Paras valinta!

Itkuhälyttimet – Takaa turvallinen uni lapsellesi.
Mistä tunnistat hyvän itkuhälyttimen?

Itkuhälyttimen käyttö helpottaa vanhempia ja takaa lapselle turvallisen ja rauhallisen unen. Aikuinen voi valvoa lapsen unta toisesta huoneesta, kerroksesta tai jopa pidemmänkin välimatkan päästä. Lapsen hätään pystyy reagoimaan nopeasti silloin kun siihen on tarve. Löydät kauttamme netin parhaat itkuhälyttimet sekä linkit tukimuksiin ja testeihin.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Philips Avent Dect itkuhälytin

Philips Avent Dect itkuhälytin

179,00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Philips Avent Dect itkuhälytin 330 m

Philips Avent Dect itkuhälytin 330 m

139,00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Philips Avent dect-itkuhälytin

Philips Avent dect-itkuhälytin

109,00

Jos haluat katsoa kaikki Löytönurkassa olevat tuotteet niin klikkaa alla olevaa painiketta.

Katso kaikki itkuhälyttimet tästä!

Itkuhälytin kameralla

Vauvantarvikeliikkeissä ja alan nettikaupoissa on ollut jo jonkin aikaa tarjolla erilaisia ja eri merkkisiä kameralla varustettuja vauvan tai taaperon unen vahtimiseen tarkoitettuja itkuhälyttimiä. Perinteisen äänen siirtämisen lisäksi hälytin siirtää myös kuvaa. Vanhemmat voivat vahtia monitorilta tai oman älypuhelimensa kautta vauvan unta ja näkevät sekä kuulevat kaiken mitä vauvan luona tapahtuu.

Kameratoiminnosta on monta lisähyötyä, joita ei suinkaan kannata vähätellä. Aivan ensimmäiseksi, mikä on kauniimpaa kuin nukkuva lapsi? Jo pelkästään nukkuvan lapsen katsominen laskee aikuisen stressihormoneja ja tuo onnen tunteen sydämeen. Jos perheessä puolestaan on kotieläimia, erityisesti kissoja jotka pääsevät liikkumaan kodissa vapaasti on kameraominaisuudesta ehdoton hyöty vastasyntyneen kanssa. Kissa rakastaa tunnetusti lämpimiä paikkoja ja useasti vauvan sängystä muodostuukin kissalle mukava nukkumispaikka. Pieni lapsi ei vielä pysty siirtämään isokokoista kissaa pois naamansa edestä ja tästä syystä yhtenä varotoimenpiteenä on vauvanunenvalvominen kameralla, jotta mahdolliset lämmönhakijat saadaan ajoissa napattua pois vauva sängyn läheltä. Kameran avulla voi myös tarkistaa äänteleekö lapsi vain unissaan eikä ole oikeasti edes hereillä. Useasti vauvan uni keskeytyy todellisuudessa siihen, että huolestunut äiti menee tarkistamaan onko lapsella kaikki hyvin. Kameralla voi valvoa hyvin myös taaperoikäisen iltapuuhia. Jos lapsi on totutettu nukahtamaan itse voi kameran kautta tarkkailla pysyykö taapero sängyssään.

Tutustu myös muihin kameralla varustettuihin itkuhälyttimiin!

Markkinoilla olevia itkuhälytin merkkejä

Tänä vuonna suosituimpia itkuhälytin merkkejä ovat

Mitä tulisi ottaa huomioon itkuhälytintä hankittaessa?

Käyttötarkoitus

Jokaisen itkuhälyttimen hankkimista miettivän perheen kannattaan ensin miettiä mihin tarkempaan käyttötarkoitukseen juuri heidän perheessään hälytintä tarvitaan. Onko tarkoituksena vahtia muutaman metrin päässä parvekkeella nukkuvaa vauvaa vai tarvitaanko mahdollisesti paljon pitempi kantomatka laitteelle, jos on tarkoituksena vahtia nukkuvaa lasta jopa eri talosta käsin. Ennen laitteen hankintaa kannattaa siis ehdottomasti perehtyä hälyttimen kantavuuteen.

Kameran tarpeellisuus 

Monet itkuhälytin valmistajat tarjoavat nykyään myös hälytintä, jossa on mukana integroitukamera. Haluttaessa kamera välittää äänen lisäksi videokuvaa nukkuvasta lapsesta mm. äidin älypuhelimeen.

Laatuvaatimukset

Elektronisten laitteiden kohdalla pätee usein sanonta ettei halvalla voi saada hyvää. Kaikista halvimpien itkuhälyttimien tilaaminen netin kautta kiinasta ei siis varmastikkaan ole järkevintä. Tällöin laadusta ja toimivuudesta ei valitettavasti ole mitään takeita. Itkuhälytintä hankittaessa on tärkeää myös olla tietoinen, ettei kyseessä ole poikkeuksellisen paljon säteilevä laite.

Itkuhälyttimen hinta

Mietikää budjettinne valmiiksi. Hälyttimiä löytyy markkinoilta alkaen alimmillaan alle 60 eurolla. Kalleimmista hälyttimistä voi hyvinkin joutua maksamaan yli 250 euroa. Yli 160 euron hintaluokassa on paljon kameraominaisuudella varustettuja hälyttimiä. Hintaan vaikuttaa kameraominaisuuden lisäksi muut erityisominaisuudet.

Itkuhälyttimien lisäominaisuudet

Perusitkuhälytin siirtää pelkästään ääntä noin 300 metrin kantamalta. Hinnan noustessa myös lisäominaisuudet kasvavat. Osa itkuhälyttimistä mittaa vauvan lähellä olevaa lämpötilaa lämpötila-anturilla sekä ilmankosteutta, varoittaa kantama-alueen ylittyessä, ilmoittaa paristojen tai akun loppumisesta, voidaan asentaa ilmoittamaan itkusta myös värinällä, sisältää yövalon tai heijastaa kattoon kauniita tähtiä kuvioita lapsen iloksi, sekä soittaa haluttaessa musiikkia (Philips Avent 580). Talk Back toiminto on myös osassa itkuhälyttimiä vakiona. Tutustuessaan  eri merkkisiin itkuhälyttimiin voi samalla pohtia mitkä kaikki lisäominaisuudet ovat teidän perheellenne tarpeellisia.

Philips Avent - Itkuhälytin - Turvallinen yhteys lapseesi

Itkuhälyttimet – Takaa turvallinen uni lapsellesi.
Mistä tunnistat hyvän itkuhälyttimen?

Millainen on hyvä itkuhälytin?

Paras itkuhälytin ei anna lapsen itkeä sekuntiakaan liian kauan yksin. Paras itkuhälytin on luotettava, kestävä sekä laadukas. Parhaan itkuhälyttimen akku on kestävä ja sen siirtämä ääni sekä mahdollinen kuva ovat erittäin korkealaatuisia. Tutustu alla löytämiimme itkuhälytin vertailuihin.

Itkuhälytin vertailu, testit & kokemuksia

Puolueettomien tahojen tekemät itkuhälytin vertailut  ovat hyvä taustatuki etsiessäsi itkuhälytintä. Itkuhälytin testeissä testataan itkuhälyttimelle tärkeitä ominaisuuksia kuten mm. luotetavuutta, äänen/kuvan välitysen laatua, käyttömukavuutta, virrankulutusta sekä kestävyyttä. Löydät alta linkkejä netistä löytämiimme itkuhälytintesteihin sekä keskusteluihin ja erilaisiin aihetta käsitteleviin blogi-kirjoituksiin.

Testejä:

Älypuhelimen itkuhälyttimet testissä: kamerallisissa malleissa vielä lastentauteja (Kuningaskuluttaja 2016) Testissä: Gynoii Smart Baby Monitor, D-Link EyeOn Junior Plus sekä Nabby:n itkuhälytin

Kuluttaja testasi itkuhälyttimet (Kuluttaja.fi) Kuluttajan testissä: Neonate, Padwico, Patrull, Philips ja Topcom

Keskustelua:

”Hyvä itkuhälytin?” (libero.fi)

”Onko itkuhälytin kameralla hyödyllinen?” (Vauva.fi)

”Mikä on paras itkuhälytin?” (Meidänperhe.fi)

Artikkeleita:

”Kodin älylaitteiden suojaaminen hätistää hakkerit” (ess.fi)

Itkuhälytin hankintalistalle – onko kannattava hankinta?

Onko itkuhälytin sitten tarpeellinen varuste vauva-arjessa? Kyllä ehdottomasti, sanovat monet äidiksi tulleet sekä vauva-arkea viettäneet isät. Itkuhälytin helpottaa arkeasi ja mahdollistaa laadukkaan ja huolettoman vapaa-ajasta nauttimisen lapsen nukkuessa. Itkuhälyttimen avulla pystyt valvomaan lapsesi unta pitemmän matkan päästä. Lapsen ollessa ulkona pihalla tai parvekkeella nukkumassa päiväunia kuulet välittömästi, kun lapsesi on herännyt. Iltaisin rentoutuessasi television ääressä voit pitää itkuhälytintä kätesi ulottuvilla ja kuulet heti kun yläkerrassa tai toisessa huoneessa nukkuva vauva tai taapero on havahtunut unesta. Itkuhälyttimen avulla voit myös kuunnella rauhoittuuko lapsi nopeasti itsekseen uudestaan vai onko todellakkin kyseessä tilanne että vanhempien tulee mennä lapsen luo antamaan tälle turvaa, läheisyyttä tai ruokaa. Itkuhälytin antaa vanhemmille mahdollisuuden tehdä lapsen nukkuessa muitakin asioita ja kuitenkin takaa sen, ettei lapsi  joudu itkemään yksin hätäänsä.

Itkuhälyttimiä edullisesti netistä

Löydät netistä luotetavista suomalaisista verkkokaupoista alle koottuja itkuhälyttimiä.

Motorola

Rätt Start

NUK itkuhälyttimet

NUKilta merkkinä löytyy tuotteita vastasyntyneistä vauvoista aina tarhaikäisille lapsille.  NUK kiinnittää huomiota erityisesti turvallisten ja terveellisten tuotteiden kehittämiseen. Maitopullojen ja tuttien lisäksi Nukilla valmistetaan laadukkaita itkuhälyttimiä. Nuk itkuhälyttimet vastaavat uusimpia standardeja ja niissä on kiinnitetty erityistä huomiota ECO-tilaan sekä laitteen alhaiseen säteilyyn.

Philips Avent itkuhälyttimet

Philips Aventin itkuhälyttimet ovat tällä hetkellä yksi suosituimmista hälytinmerkeistä. Aventin tuotteet ovat laadukkaita ja kestäviä ja käyttäjillä on jo monen vuoden kokemuslaitteiden toimivuudesta. Tällä hetkellä Philipsin tuotteista suosituin on perusominaisuudet omaava Philips Avent Dect 506  hyvänä kakkosena MP3 soitto- ja yövalo-ominaisuuden omaava Philips Avent 580.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Philips Avent Dect itkuhälytin

Philips Avent Dect itkuhälytin

179,00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Philips Avent Dect itkuhälytin 330 m

Philips Avent Dect itkuhälytin 330 m

139,00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Philips Avent dect-itkuhälytin

Philips Avent dect-itkuhälytin

109,00

Baby Dan

Katso kaikki itkuhälyttimet tästä!

 

 

 

9 Total Score
Oliko artikkelista sinulle hyötyä?

Anna meille palautetta klikkaamalla tähtiä tai kirjoittamalla alle kommenttikentään. Oliko artikkelistamme sinulle hyötyä?

User Rating: 4.17 (6 votes)
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Laura Lastenvaatteesta

Minkä itkuhälyttimen ajattelitte hankkia?

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Lastenvaate.fi
Logo
Shopping cart