Lastenvaunut ja rattaat ulkomailta edullisemmin?

Mietitkö mahdollisuutta tilata rattaat netistä ulkomailta? Oletko vielä epävarma? Lastenvaunujen ja rattaiden tilaaminen ulkomailta on ollut yleistä jo jonkin aikaa. Netin keskustelupalstat pursuavat positiivisia tarinoita ja kokemuksia. Toki matkalla on myös sudenkuoppia, joihin tippumista tulee välttää. Olemme koonneet ”Lastenvaunut ja rattaat ulkomailta” – artikkeliimme sinulle neuvoja, linkkejä ja vinkkejä, jotka toivottavasti helpottavat sinua ostoprosessissasi.

Miksi sitten ulkomailta tilaaminen kannattaa?

  • Laajempi valikoima (lastenvaunumallit, värit, kuosit)
  • Edullisemmat hinnat (postituskuluista huolimatta säästät varmasti rahaa)
  • Enemmän lastenvaunu-tarjouksia
  • Helppoa ja nopeaa (kuten yleensä muutenkin verkkokaupoista tilaaminen)

Uusimmat trendit saapuvat eteläisempään Eurooppaan yleensä ensin. Jos haluat viimeisen päälle muodikkaimmat ja trendikkäimmät lastenvaunut ja olet muussakin elämässäsi jo ennenkin ollut ”trendsetteri” perässäkulkijan sijaan, käsissäsi on varmasti laajempi valikoima jo pelkästään eri merkkisiä, mutta myös eri värisiä ja kuosisia vaunuja.

Rahan säästäminen ei ole myöskään huonompi syy vaunujen hankkimiseen ulkomailta. Mm Saksan markkinoilla hinnat ovat yleisestikkin edullisempia kuin pohjois-Euroopassa. Lastenvaunu-verkkokauppoja on myös enemmän ja tällöin kilpailu on luonnollisesti kovempaa ja hinnat edullisempia. Volyymin ollessa suurempi on tarjouksillakin suurempi osuus lastenvaunu-busineksessa. Tästä syystä löydät varmasti jatkuvasti lastenvaunu -alennuskoodeja tai muuten vain tuntuvia tarjouksia.

Mitä tulee ottaa huomioon tilatessasi rattaat netistä ulkomaisesta verkkokaupasta?

Toimittaako yritys varmasti Suomeen?

Tarkista heti alussa toimittaako verkkokauppa varmasti Suomeen. Samalla kannattaa ottaa selvää mahdollisten postikulujen suuruudesta. Toisissa verkkokaupoissa toimitus on jopa Suomeen saakka ilmainen.

Onko kyseessä luotettava lastentarvikeverkkokauppa?

Luotettavalla nettikaupalla on yleensä laaja valikoima ja toimivat, huolella suunnitellut nettisivut. Yhteystiedoista löydät puhelinnumeron ja osoitteen. Kannattaa googlettaa kyseisen nettikaupan nimellä käyttäjäkokemuksia. Olemme koonneet tämän sivun alareunaan vanhempien keskuudessa hyväksi todettuja ulkomaalaisia lastentarvikekauppoja. Maksaessasi ostoksesi mm. PayPal:lla on sinulla tietty turva taustalla.

Miten toimia vaunujen tai rattaiden takuun kanssa?

On hyvin todennäköistä, että vaunujen takuu ei ole voimassa merkin suomalaisessa vaunukaupassa. Takuun tullessa kysymykseen joudut todennäköisesti lähettämään rattaat kyseiseen maahan takaisin korjattavaksi. Tämä vie toki aikaa. Jos kuitenkin olet saanut rattaat edullisemmin on sinulla aina mahdollisuus tilata valmistajalta itse varaosia. Vaunujen korjaaminen ei ole rakettitiedettä ja todennäköisesti selviät siitä itsekkin. Huonoimmassa tapauksessa viet tilatun osan ja rattaat paikalliselle vaunukorjaajalle ja hän hoitaa lastenvaunusi kuntoon.

Yleisesti takuuasioista lisää  tietoa löydät  Kilpailu- ja Kuluttajaviraston sivuilta

Kauanko toimitus kestää?

Kannattaa ottaa selvää kuinka kauan toimitus sattaa kestää. Yleensä tuotteet tulevat nopeasti, mutta ihan viime hetkeen ei tilaamista kuitenkaan kannata jättää.

Tutustu ulkomaisiin rattaita ja vaunuja myyviin verkkokauppoihin

Keräsimme oheen tunnettujen ja luotettavien ulkomaisten lastenvaunuja ja rattaita myyvien verkkokauppojen osoitteita, jotka toimittavat tuotteitaan myös Suomeen. Pääset suoraan linkistä tutustumaan kyseisen kaupan vaunuvalikoimiin. Toivottavasti löydät hyvän diilin! Kuulemme myös mielellämme kokemuksia niin onnistuneista kuin epäonnistuneistakin vaunuhankinnoista. Voit halutessasi jakaa tarinasi alla olevassa keskustelukentässä. Kaikki keskusteluun osaa ottaneet ovat automaattisesti mukana seuraavan lahjakorttimme arvonnassa!

Babyzeiten.de (Saksa)** Toimittaa Suomeen yli 350€ tilauksissa ilmaiseksi! Laaja valikoima mm TFK, Quinny, Bumbleride, Seed, Easywalker, Phil&Teds). Voimme suositella.**

Kidsroom.de (Saksa)
Kinderwagen.de (Saksa)
BabyOnlineShop.de  (Saksa)
myPram.com (Saksa)
Kikiwelt.de (Saksa)
Mothercare.com (Iso-Britannia)
Pramworld.co.uk (Iso-Britannia) Babyzeiten.de (Saksa)

Lastenvaunut Suomesta

[wpsm_afflist show=”40″ cat=”303″ ]

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Lastenvaate.fi
Logo
Shopping cart