Sophie the Giraffe

Sophie on turvallinen valinta lapsesi ensileluksi. Kaikki Sophie the Giraffe tuotteet on valmistettu 100% luonnonkumista. Ikäsuositus Sophie tuotteille on 0-3kk. Perinteinen kirahvilelu säilyttää kuitenkin vielä arvonsa lapsesi muistoissa paljon kauemmin. Tutustu Sophie the Giraffe tuotevalikoimaan alla ja löydä parhaat tarjoukset ja jälleenmyyjät.

Lastenvaate.fi uutiskirje

Liity joukkoomme!

Haluatko tiedon Sophie the Giraffe tuotteiden alennusmyynneistä suoraan sähköpostiisi? Arvomme 50€ lahjakortin vapaavalintaiseen lasten nettikauppaan kaikkien uutiskirjeeseemme liittyneiden kesken!
[mc4wp_form id=”2260″]

Sophie the Giraffe leluja ja muita tuotteita

Ohessa suosituimmat lastenlelut Sophie the Giraffilta. Tutustu tuotteisiin ja tarkista mahdolliset lelualennukset klikkaamalla tuotetta.

Sophie the Giraffe tuotteita löydät myös laajan valikoiman Babyshop.comista kilpailukykyisin hinnoin.

Sophie the Giraffe merkkinä

Sophie kirahvi on syntynyt Ranskassa jo vuonna 1961. Sophiesta tuli kulttilelu nopeasti ja kirahvi kuuluukin tänä päivänä lähes jokaisen pikku vauvan ensimäisiin leluihin. Lelu on suunniteltu pieneen käteen sopivaksi ja valmistukseen on käytety 100% luonnonkumia.

Sophie kirahvin turvallisuus

Sophie on käsinvalmistettu lelu. Pinta on maalattu luonnonkumin ja ruokapigmenttien seoksella. Tästä johtuen lelu on myös turvallinen eikä siitä irtoa edes imeskeltäessä haitallisia sivuaineita. Valmistamiseen käytetty kumipuun mahla on kerätty Malesiasta. Jokainen mahlaerä tarkistetaan erikseen ennen tuotantoon ottamista. Lelu ei sisällä BPA:ta, BPS:ää, ftalaatteja, parabeeneja, eikä muita muovin haitta-aineita.

Tuotevalikoima on laajentunut

Sophien suosion kasvaessa myös Sophie the Giraffe tuotemerkin valikoima on laajentunut huomattavasti. Nykyään löydät merkiltä myös

  • vauvaleluja
  • luomuleluja
  • puuleluja
  • koriste-esineitä
  • vauvan ihonhoitotuotteita
  • ruokailuvälineitä

Kirahvia on nykyään saatavissa yli 70 maassa. Sophien on voittanut lukuisia lelupalkintoja ja syystä, sillä lapset yksinkertaisesti vain rakastavat Sophieta!

Sophie the Giraffen valmistus

Sophie the Giraffe

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Lastenvaate.fi
Logo
Shopping cart