ReimaGo-farkut – Zeil & Zomer – mukavimmat lasten farkut ikinä!

Reima teki sen taas! Nimittäin kehitti mukavimmat lasten farkut ikinä! Oletko jo tutustunut Reiman uutuustuotteeseen ReimaGO -farkkuihin (Reima Jeans Zeil & Zomer). Nämä Reima-farkut eivät ole jäykät eivätkä epämukavat vaan pehmeät sekä joustavat viilentävällä efektillä! Reima farkut ovat hengittävää denim-kangasta joka siirtää kosteutta iholta pois. Mukana on tasku toiselle Reiman vuoden 2017 uutuustuotteelle ReimaGo-sensorille. Reiman ZEIL ja ZOMER farkut ovat erinomainen valinta kesään!

Löydä Reima farkut edullisesti netistä

Tai tilaa kevään cooleimmat farkut Lekmeriltä:

Reima Jeans Zeil & Zomer

Reima on kehittänyt lasten tarpeet huomioon ottaen kahdet eri malliset farkut. Reima ZEIL on farkuista kapeampi ja sen erottaa rennommista ja löysemmistä Zomer farkuista R tehoste merkki oikeassa takataskussa. Zomer farkuissa kyseinen merkki on vasemmassa takataskussa. Molemmat farkut ovat väriltään tummansinisiä eivätkä menetä väriään pyykinpesukoneessa. Molemmissa malleissa on sekä etu- että takataskut.

Reima Jeans

ReimaGo -farkut

Lue lisää ReimaGosta

Reima-UUTISIA! ReimaGO lasten aktiivisuussensori on täällä!

Reima farkut käyttäjäkokemuksia ja linkkejä aiheeseen liittyen

Reima-farkut ale

Ilmoitamme sinulle heti kun löydämme kevään cooleimpia uutuus farkkuja jostakin verkkokaupasta alennettuun hintaan. Liity Lastenvaate.fi:n sähköpostilistalle, olet samalla mukana ReimaGO – sensorin arvonnassa ja saat tiedon Reima-farkkujen alennusmyynnistä suoraan sähköpostiisi.

Tilaa uutiskirjeemme ja ole mukana ReimaGon arvonnassa!

4.4 Total Score
Oliko artikkelista sinulle hyötyä?

Kerro meille oliko artikkelista sinulle hyötyä. Sivun alareunan kommenttikenttään voit kertoa meille kokemuksia ReimaGO farkuista.

User Rating: 4.4 (5 votes)
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Lastenvaate.fi
Logo
Shopping cart