Benetton – värikkäitä lastenvaatteita

Pienille ja isoille tytöille punaisia, keltaisia, vaaleanpunaisia, pinkkejä, vihreitä ja tummansinisiä lastenvaatteita, pojille klassista vaaleansinistä, tummansinistä, mutta myös oranssia, mustaa, turkoosia. Lasten elämään kuuluvat värit. Benettonin lastenvaatteet ovat mukavia ja korkealaatuisia kohtuullisella hinnalla. Klassiset ja tyylikkäät leikkaukset kuuluvat tuotemerkin imagoon. Benettonin myyntivaltteja ovat alusta saakka olleet värit ja hinta!

Benettonin vaatteita löytyy ympäri vuoden tarjouksista. Vaatteita edustavia nettikauppoja ja ajankohtaisia tarjouksia löydät alta.

Lastenvaate.fi uutiskirje

Liity joukkoomme!

Haluatko tiedon Benetton tuotteiden alennusmyynneistä suoraan sähköpostiisi? Arvomme 50€ lahjakortin vapaavalintaiseen lasten nettikauppaan kaikkien uutiskirjeeseemme liittyneiden kesken!
[mc4wp_form id=”2260″]

Benettonin lastenvaatteita myyviä kauppoja

[wpsm_afflist show=”20″ cat=”124″ ]

Nyt Benettonin lastenvaatteita edullisesti netistä – ajankohtaisia tarjouksia

Tutustu tarjouksiin klikaamalla linkkiä. Siirryt tällöin Benettonia myyvän kaupan omille sivuille ja suoraan tarjouksessa oleviin tuotteisiin. Toivottavasti löydät etsimäsi.

[wpsm_afflist show=”20″ cat=”284″ ]

Italialainen merkki Benetton on erittäin tunnettu värikkäistä vaatemallistoistaan. Löydät lastenvaatteiden lisäksi benettonin mallistosta myös naisten ja miesten vaatteita. Erittäin ihania ovat vauvojen ja tyttöjen mekot. Brändi tunnetaan erityisesti peruspaidoistaan, joita on saatavissa eri värisinä.

Benetton yrityksenä

Benetton on perheyritys, joka on saanut alkunsa vuonna 1955 Italiassa pienessä Veneton kaupungissa. 20-vuotias Luciano Benetton sai idean värikkäistä villapaidoista ja hankki kutomakoneen itselleen taskurahoistaan. Villapaidat otettiin hyvin vastaan ja vähitellen koko Benettonin perhe työllistyi pienestä vaatebisneksestään. Näin ollen neljä sisarusta perustivat virallisesti 10 vuotta myöhemmin 1965 Benettonin. Pieneksi vaatebisnestä ei tänä päivänä enää voi kutsua, sillä Benettonilla on yli 6000 liikettä jo yli 120 maassa.

United Colors of Benetton

SS 2011

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Lastenvaate.fi
Logo
Shopping cart