Nyt on oikea aika hankkia trampoliini, leikkimökki, pihakeinu, liukumäki tai leikkipaikka.

Kesä tulee! Oletko suunnitellut ilahduttaa lapsiasi omalla pihalla olevalla leikkipaikalla tai  leikkimökillä? Tee unelmista totta. Jokaisen lapsen toiveissa on oma trampoliini, leikkimökki, pihakeinu, liukumäki tai leikkipaikka ! Lähdimme etsimään netistä hyvää, luotettavaa ja nopeasti toimittavaa ulkoleluja myyvää verkkokauppaa. Löysimme Eurotoys.fin, Tasapeli.fin Lekmerin sekä Elloksen. Ihastuimme hintoihin ja valikoimaan.

Edullisempi vaihtoehto leikkimökille on leikkiteltta

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Bamse Leikkiteltta

Bamse Leikkiteltta

32,90
Voisiko leikkiteltta olla vaihtoehtona leikkimökille? Kesällä leikkiteltan voi kauniina päivänä sijoittaa pihalle, mutta pitemmällä aikavälillä leikkitelttaa ei voi valitettavasti pitää ulkona. Leikkiteltat ovat pääsääntöisesti tehty sisällä leikkimistä varten. Jos leikkimökin hankkiminen kuitenkin tuntuu juuri nyt liian isolle päätökselle ja rankalle urakalle voi leikkiteltan hankkiminen olla sopiva välivaihe. Lapset viihtyvät teltassa myös mielellään ja leikkiteltan voi sijoittaa myös lastenhuoneeseen tunnelmalliseksi lukunurkkaukseksi tai villien intiaanileikkien tapahtumapaikaksi. Tutustu Löytönurkassa koko Lastenvaatteen leikkitelttavalikoimaan. Löydät leikkitelttoja mm. laadukkailta merkeiltä Kids Concept, Bamse, JOX, Disney sekä JaBaDaBaDo.

Leikkimökki, pihakeinu, liukumäki leikkipaikka tai trampoliini edullisesti netistä tilaamalla

Tutustu valikoimiin ja tilaa pihalle virikettä lapsillesi. Pienelle vauvalle sopii hyvin vauvan pihakeinu tai suuremmalle sisaruslaumalle hulppea leikkikeskus. Valikoimissa myös kaikkea siltä väliltä. Tuotteet ovat laadukkaita ja tehty kestämään kovaakin käyttöä. Ulkona leikkiminen, kiipeily ja keinuminen kehittävät lasta. Pienetkin lapset voi päästää omalle pihalle itsenäisesti ja vanhemmat voivat vahtia heitä sisältä käsin muiden arkiaskareiden välissä. Ilahduta siis lapsiasi ja itseäsi!

Trampoliini Tasapeli.fistä

Tasapeli.fi on luotettava verkkokauppa, josta löydät kaikkia yllämainittuja tuotteita, leikkimökkejä sekä trampoliineja. Lue lisää yrityksestä ja tutustu hintoihin ja valikoimiin.

Leikkimökiksi pieni punainen tupa vai moderni puumaja?

Verkkokaupoissa on tarjolla  paljon erilaisia leikkimökkivaihtoehtoja. Kaikissa mökkimalleissa on vähintään yksi ikkuna ja ovi. Useimmiten mökin edustalla on pieni terassi, jossa voi jatkaa leikkimistä. Osa mökeistä seisoo omilla jaloillaan hieman korkeamalla, toiset ovat maantasolla. Ennen mökin kokoamista tulee alustaksi tasoittaa sopiva oikeankokoinen alue. Mökin kulmien alle tulee laittaa puutarhakivilaatat tai jotakin vastaavaa, jotta mökin pohjan alla pääsee virtaamaan ilma.  Leikkimökki.fi toimittaa mökit pääsääntöisesti elementteinä, mikä helpottaa ja nopeuttaa mökin kokoamista. Tasapelin sekä eurotoysin mökit ovat myös helposti ja nopeasti koottavia.

Etusi Lastenpihakeinu.fissä

  • Ilman rahtikuluja
  • Laadukkaat ja kestävät tuotteet
  • Suoraan pihallesi
  • Helposti koottavat
Nyt jopa 400€ alennusta leikkimökistä!
Tutustu kevään tarjouksiin. Tilaamalla mökin lapsillesi nyt säästät selvää rahaa.

Miksi hankkisin leikkimökin?

Leikkimökki osoittauttu lähes varmasti yhdeksi parhaaksi hankinnaksi lasten lelumaailmassa. Useimmiten mökistä on moneksi vuodeksi iloa. Mökki kasvaa lastesi mukana. Aluksi leikitään nukke ja kotileikkejä. Myöhemmin lapset kokoontuvat ”salaisiin” kokouksiinsa juuri tuossa samaisessa mökissä.

Sosiaaliset sekä motoriset taidot kehittyvät

Leikkimökissä leikkimällä lapsellasi on mahdollisuus kehittää monia tärkeitä osa-alueita. Kasvava lapsi oppii mökissä toisten lasten kanssa leikkimällä sosiaalisia taitoja. Oman mökin säännöt ja vastuu leikistä omassa pienessä maailmassa antaa lapselle varmuutta kohdata myös arkipäivässä haastavia tilanteita. Leikkimökki kutsuu luoksensa. Pienemmät lapset oppivat motorisia taitoja, kiipeämällä mökin rappusia ylös, availemalla ja sulkemalla ovea ja ikkunoita. Leikkimökki innostaa useasti myös erilaisiin kehittäviin kauppaleikkeihin. Mökissä oppii itsenäisyyttä turvallisessa ympäristössä ja isompana leikkimökissä voi jopa yöpyä.

Itsenäistyminen ja vastuunotto luonnollisesti arkipäivää

Lapsi kannattaa ottaa mahdollisuuksien mukaan mukaan jo itse mökin rakennusprojektiinkin. Pienempikin lapsi osaa olla ojentamassa tarvittaessa työkaluja tai nauloja. Mökki tuntuu enemmän omalta, kun on saanut olla auttamassa sen rakentamisessa. Todennäköisesti vanhemmat haluavat päättää mökin ulkovärin, mutta kannattaa miettiä voisiko lapsille antaa päätösvaltaa esimerkiksi sisätilojen värivalinnoissa.

Leikkimökki Exit Fantasian asentaminen

Exitin leikkimökkejä löydät mm. Tasapeli.fistä

 

9 Total Score
Oliko artikkelista sinulle hyötyä?

User Rating: 4.33 (3 votes)
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Lastenvaate.fi
Logo
Shopping cart