Parhaat Black Friday sekä Cyber Week 2019 lelu-, lastentarvike-, sekä lastenvaatetarjoukset!

days
0
0
hours
0
0
minutes
0
0
seconds
0
0

Vuoden 2019 Black Friday tarjouksia odotellessa, tutustu lastenvaatteen kokoamiin muihin alennuksiin ja tarjouksiin täällä!

Black Friday 2019 Suomi tärkeät päivämäärät – Laita kalenteriin! 

  • 25. marraskuuta: Cyber Week alkaa
  • 29. marraskuuta: Black Friday, Musta perjantai
  • 2. joulukuuta: Cyber Monday

Cyber Weekillä useimmat nettikaupat laskevat hintojaan. Hyvä hetki aloittaa lasten joululahjojen hankkiminen!

Mikä on Black Friday?

Black Friday on ostotapahtuma, joka on alunperin lähtöisin Yhdysvalloista. Päivä on tunnettu poikkeuksellisen hyvistä alennuksista ja tarjouksistaan ja onkin kasvattanut suosiotaan ostotapahtumana viime vuosien aikana. Perinteisesti tavaratalot täyttyvät huimia alennuksia jonottavista asiakkaista. Black Fridayna ostetaan valmiiksi lasten joululahjat ja tehdään vuoden parhaimmat lastenvaate- sekä lastentarvikelöydöt.

Milloin Black Fridayta vietetään vuonna 2019 ja miten löydän parhaat diilit?

Black Fridayta vietetään kiitospäivästä seuraavana perjantaina eli tänä vuonna 2019 29. marraskuuta. Päivää vietetään Yhdysvaltojen lisäksi nykyään ympäri maailmaa. Tänä vuonna Black Friday on yli viikon myöhemmin kuin vuonna 2018. Onkin oletettavaa, että joululahjojen ostaminen keskittyy tänä vuonna erityisen paljon juuri tälle tarjouspäivälle.

Jos etsit lastenvaate-, tai lastentarviketarjouksia, hyviä lelu- tai pelidiilejä seuraa meidän sivuillemme kokoamia tarjouksia ja alennuksia. Etsimme sinulle parhaimmat diilit ja voit itse vielä helposti vertailla verkkokauppojen tarjontaa kauttamme.

Entä Cyber Week ja Cyber Monday?

Mustaa perjantaita seuraa Cyber Monday (vuonna 2019, 2.12). Maanantaina kauppiaat myyvät periaatteessa perjantaina yli jääneitä tuotteita vieläkin edullisemmin. Älä siis huoli, jos jostakin syystä missasit perjantain huipputarjoukset. Suurin osa verkkokaupoista pitää tarjouksiaan voimassa viikonlopun yli aina maanantai iltaan saakka. Siitä ovatko tarjoukset parempia maanantaina ei kuitenkaan ole takuuta.

Cyber Week on puolestaan Mustaa Perjantaita edeltävä viikko joka tänä vuonna alkaa 25.  marraskuuta. Monet verkkokaupat myyvät jo kyseisellä viikolla tuotteita edullisemmin. Kannattaakin pysyä kuulolla!

Osta järkevästi – Shoppailutipsit Mustalle perjantaille

  1. Aseta budjetti – Voi olla hyvin helppoa kuluttaa enemmän rahaa kuin on varaa. Tästä syystä kannattaakin asettaa itselleen tarkka budjetti. Pelkkä budjetin määrittäminen ei tietenkään ainoastaan riitä. On oleellista pitää myös omasta budjetistaan kiinni, vaikka tarjolla olisikin rankasti alennettuja tuotteita.
  2. Perehdy tarjontaan etukäteen – Tee tutkimustyötä etukäteen. Mieti mitä aiot ostaa, pidä se mielessäsi ja tutki eri verkkokauppojen tarjonta. Päätä mielessäsi jo etukäteen kuinak paljon olet kyseisestä tuotteesta valmis maksamaan. Tarkista vielä alennuspäivänä eri verkkokauppojen tarjoamat hinnat.
  3. Mieti miten aiot maksaa – Voi olla hyvä idea maksaa ostoksia luottokortilla. Luottokortilla verkossa maksaessasi sinulla säilyy turva, jos jokin asia ostoprosessissa ei menekkään suunnitelman mukaisesti. Muista kuitenkin että velaksi , ei kannata muuten ostaa. Osta vain sillä summalla mihin sinulla on oikeasti varaa.
  4. Tunne oikeutesi – Muista sinulla on 30 päivän palautus- ja vaihto-oikeus.
  5. Ajattele pitkällä tähtäimellä – Monet kaupat tarjoavat bonusta ostoksistasi. Katso pystytkö hyödyntämään jo aikaisemmin keräämiäsi bonuspisteitä vai voitko mahdollisesti kerätä nyt jo extra pisteitä tulevia ostoksiasi varten.

Mitä opimme vuoden 2018 Black Fridaysta?

Online ostaminen on top!

Ihmiset ostivat vuonna 2018 huomattavasti edellistä vuotta enemmän suoraan verkosta. Myös mobiiliostaminen kasvatti suosiotaan ja ostoksia tehtiinkin ympäri maailman paljon juuri töihin mentäessä.

Black Friday ei ollut vain yhden päivän tapahtuma!

Osa kauppiaista hyödynsi Mustaa Perjantaita jo viikkoa tai kahta ennen kyseistä päivää. Alennusprosentit olivat jo tällöin kohdallaan ja valikoimaa oli paljon tarjolla. Kannattaakin siis jatkossa tarkkailla myös Pre Black Fridayn tarjouksia. Virallisen alennuspäivän jälkeen alennukset jatkuivat vielä seuraavalle viikolle. Tämä kehitys on osittain seurausta myös kuluttajien oman käytöksen muuttumisesta. Hankintoja tehdään harkitummin ja lähes kaikki haluavat tehdä edes jonkinlaista hintavertailua.

Älä osta mitään -päivä jäi Mustan Perjantain varjoon

Vuonna 1992  Kanadassa perustettiin vastaiskuna Mustalle Perjantaille Älä osta mitään-päivä. Päivän takana on Suomessa Luonto-Liitto. Tarkoituksena olisi saada ihmiset heräämään ja ajattelemaan kuluttamista ja sen vaikutusta luontoon ja ympäristöömme. Olisiko mahdollista olla ostamatta jotain tulevana Black fridayna?

Perusajatuksena on kulutushysteriasta irtipääseminen. Kuluttajan tulisi tehdä vain tarkkaan pohdittuja hankintoja eikä langeta isojen alennusten takia ostamaan jotakin mitä ei oikeasti tarvitse. Mustan Perjantain tarjouksia kannattaa tietysti käyttää hyväksi, jos hankintalistalla on oikeasti jotakin mitä tarvitsee. Tyhmäähän se olisi maksaa liikaa, jos tarvitsemansa asian voi nyt saada alennuksella.

Älä osta mitään – päivä Facebookissa

PRE BLACK FRIDAY lelu ja lastenvaate sekä lastentarviketarjoukset ONLINE !!

Cyber Week, Cyber Monday ja Black Friday lähestyvät! Etsimme sinulle parhaat Black Friday tarjoukset lastenvaatteista sekä Mustan Perjantain uskomattomat lelu- ja lastetarvike- sekä äitiysvaatealennukset netistä. Jos haluat tarjoukset suoraan sähköpostiisi niin liity sähköpostilistallemme. Löydät Black Friday alennukset myös sivuiltamme päivän lähestyessä. Kaupat ilmoittavat tarjouksistaan yleensä jo edellisellä viikolla, jotta voit tutustua tarjouksiin rauhassa ja vertailla hintoja. Ostaessasi netistä säästät aikaa sekä vältät tavaratalojen ruuhkaisia kassajonoja.

Liity jo nyt sähköpostilistallemme, olet automaattisesti mukana kaikissa arvonnoissamme. Liity.

Musta Perjantai tarjoukset 2019 verkkokaupoissa

Kokoamme alle kaikki  parhaimmat Black Friday tarjoukset. Lunasta etusi klikkaamalla itsesi ”lunasta etusi” napista eteenpäin kyseiseen kauppaan.

[wpsm_afflist show=”30″ cat=”549″ ]

Cyber Monday lelu- ja lastenvaatetarjoukset

Nyt on alennukset kohdillaan, mutta vain tänään. Lunasta alta sinulle sopivin lelu- tai lastenvaatetarjous!

[wpsm_afflist show=”30″ cat=”654″ ]

 

Lisää Black Fridaysta

Musta Perjantai (Wikipedia)

Onko tässä älyttömin Black Friday tarjous ikinä? (iltalehti.fi)

Musta perjantai lietsoo ostoshuumaa myös Suomessa (Helsinginuutiset 2016)

Musta perjantai imee kuluttajien huomion (Uta.fi)

Ale päivä Black Friday rantautui Suomeen (HS 2015)

Black Friday tulossa myös Suomeen (Yle 2015)

Kulutusrieha juurtuu Suomeen (Iltasanomat 2015)

Black Friday räjäytti verkkokaupan (Kauppalehti 2015)

Ensi vuonna toisin. Osta Online!

Parhaat Black Friday sekä Cyber Week 2019 lelu-, lastentarvike-, sekä lastenvaatetarjoukset!

4.5 Total Score
Oliko artikkelista sinulle hyötyä?

Vinkkaa meille ja muille sivun alareunassa olevaan keskusteluosioon parhaimmat löytämäsi Black Friday Suomi alennukset! Kiitos.

User Rating: 4.55 (11 votes)
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Laura Lastenvaatteesta

Kerro meille paljonko sinulla menee / meni noin suunnilleen rahaa Black Fridayna ostoksiisi? Oletko joskus erehtynyt ostamaan jotakin aivan turhaa ja mitä se oli? Mikä on paras tekemäsi diili? Kaikki vastaukset ja kertomukset ovat mukana Lastenvaatteen shoppailulahjakortin arvonnassa.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Lastenvaate.fi
Logo
Shopping cart