ReimaGo-farkut – Zeil & Zomer – mukavimmat lasten farkut ikinä!

Reima teki sen taas! Nimittäin kehitti mukavimmat lasten farkut ikinä! Oletko jo tutustunut Reiman uutuustuotteeseen ReimaGO -farkkuihin (Reima Jeans Zeil & Zomer). Nämä Reima-farkut eivät ole jäykät eivätkä epämukavat vaan pehmeät sekä joustavat viilentävällä efektillä! Reima farkut ovat hengittävää denim-kangasta joka siirtää kosteutta iholta pois. Mukana on tasku toiselle Reiman vuoden 2017 uutuustuotteelle ReimaGo-sensorille. Reiman ZEIL ja ZOMER farkut ovat erinomainen valinta kesään!

Löydä Reima farkut edullisesti netistä

ReimaGO -farkut ZEIL & ZOMER suoraan Reiman omasta verkkokaupasta

Löydät Reiman kevään uutuus tuotteet Reima-farkut suoraan Reiman omasta verkkokaupasta. Vertaile hintoja ja tarkista voimassa olevat tarjoukset.

Read review
Reima

Tai tilaa kevään cooleimmat farkut Lekmeriltä:

Reima Jeans Zeil & Zomer

Reima on kehittänyt lasten tarpeet huomioon ottaen kahdet eri malliset farkut. Reima ZEIL on farkuista kapeampi ja sen erottaa rennommista ja löysemmistä Zomer farkuista R tehoste merkki oikeassa takataskussa. Zomer farkuissa kyseinen merkki on vasemmassa takataskussa. Molemmat farkut ovat väriltään tummansinisiä eivätkä menetä väriään pyykinpesukoneessa. Molemmissa malleissa on sekä etu- että takataskut.

Reima Jeans

ReimaGo -farkut

Lue lisää ReimaGosta

Reima-UUTISIA! ReimaGO lasten aktiivisuussensori on täällä!

Reima farkut käyttäjäkokemuksia ja linkkejä aiheeseen liittyen

Reima-farkut ale

Ilmoitamme sinulle heti kun löydämme kevään cooleimpia uutuus farkkuja jostakin verkkokaupasta alennettuun hintaan. Liity Lastenvaate.fi:n sähköpostilistalle, olet samalla mukana ReimaGO – sensorin arvonnassa ja saat tiedon Reima-farkkujen alennusmyynnistä suoraan sähköpostiisi.

Tilaa uutiskirjeemme ja ole mukana ReimaGon arvonnassa!

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x