Benetton – värikkäitä lastenvaatteita

Pienille ja isoille tytöille punaisia, keltaisia, vaaleanpunaisia, pinkkejä, vihreitä ja tummansinisiä lastenvaatteita, pojille klassista vaaleansinistä, tummansinistä, mutta myös oranssia, mustaa, turkoosia. Lasten elämään kuuluvat värit. Benettonin lastenvaatteet ovat mukavia ja korkealaatuisia kohtuullisella hinnalla. Klassiset ja tyylikkäät leikkaukset kuuluvat tuotemerkin imagoon. Benettonin myyntivaltteja ovat alusta saakka olleet värit ja hinta!

Benettonin vaatteita löytyy ympäri vuoden tarjouksista. Vaatteita edustavia nettikauppoja ja ajankohtaisia tarjouksia löydät alta.

Lastenvaate.fi uutiskirje

Liity joukkoomme!

Haluatko tiedon Benetton tuotteiden alennusmyynneistä suoraan sähköpostiisi? Arvomme 50€ lahjakortin vapaavalintaiseen lasten nettikauppaan kaikkien uutiskirjeeseemme liittyneiden kesken!

Liity uutiskirjeeseen  

Benettonin lastenvaatteita myyviä kauppoja

400 Benettonin tuotetta, löydät varmasti omat suosikkisi.

Benetton

Housuja, paitoja, legginssejä, takkeja. Kauniit ja klassiset Benettonin vaatteet löytyvät luonnollisesti tottakai myös Stockmannin valikoimista.

Benetton

Zalandolta löydät laajan valikoiman Benettonin värikkäitä vaatteita niin vauvoille, taaperoille kuin vanhemmillekkin lapsille.

Benetton

Nyt Benettonin lastenvaatteita edullisesti netistä – ajankohtaisia tarjouksia

Tutustu tarjouksiin klikaamalla linkkiä. Siirryt tällöin Benettonia myyvän kaupan omille sivuille ja suoraan tarjouksessa oleviin tuotteisiin. Toivottavasti löydät etsimäsi.

SEASON SALE - Paljon lastenvaatteita alennuksessa suosituilta merkeiltä. Bogi, Name It, Benetton, Cube ja paljon muuta! Lunasta etusi. Tarjousvoimassa vain rajoitetun ajan.

-50%

Alennukset

Benettonin lastenvaatteita rajoitetun ajan alennuksessa Babyshop.comissa

-30 %

Alennukset

Italialainen merkki Benetton on erittäin tunnettu värikkäistä vaatemallistoistaan. Löydät lastenvaatteiden lisäksi benettonin mallistosta myös naisten ja miesten vaatteita. Erittäin ihania ovat vauvojen ja tyttöjen mekot. Brändi tunnetaan erityisesti peruspaidoistaan, joita on saatavissa eri värisinä.

Benetton yrityksenä

Benetton on perheyritys, joka on saanut alkunsa vuonna 1955 Italiassa pienessä Veneton kaupungissa. 20-vuotias Luciano Benetton sai idean värikkäistä villapaidoista ja hankki kutomakoneen itselleen taskurahoistaan. Villapaidat otettiin hyvin vastaan ja vähitellen koko Benettonin perhe työllistyi pienestä vaatebisneksestään. Näin ollen neljä sisarusta perustivat virallisesti 10 vuotta myöhemmin 1965 Benettonin. Pieneksi vaatebisnestä ei tänä päivänä enää voi kutsua, sillä Benettonilla on yli 6000 liikettä jo yli 120 maassa.

United Colors of Benetton

SS 2011

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments