Ohessa suosituimmat joulukalenterit!

Mitä olisi joulun odotus ilman joulukalenteria. Jouluun kuuluvat lasten joulukalenterit ja perheen pienimpien iloiset huudahdukset aamuisin heidän löytäessään mukavia yllätyksiä. Joulukalenteri toiselta nimeltään adventtikalenteri on tullut Suomeen alun perin Saksasta 1910 -luvulla. Nykyään löydät perinteisten kalenterien lisäksi nettijoulukalentereita sekä  erilaisia lelu-ja tavarakalentereita. Lapset rakastavat yllätyksiä. Joulun odotus sujuu mukavammin kun kalenterista ilmestyy aamuisin pieni yllätys. Odottamisen aika ei tule liian pitkäksi.  Hanki ajoissa lasten tämän vuoden suosikki joulukalenterit. Tänä vuonna toivotuimpia joulukalentereja ovat Legon, Schleichin sekä Disneyn kalenterit.

Nyt Lekmerillä joulukalentereita alennuksessa -60%!
Lekmeriltä löytyy nyt jo lasten suosikki joulukalentereita alennetuin hinnoin. Osta omasi, kun valikoimista vielä löytyy.
jopa -60%

Vuoden 2017 suosituimmat lasten joulukalenterit

Joulukalenterialennukset hyvässä vauhdissa!! Osta kalenteri jo nyt ensi vuotta varten 50% alennuksella!

Kokosimme oheen tämän vuoden suosituimpia joulukalentereita. Vertaile hintoja. Ohessa alla samoja kalentereita eri hinnoilla eri kaupoista.

Joulukalenteri ale

Löydät joulukalentereita myös alennuksessa. Lasten joulukalenteri ale käynnistyy yleensä noin viikkoa ennen ensimmäistä adventtia. Valitettavasti silloin valikoimissa on vain vähän valinnanvaraa, joten jos haluat pelata varman päälle ja säästyä ikäviltä pettymyksiltä suosittelemme, että hankit kalenterin ennemmin ajoissa. Alennuksesta löytyy nyt jo osa kalentereista.

Löysimme sinulle hyvällä hinnalla alla mainitut kalenterit

  • LEGO Star Wars joulukalenteri
  • Minions, Joulukalenteri
  • Disney Sofia the First
  • LEGO Friends joulukalenteri
  • Disney Pixar Cars
  • LEGO City Town

Joulukalenterit edullisesti netistä

Joulukalentereita löydät edullisesti netistä monista lasten lelu- ja tarvikekaupoista. Kokosimme oheen sinulle muutamia luotettavia verkkokauppoja, joiden valikoimista löytyy tänä vuonna joulukalentereita edullisesti.

[wpsm_afflist show=”20″ cat=”595″ ]

 

Ilmaisia joulukalentereita netissä

Etsitkö joulukalentereita neitssä, toisin sanoen nettijoulukalentereita. Nettijoulukalentereiden parissa on myös mukava viettää adventtiaikaa. Kokosimme oheen mutamia linkkejä mielestämme mukaviin kalentereihin.

Tunturisuden Joulukalenteri

Birgit mummon ilmainen lasten joulukalenteri

Älypää joulukalenteri

Papunetin joulukalenteri

Joulutarina lapsille Yle Areenassa

Joulukalenterit lasten arvioitavana

Katso video aiheesta klikkaamalla alla olevaa kuvaa:

Lapset arvioivat joulukalentereita

Lapset arvioivat joulukalenterit – VAROITUS: Ei pikkulasten nähtäväksi, saattaa kannustaa avaamaan kalenterin kaikki luukut yhtenä päivänä ;). Nim. merk. Kokemusta on

5 Total Score

User Rating: 5 (1 vote)
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Laura Lastenvaatteesta

Joulukalenterialennukset ovat alkaneet! Kannattaako ostaa kalenteri alennuksesta jo seuraavaa vuotta varten? Peukku ylös ”kannattaa”, peukku alas ”ei”

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Lastenvaate.fi
Logo
Shopping cart