Orbit Baby lastenvaunut ja rattaat

Orbit Baby lastenvaunut on nyt jo suursuosikki. Vaunuissa yhdistyvät niin hyvä ulkonäkö, erinomainen toimivuus ja kestävyys, monipuolisuus sekä  valttikortti ympäristöystävällisyys.

Orbit Baby lastenvaunut oikea valinta  ympäristöystävällisille trenditietoisille vanhemmille

Orbit Baby panostaa merkkinä vaunuissaan ympäristöystävällisyyteen. Orbitin kaikki kankaat on valmistettu ekologisesta puuvillasta. Lisäksi suurin osa vaunun muista osista on kierrätyskelpoista materiaalia. Jo pelkästään tämän takia merkistä on tullut erittäin suosittu mm. Yhdysvalloissa nuorten trendi ja ympäristötietoisten vanhempien keskuudessa.

Menestystarina Yhdysvalloista on löytänyt nyt myös Euroopan

Orbitin vaunut ja rattaat ovat saaneet Yhdysvalloissa aikaan suunnattoman buumin. Nyt menestyksekäs tarina jatkuu Euroopassa ja muualla maailmassa.  Julkkispiireissä ensimmäinen valinta vaunuiksi on nyt Orbit. Tällä kertaa trendien seuraajat ovat kieltämättä löytäneet monipuolisesti hyvät lastenvaunut. Voidaan ennemminkin puhua Orbit matkasysteemistä.  Nyt Orbit Baby tuotteita saa myös Euroopasta.

Suunnittele itse omat Orbit lastenvaunusi

Valitse runko, haluamasi turvaistuin, vaununkoppa / kehto ja istuinosa sekä kuomu. Osta kaikki tai vaan ne osat mitä tarvitset. Valitse juuri sinulle sopivat värit. Tarvitsetko vaunujen alle tai sivuun vielä ostoskorin? Tai lisäosan, jolla saat rattaat muutettua sisarusrattaiksi?

Tutustu Lastenvaate.fin suosittelemiin Orbit -tuotteisiin

Vanhempien mielipiteiteitä ja käyttäjäkokemuksia Orbit Baby lastenvaunuista

”Mielettömän hyvät vaunut, toimivat ja kestävät. Toki hinta on aika korkea, mutta saimme rahalle mielestämme erinomaista vastinetta. Voimme suositella” Riina + Tomppa 6kk, Vantaa

”Vaunukopan liittäminen kehto-osaan – plussaa siitä” Äiti -77, Helsinki

”Runko-osa aina auton takakontissa mukana. Turvaistuimen saa kätevästi kiinni” Nana, Espoo

Orbit Baby Travelsystem

Vauvasta taaperoon, toimiva kokonaisuus.

orbit baby 20
orbit-baby 20
orbitbaby 10

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Lastenvaate.fi
Logo
Shopping cart