Bugaboo lastenvaunut ja rattaat

Etsitkö tietoa Bugaboo lastenvaunuista ja rattaista, tuttavallisesti ”Bugiksista”? Kokosimme oheen tiiviin  Bugaboo lastenvaunut ja rattaat -tietopaketin. Ohessa tietoa merkistä ja lastenvaunumalleista. Bongaa parhaat tarjoukset ja löydä alennuksessa olevia tuotteita.

Bugikset lyhyesti:

  • Käytettävyys ja liikkuvuus Top-1
  • Laadukkaat ja tyylikkäät lastenvaunut
  • Hintataso kalliista – keskihintaiseen

Bugaboo lastenvaunut ja rattaat – yksinkertainen, innovatiivinen ja toimiva

Muotoilulla on merkitystä. Laadulla on merkitystä ja on mukavaa jos edellisten lisäksi rattaat ovat vielä käytössä kätevät ja toimivat. Bugaboo mainostaa tekevänsä viisaita rattaita – viisaille vanhemmille. Rattaat ovat hollantilaista suunnittelua, toimivuus ja laatu arkipäivää. Bugaboo on edelläkävijä innovatiivisten ratkaisuiden markkinoilletuojana. Valmistettavat lastenvaunut ja rattaat ovat huolella suunniteltuja ja laadukkaasti valmistettuja. Vaunut kasvavat lapsesi mukana ja ovat käytettävissä aina vauvasta taaperoikäiselle saakka. Laadukkaat materiaalit takaavat lastenvaunujen arvon säilymisen. Erinomainen ajomukavuus on seurausta laadukkaista renkaista ja erinomaisesta jousitusjärjestelmästä. Bugaboo-rattaissa saat varmasti vastinetta rahoillesi.

Bugaboo Cameleon – orginaali ”all-in-one”

Bugaboo Cameleon on  se ensimmäinen ja alkuperäinen ”oikea” Bugaboo-ratasmalli. Cameleon on vanhempien suosikki ja hyväksi todettu.

Trendikäs, kestävä, laadukas. Alkaen pienelle vauvalle mukaan kuuluvan vauvakopan kanssa. Toimiva ratkaisu pitkälläkin tähtäimellä. Katso tuotetta lisää siirtymällä eteenpäin.

1059,00

Bugaboo Bee

Bugaboo Bee tuli markkinoille vielä kevennettynä mallina. Rattaissa on pienemmät vikkelämmät renkaat ja niiden ketteryys on aivan omaa luokkaansa. Helposti kasaantaitettavina ja erityisen vähän tilaavievinä ovat nämä rattaat erityisen suositut kaupungissa asuvien keskuudessa.

Bugaboo Bee3 on City-vanhempien ratkaisu. Pieneen tilaan taittuvat kätevät rattaat, joita voi käyttää myös lastenvaunuina. Erinomaisen iso tavarankuljetuskori. Tutustu tuotteeseen lähemmin.

508,00

Bugaboo Donkey

Bugaboo Donkey on suunniteltu kasvavan perheen tarpeisiin. Vauvaistuimen viereen on mahdollista liittää isohko ostoskori. Käytkö mahdollisesti lähikaupassa jalkaisin vai suunnitteletko tekeväsi vauvan kanssa pitempiä lenkkejä ja tarvitset mukaan tuttipullon, leluja tai vaippoja. Bugaboo Donkeyssä sinulla on tilaa.  Kun perheesi kasvaa mukautuvat rattaat tarpeisiisi. Bugaboo Donkeyt toimivat myös ketterinä sisarusvaunuina.

Bugaboo Donkey Mono Alu/Black Extendable on kasvavan perheen valinta. Lastenvaunut ovat monipuoliset ja toimivat aina vauvasta taaperoikäiselle saakka. Rattaita voi käyttää myös sisarusrattaina. ...

1220,00

  • Product
  • Photos

Kätevä vaunukokonaisuus kaksosille. Todella toimivat tuplarattaat. Sopivat myös sisarusrattaiksi ja muokkautuvat hyvin toisen sisaruksen kasvettua yksöisrattaiksi erinomaisella ...

1528,00

Bugaboo Runner

Runner on urheilevan ja liikkuvan sekä  laatua haluavan perheen valinta. Näissä rattaissa käytettävyys kohtaa huippumuotoilun. Niin lapsi kuin aikuinenkin nauttii.

Bugaboo Runner on trendikäs ja toimiva. Liikkuvan perheen varma valinta.

760,00

Uusimmat Bugaboo tuotteet

Jos haluat katsoa kaikki Löytönurkassa olevat kyseisen merkin tuotteet niin klikkaa alla olevaa painiketta.

Katso kaikki Bugaboo -tuotteet tästä!

Bugaboo käyttäjäkokemuksia

Käyttäjäkokemuksia keskustelu (Meidänperhe.fi)

Bugaboo Bee tai muut matkarattaat ainoina vaunuina? (vau.fi keskustelu)

Bugaboo Bee

Bugaboo lastenvaunut ja rattaat

Osallistu keskusteluun

avatar