Joolz Geo lastenvaunut testissä

Joolz lastenvaunut ovat kasvattamassa suuresti suosiotaan. Keski-Euroopan suurissa kaupungeissa Joolzit ohittanevat suosiossa jo pitkään huipulla olleet Bugaboo lastenvaunut. Joolz lupaa Joolz Geo ja Day mallejensa olevan trendikkään muotoilun ohessa erityisen helppo käyttöisiä sekä moneen tilanteeseen sopeutuvia.  Minkälaiset Joolzit sitten ovat todellisuudessa? Mitkä ovat vaunujet hyvät ja huonot puolet arkikäytössä?

Me haastattelimme Caroa ja Markusta, joiden vauva-arkeen kuuluvat Joolz Geo lastenvaunut. Kysyimme, mitkä tekijät vaikuttivat ostopäätökseen ja ovatko he olleet Joolzeihinsa tyytyväisiä arjessa.

Joolz Geo vaunut käytännön testissä – 4 tärkeintä kysymystä ja vastausta

1.Mitkä ovat Joolz lastenvaunujen hyvät ja huonot puolet?

Plussaa:

Pääsääntöisesti Caro ja Markus olivat erittäin tyytyväisiä lastenvaunuhankintaansa. Erityisen positiivisena plussana korostavat he lastenvaunujen erityisen hyvää liikkuvuutta.

Joolzit ovat todella kevyet liikutella!

Lisäksi nuori perhe antaa erityistä arvoa vaunujen suurelle ostoskorille. Korissa on jopa niin paljon tilaa, että perheen pieni koira voi tarvittaessa matkustaa korissa.

Minusta vaunut saavat : Kaikki lisäosat maksavat paljon!

2. Mitkä asiat vaikuttivat ostopäätökseen?

Caroon vaikutuksen teki erityisesti vaunujen ulkonäkö. Geo Joolzin muotoilu miellytti silmää, kuten myös saatavilla olevat eri värivalikoimat. Caro valitsi vaunujen väriksi klassisen mustan. Lastenvaunujen tehostevärinä yksityiskohdissa on käytetty tyylikästä arvoa antavaa ”konjakin väriä”. Joolzia on saatavilla monissä eri väri yhdistelmissä.

Toisena valintakriteerinä oli vauvankopan koko. Joolz Geoon sopivan vauvankopan nukkumapituus on 82cm. Caron ja Markuksen vauva nukkuukin paljon vaunuissa ulkona ja mahtuu koppaan vielä erittäin hyvin, vaikka onkin jo 6 kk vanha. Vaunujen helppo kasaantaittaminen ja niiden kasattuna viemä pieni tila ovat olleet nuorelle perheelle myös arvossa oleva ominaisuus. Lastenvaunut vievät uskomattoman vähän tilaa autontakakontissa!

3. Mitä lisävarusteita suosittelisitte?

Testiperheemme hankki Geo lastenvaunujen kanssa yhteensopivan turvakaukalon (Joolz iZi Go Modular). Caro ja Markus ovat olleet myös kaukaloon erittäin tyytyväisiä. Ainoa huonopuoli turvakaukalossa on sen pienhkö koko, mistä syystä sen käyttöaika on suhteellisen lyhyt. Joolz iZi Go Modular on käytettävissä 75cm ja noin 12 kg saakka.

Muut Joolz lisävarusteet, kuten sateensuoja, auringonvarjo, adapterit tai jalkapussi vaunuihin ovat hankittavissa vain erikseen ja ovat hinnaltaan enemminkin kalliita kuin halpoja ja saavat tästä syystä miinus pisteitä Carolta ja Markukselta.

4. Joolz Geo käyttökokemukset – yhteenveto

Caro ja Markus ovat olleet erittäin tyytyväisiä lastenvaunuvalintaansa ja tekisivät myös uudestaan saman ostopäätöksen. Geo Joolzit sopivat erityisen hyvin juuri heidän tarpeisiinsa ja ovat täyttäneet ja jopa ylittäneet kaikki odotukset. Testiperheemme voikin tästä syystä suositella Joolz Geo lastenvaunuja kaikille tuleville vanhemmille.

 

 

 

 

4 Total Score
Oliko artikkelista sinulle hyötyä?

User Rating: 4 (6 votes)
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Lastenvaate.fi
Logo
Shopping cart