Teddykompaniet

Teddykompanietin valmistamat lelut sopivat erinomaisesti vauvan ensileluiksi. Jos etsit syntyvälle vauvallesi ensimmäisiä leluja tai etsit lahjaa ystäväsi tai sukulaisesi vastasyntyneelle, on Teddykompaniet vauvalelut oikea valinta. Lelut on valmistettu laadukkaasti ja ovat turvallisia. Tutustu Teddykompanietin tuotevalikoimaan alla ja löydä parhaat tarjoukset ja jälleenmyyjät.

Lastenvaate.fi uutiskirje

Liity joukkoomme!

Haluatko tiedon Teddykompaniet tuotteiden alennusmyynneistä suoraan sähköpostiisi? Arvomme 50€ lahjakortin vapaavalintaiseen lasten nettikauppaan kaikkien uutiskirjeeseemme liittyneiden kesken!

Liity uutiskirjeeseen  

Teddykompaniet vauvalelut

Ohessa suosituimmat lastenlelut Teddykompanietilta. Tutustu tuotteisiin ja tarkista mahdolliset lelualennukset klikkaamalla tuotetta.

Katso kaikki Löytönurkan Teddykompaniet tuotteet tästä!

Teddykompaniet vauvalelut edullisesti netistä

Teddykompanietin tuotteita myyvät mm. Lekmer.fi sekä Ellos.fi. Tutustu alla olevista linkeistä verkkokauppojen valikoimiin, mahdollisiin vauvalelualennuksiin sekä ajankohtaisiin lelutarjouksiin.

Lekmeriltä löydät aina leluja alennuksessa. Tarkista onko Teddykompanietin tuotteet alennettuina. Löydät laajan valikoiman laadukkaita ja turvallisia vauvaleluja.

Teddykompaniet

Laaja valikoima Teddykompanietin laadukkaita vauvaleluja. Ellokselta löydät helistimet, tuttinauhat, unirievut sekä pehmeät ihanat uninallet. Tutustu valikoimaan ja tarkista onko tuotteita tällä hetkellä alennuksessa!

Ellos

Ruotsalaista suunnittelua, laatua, turvallisuutta ja tunnetta

Teddykompaniet on ruotsalainen perheyritys, joka tuottaa ja suunnittelee tunteella pienten lasten pehmeitä leluja, lahjatarvikkeita sekä lastenhuoneen sisustustuotteita. Valikoimista löytyy niin tuttinauhoja, vaunuleluja, torkkupeittoja kuin ihania ja pehmoisia elinikäisiä ystäviä vauvallesi, laadukkaita ja hellyttäviä pehmoleluja.

teddykompaniet2

 

 

Osallistu keskusteluun

avatar