Reima-UUTISIA! ReimaGO lasten aktiivisuussensori on täällä!

Oletko jo tutustunut uuteen ReimaGo:n lasten aktiivisuussensoriin?

Reima on kehittänyt ensimmäisenä maailmassa lapsille oman aktiivisuussensorin, ReimaGO:n yhteistyössä Suunnon kanssa, joka mittaa lasten liikkumista, välittää tiedon vanhemmille ja palkitsee lasta liikunnallisesta aktiivisuudesta hauskan sovelluksen kautta. Meidän mielestämme ehdottomasti kokeilemisen arvoinen innovaatio!

reimago1 reimago2 reimago

ReimaGo-lastenvaatteet

Reiman ReimaGO-lastenvaatemallistoa sekä aktiivisuussensoria on saatavissa Reiman verkkokaupasta. Aktiivisuusnapin hinta on 39.95€. Reima on lisäksi suunnitellut vaatemalliston, jossa on erityinen vetoketjullinen tasku aktiivisuusnapille.  Aktiivisuussensoria voi toki myös käyttää muidenkin ulkoiluvaatteiden kanssa. Löydät verkkokaupasta myös rannekkeen, johon voit kiinnittää napin. Sensorin toimintaan liittyvä kännykkäsovellus on ladattavissa App Storessa ilmaiseksi. Reima-sovellus on saatavissa myös Android -laitteille. Lisää tietoa ReimaGo:sta löydät suoraan Reiman omilta sivuita.

Muistathan myös Reiman Outletin !
Reiman omilta sivuilta löydät myös outlet / ale osion, jossa on jatkuvasti vaihtuvia tuotteita alennuksessa. Parhaillaan välikausihousuja ja -takkeja tarjouksessa kaikenikäisille.

Lisää artikkeleita ReimaGo:sta

REIMAGO® motivates kids to outdoor activities / Suunto.com

”Reima tuo liikesensorit lastenulkoiluvaatteisiin” (Kauppalehti 2016)

”Reima liikuttaa lapsia” (Retkilehti 2016)

”Kuidut kiertoon , teknologiaa tekstiileihin” (Elinkeinoelämän Keskusliitto 2016)

”Liikkuja palkitaan timanteilla – Reima ja Suunto kannustavat lapset ulkoilemaan kännykkäpelin avulla” (Viihdevintiöt)

Lapset kertovat miksi Reimanappi kannattaa

Parasta kysyä suoraan käyttäjiltä. Oheisessa klipissä lapset kertovat, miten Reiman aktivisuussensoria käytetään ja miksi se on mukavaa.

Reima-UUTISIA! ReimaGO lasten aktiivisuussensori on täällä!

Reima-UUTISIA! ReimaGO lasten aktiivisuussensori on täällä!

Liikkuuko lapsesi liian vähän?

Liikunnanpuute on valitettavan suuri ongelma nykypäivänä. Koulun ja päiväkodin jälkeen on mukavampi käpertyä sohvalle tai omaan huoneeseen ja hautautua pädin tai kännykän tarjoamaan pelimaailmaan. Onneksi Suomen tarhoissa ja kouluissa kuitenkin kiinnitetään huomiota liikkumiseen, mutta kyllähän me vanhemmat iloitsisimme, jos lapset liikkuisivat vielä koulun tai tarhankin jälkeen.

Liikuntasuositus kouluikäiselle lapselle ja taaperolle

Kouluikäisen lapsen tulisi liikkua noin 1.5-2 tuntia aktiivisesti päivässä. Vähintään 1 tunti kokonaismäärästä tulisi olla aktiivista liikuntaa, jolloin sydämen syke pääsee nousemaan. Lapsi liikkuu luonnollisesti koulumatkoilla ja välitunneilla. Muutaman kerran viikossa oleva harrastus täydentää hyvin liikuntatarpeen saavuttamista. Arkiliikunnan merkitystä ei saisi myöskään unohtaa. Kaikki liikkuminen on parempaa kuin sohvalla istuminen. Rappusten nouseminen hissillä ajamisen sijaan, koulumatkan käveleminen bussilla ajamisen sijaan.

Taaperon liikunta tarve on puolestaan hieman suurempi. Pikkulasten liikkumisessa huomioon tulisi ottaa myös lapsen temperamentti. Toiset ovat luonteeltaan aktiivisempia ja liikkuvat luonnostaan nopealla tempolla paikasta toiseen.  Juoksevat, kiipeilevät ja hyppivät lapset saavuttavat luonnollisesti nopeammin ja helpommin päivässä suositellun liikunnan määrän. Tempperamentiltaan aremmat ja rauhallisemmat lapset saavuttavat myös normaalisti tarpeellisen 2-3 tunnin, kunhan heille annetaan siihen mahdollisuus. Metsäretket, vapaa leikkiminen pihalla kavereiden tai sisarusten kanssa tai kävelyretki lähikauppaan tulisivat kuulua jokaisen taaperon perusoikeuksiin.

Miten aktivoida lapsi liikkumaan? Voiko ReimaGO auttaa?

Oma esimerkki on paras esimerkki. Nouse itse sohvalta, ehdota retkeä lähimetsään ja pue itse ulkoillessa mukavat ja säähän sopivat vaatteet päällesi. Ota lapset mukaan lumitöihin tai pihan haravointitalkoisiin. Anna ulkona tekemisen kuitenkin pysyä leikkinä. Pidä ulkona olemista ja tekemistä myös huonommalla säällä itsestään selvyytenä.

ReimaGo aktivisuussensori on kaiken ylläolevan lisäksi ehdoton motivaattori liikkumiseen. Reima on yhdistänyt liikkumisen ja pelimaailmaan toisiinsa. Tässä on yhdistetty erittäin toimivalla tavalla liikkusen ja pelaamisen ilo. Lapset voivat hyvällä omallatunnolla pelata hetken pädilla kun ensin on liikuttu hankkimassa peliaikaa ja pisteitä peliin.

Esimerkki: Touhula päiväkodit

Oletko jo kuullut Touhula päiväkotien ja Reiman yhteistyöstä? Touhula aloitti vuonna 2018 Reiman kanssa yhteistyön, jossa päiväkodin lapset käyttävät ReimaGo-sensoria. Lasten liikkumista ja liikkumisen määrää voidaan seurata reaaliajassa ja vertailla eri päivien ja kuukausien keskiarvoja. Liikunnan määrä on tutkitusti yhteydessä niin fyysiseen kuin henkiseenkin hyvinvointin. Kannustetaan lapsia liikkumaan!

ReimaGo kokeilussa

Reima-UUTISIA! ReimaGO lasten aktiivisuussensori on täällä!

 

Tutustu Reiman muihin tuotteisiin ja tarjouksiin Löytönurkassamme

[wpsm_afflist ids=”14462″]

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Lastenvaate.fi
Logo
Shopping cart