokituksilla tuomaan esille rakennussarjan vaativuuden. Viisi vuotias saattaa siis hyvinkin tarvita apua kootessaan LEGO City sarjaan kuuluvia rakennuskokonaisuuksia.

Lego Friends –  pienille isoille tytöille

Lego Friends sarja on suhtellisen uusi, mutta lyönyt sitäkin varmemmin läpi pienten ja isompienkin tyttöjen maailmassa. Ennen kovin maskuliinisen oloiset lego-hahmot ovat saanet siroutta ja ja irroiteltavia erivärisiä hiuksia sekä muita pienehköjä tilpehöörilisukkeita. Legolla kesti hetken ymmärtää että tytöt haluavat keltaisten ja valkoisten legopalikoiden lisäksi vaaleanpunaisia unelmia.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Lego Friends 41317 Aurinkokatamaraani

Lego Friends 41317 Aurinkokatamaraani

79,90
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Lego Friends 41323 Laskettelukeskuksen lomamökki

Lego Friends 41323 Laskettelukeskuksen lomamökki

39,90
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Lego Friends 41324 Laskettelukeskuksen hiihtohissi

Lego Friends 41324 Laskettelukeskuksen hiihtohissi

66,90
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
LEGO Friends 41335 Mian puumaja

LEGO Friends 41335 Mian puumaja

29,90

Star Wars legot

Luke, Han ja Obi-Wan seikkailevat Star Wars Imperiumissa.  Hyökkäysvaunuja, avaruusaluksia taistelusta toiseen ja hyvä voittaa varmasti pahan. Jokaisen pikku pojan unelma on pääsy Star Warsin valloittavaan teema maailmaan.

Löydä legot edullisesti netistä

Ohessa kerättynä luotettavien legoa myyvien online nettikauppojen linkkejä. Pääset linkeistä suoraan kyseisen kaupan lego-osastoille. Toivottavsti löydät etsimäsi.

[wpsm_afflist show=”20″ cat=”147″ ]

LEGO - Marvel Avengers

Lego

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Lastenvaate.fi
Logo
Shopping cart