Muumi

Muumi on valkoinen, isomahainen ja isonenäinen hahmo, joka osaa käsitellä elämää positiivisuuden ja iloisen toimeliaisuuden kautta. Muumilaaksossa sijaitsevaan Muumitaloon ovat kaikki tervetulleita syömään Muumimamman mustikkapiirakkaa. Suvaitsevaisuus ja onnellinen perheidylli on Muumien arkipäivää.

Muumilelut ja -pelit ovat pienten ja isompienkin lasten suosikkeja. Muumihahmot elävät elämäänsä niin palapeleissä, värikynissä, pehmoleluissa kuin myös erilaisissa lastenhuoneen sisustustuotteissa. Muumit tuovat turvaa perheen pienimmille nukkumaan mennessä ja lohduttavat rauhallisella olemuksellaan surullissakin hetkissä.

Kokosimme alle laadukkaita Muumi-tuotteita sekä kauppoja, joista löydät kaiken aina Nipsusta Haisuliin. Jos haluat tietoa Muumi aiheisista alennuksista, kirjaudu sähköpostilistallemme niin lähetämme sinulle viestin parhaista tarjouksista ensimmäisten joukossa.

Lastenvaate.fi uutiskirje

Liity joukkoomme!

Haluatko tiedon Muumi-tuotteiden alennusmyynneistä suoraan sähköpostiisi? Arvomme 50€ lahjakortin vapaavalintaiseen lasten nettikauppaan kaikkien uutiskirjeeseemme liittyneiden kesken!

Liity uutiskirjeeseen  

Muumilelut edullisesti netistä

Kokosimme sinulle oheen Lastenvaatteen Löytönurkkaan Muumituotteita.

Katso kaikki Muumi -tuotteet tästä!

 

Tove Jansson ja hänen Muuminsa

Tove Jansson, suomenruotsalainenkirjailija ()  loi Muumit Porvoon edustalla saarellansa asuessaan. Ensimmäinen Muumi kirja ilmestyi ruotsinkielisenä vuonna 1945. Japanilainen piirrossarja 1990-luvulla toi Muumit laajemman yleisön tietoon. Janssonin ensimmäinen muumi-aiheinen teos julkaistiin Suomen kielellä vuonna 1991 nimellä ”Muumit ja suuri tuhotulva”.

Aikojen saatossa Muumeista on tullut ilmiö, jonka tunteminen kuuluu jokaisen suomalaisen lapsen yleissivistykseen. Muumi kirjojen lisäksi Muumeja löytyy nykyään niin leluina, pussilakanan kuvituksena, hammastahnana, Muumi-laastareina sekä lasten ja aikuistenkin astioiden koristeina. Muumit ovat kaikkialla.

Nyt Muumilaaksoon

Muumi

Osallistu keskusteluun

avatar