Kilpailun arvonta on suoritettu ja voittaja on…

Kiitos kaikille osallistuneille Äitiyspakkauksen julkistamisen kunniaksi järjestettyyn kilpailuumme. Kilpailussa oli mahdollista voittaa 50 euron lahjakortti haluamaansa lastenvaate- tai tarvikeliikkeeseen. Osaa arvontaan pystyi ottamaan tykkäämällä Facebook-sivustamme ja ilmoittautumalla sähköpostilistallemme.

Ja voittaja on:

Arvonta suoritettiin 1.4.2016 ja Onnetar suosi tällä kertaa Maria Rihkoa! Lämpimät onnittelut. Maria sai valita 50 euron lahjakortin haluamaansa lastenvaate -tai tarvikekauppaan.

Tulevat arvonnat

Järjestämme jatkossakin arvontaja. Tiedon tulevista arvonnoista saat Facebook-sivujemme kautta tai tilaamalla uutiskirjeemme sähköpostiisi. Uutiskirjeessä kerromme myös ajankohtaisista lastenvaate- ja tarvikealennuksista. Tilaamalla uutiskirjeemme olet ensimmäisten joukossa ja saat varmistettua itsellesi parhaimmat diilit. Kaikki sähköpostilistallamme olevat ottavat myös automaattisesti osaa tuleviinkin kilpailuihimme.

Jos et ole vielä tykännyt Facebook-sivuistamme tee se nyt

Lastenvaate.fi uutiskirje

Liity joukkoomme!

Haluatko tiedon alennusmyynneistä suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme. Kaikki uutiskirjeeseemme liittyneet ovat automaattisesti mukana tulevissa arvonnoissa!
[mc4wp_form id=”2260″]

(Kuva Kela)

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Lastenvaate.fi
Logo
Shopping cart