Lasten uimapuvut, uimahousut ja UV-asut edullisesti netistä

Kesä on kohta parhaimmillaan, vedet ovat lämmeneet ja aurinko paistaa. Kysyimme lapsilta, mitä haluatte tehdä kesällä? Yleisin vastaus oli huvipuistossa käymisen lisäksi uiminen. Uintireissulle tarvitaan kuitenkin mukaan sopivat varusteet. Keräsimme oheen tuote-ehdotuksia ja linkit kauppoihin mistä löydät lisää laadukkaita lasten uima-asuja sekä tarvikkeita.

Mitä mukaan rannalle?

Pakkaa rannalle mukaan tarpeeksi juotavaa ja naposteltavaa. Lasten uimapuvut, pyyheliinat ja alustaksi iso filtti tai piknik-alusta.  Uimataidottomille lapsille uimakellukkeet ovat välttämättömät. Jos rannassa ei ole luonnostaan varjopaikkaa niin ota mukaan vielä kevyt auringonvarjo. Lasten UV-suojavaatteilla pystyt suojaamaan pienemmänkin ikiliikkujan tehokkaasti auringon haitallisilta säteiltä. Aurinkorasvaakaan ei tule jättää kotiin.

  • Uimapuvut & UV-asusteet
  • Pyyheliinat
  • Lököily alusta
  • Juotavaa & naposteltavaa
  • Uimakellukeet
  • Aurinkorasvaa

Värikkäät uimapuvut kuuluvat kesään

Värikkäät uimapuvut kuuluvat kesään. Klassinen ja raikas merihenkisyys näkyy tänä vuonna erityisen paljon myös lastenuima-asuissa. Ohessa tämän kesän trendikkäimmät tyttöjen uimapuvut.  Lisää löydät löytönurkastamme. Lasten uimapuku ale alkaa myös kohta, jos haluat tiedon ensimmäisten joukossa niin muistathan liittyä postituslistallemme.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Stingray Pinkki 6

Stingray Pinkki 6

39,90
Katso kaikki lasten uimapuvut tästä

Poikien uimahousuiksi käy tänä kesänä myös rennot surffisortsit

Surffisortsit ovat jo toista kesää myös lasten uimavaatteissa suosittuja. Sortsit suojaavat auringolta hieman enemmän kuin perinteiset uimahousut, mutta kuivuvat uinnin jälkeen huonommin. Laukussa kannattaakin olla uikkareita muutama pari lasta kohti niin kylmyyden yllättäessä vaihtamalla kuivat uikkarit päälle olo on jälleen mukava.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
- 30%
lasten reima rantamekko

Reima froteemekko Genua

24,47
Katso kaikki poikien uimahousut tästä

Miksi käyttäisin UV-suojavaatteita?

UV-suojavaatteet suojaavat kokonaisvaltaisesti auringon haitallisilta säteiltä. Erityisesti pienet rannalla oleilevat vauvat ja pikkulapset kannattaa suojata auringolta hyvin. Toisena vaihtoehtona on toki käyttää aurinkorasvaa, mutta rasvalla harvemmin saavutetaan yhtä hyvä suojaa. Lisää UV-asusteita löydät Lööytönurkastamme. Myös Babyshopilla ja Reimalla on hyvät valikoimat kyseisiä tuotteita. Linkit suoraan kauppojen UV-vaatteisiin löydät alta.

UV-suojavaatteiden käyttämisestä ja hankkimisesta on myös eriäviä mielipiteitä. Kannattaa tutustua mm. yle.fi:n artikkeliin aiheesta vuodelta 2014.  Lisää lapsen ihon suojaamisesta voit lukea mm. Yhteishyvän toukokuussa 2016 julkaisemasta artikkelista.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Stingray Pinkki 8

Stingray Pinkki 8

39,90
Katso kaikki lasten UV-suojavaatteet tästä

Vauvojen uimavaipat

Vauvan kanssa uimarannalla tai uimahallissa on kohteliasta ja muita ihmisiä huomioon ottavaa käyttää uimavaippaa vahinkojen ehkäisemiseksi. Löysimme valikoimista mielestämme hyvän oloiset uimavaipat. Tutustu tuotteiseen paremmin kaupan omilla sivuilla. Muistathan suojata pienokaisesi liialta auringolta.

Katso kaikki uimavaipat tästä

 

Lasten uimapuvut, uimahousut ja UV-asut kannattaa ostaa edullisesti netistä

Netistä ostaminen kannattaa myös uimapukujen, uimahousujen, UV-asujen ja muidenkin rantatuotteiden kohdalla. Valikoima on netissä laajempi. Löydät varmasti juuri sinua miellyttävät uimapukukuosit ja oikean hintaluokan. Tilaaminen on helppoa, kätevää ja yleensä myös edullisempaa. Lasten uimapuku alet käynnistyvät nopeasti juhannuksen jälkeen ja silloin kannattaakin olla tarkkana, jotta saa vielä haluamansa koon tavoittelemastaan alennustuotteesta.

Reima SunProof

Lasten uimapuvut, uimahousut ja UV-asut edullisesti netistä

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Lastenvaate.fi
Logo
Shopping cart