Reima, Reimatec lastenvaatteet netistä

Reima merkkinä

Reima lastenvaatevalmistajana panostaa vaatesuunnittelussaan toimivuuteen, turvallisuuteen, ja innovatiivisuuteen. Lasten tulee voida liikkua ja ulkoilla vapaasti niin että ulkoileminen säässä kuin säässä voi olla hauskaa. Jäätä, lunta, räntää, mutaa, vettä, tuulta, aurinkoa, hiekkaa, silti joka säällä ulos!! Reima haluaa tarjota rahalle vastinetta tekemällä, kestäviä, laadukkaita ja luotettavia lastenvaatteita. Reiman vaatteet siirtyvät helposti perheessä sisaruksilta toisille reippaammankin käytön jälkeen. Vaatteilla on myös erittäin hyvä jälleenmyyntiarvo.

ReimaGo lasten aktiivisuussensori on  täällä!

Reima on kehittänyt ensimmäisenä maailmassa lapsille oman aktiivisuussensorin, ReimaGO:n yhteistyössä Suunnon kanssa, joka mittaa lasten liikkumista, välittää tiedon vanhemmille ja palkitsee lasta liikunnallisesta aktiivisuudesta hauskan sovelluksen kautta.

Tutustu myös alla oleviin tarjouksiin ja muihin Reima-tuotteita myyviin kauppoihin!

Lastenvaate.fi uutiskirje

Liity joukkoomme!

Haluatko tiedon lastenvaatteiden alennusmyynneistä suoraan sähköpostiisi? Arvomme 50€ lahjakortin vapaavalintaiseen lasten nettikauppaan kaikkien uutiskirjeeseemme liittyneiden kesken!
[mc4wp_form id=”2260″]

Mistä Reima lastenvaatteita kannattaa ostaa?

Reiman lastenvaatteita löydät netistä edullisesti ja kätevästi mm. alle listatuista kaupoista

[wpsm_afflist show=”20″ cat=”57″ ]

Toimiva ulkopukeutuminen

Toiminnalliseen ulkopukeutumiseen kuuluu kolmikerroksinen pukeutuminen. Aluskerros ”Base” siirtää kosteuden iholta, keskikerros ”Mid” pitää lapsen lämpinä ja ulkokerros ”Cover” estää ulkopuolisen kosteuden. Reimalta löytyy kaikkeen tähän pukeutumismalliin sopivia lasten ulkoiluvaatteita. Erityisesti ulkokerrosta varten Reima on kehittänyt erittäin toiminnallisen Reimatec kankaan.

Reiman ulkoiluvaatteiden toiminnallisuuden takaa ReimaTec kangas

Reimatec kangas on Reiman ulkoiluvaatteiden ”salaisuus”. Huippu kätevä kangas varmistaa kosteuden, sateen ja tuulen pysymisen ulkopuolella, mutta mahdollistaa leikkiessä muodostuvan kehon kosteuden poistumaan kankaan lävitse. Lapsi pysyy kuivana ja leikki maistuu.

Reiman lastenvaatemallisto

Reimalta löydät vaatteita lapsille ulkoiluun sekä sisällä oloon. Newborn-mallisto ottaa huomioon perheen pienimpien tarpeet ja tarjoaa ihanan pehmeitä ja käytännöllisiä arjenvaatteita. Ulkovaatemallistosta löydät puolestasi niin haalarit, takit, kaksiosaiset asukokonaisuudet, housut, sadevaatteet sekä aurinkosuoja-asut kesäpäiviin. Sisävaate-mallisto kokoaa yhteen niin olohetkiin sopivat mukavat oloasut kuin myös kaiken sen, mitä haalarin alle on hyvä pukea. Reimalla ei ole myöskään unohdettu asusteiden merkitystä. Lasten päähineet, käsineet ja töppöset sekä sukat ja muut asusteet tekevät kokonaisuudesta persoonallisemman. Jalkojen kuivana ja lämpinä pysyminen on kaiken a ja o. Vettä hylkivät / veden pitävät lasten ulkoilujalkineet sekä perinteiset kumisaappaat löytyvät myös Reiman lastenvaatevalikoimista.

reima newborn mallisto

Reiman historia ja tämä päivä

Reimassa uskottiin jo 70 vuotta sitten , että lapset on luotu liikkumaan ja ulkoilemaan. Sodan jaloista Kankaanpäähän turvaan siirretty Pallo-Paita Oy:n tehdas siirrettiin takaisin Helsinkiin. Tällöin jäi osaavaa henkilökuntaa Kankaanpäähän. Rakennettiin uusi tehdas, joka keskittyi pian mm. lasten ulkoiluvaatteisiin. Teollisesti valmistetut lastenvaatteet oli tarkoitus kehittää hinta-laatusuhteeltaan niin hyviksi, että niitä käytettäisiin myös maaseudulla. Haluttiin tarjota vapaus liikkua ulkona säässä kuin säässä.

Nykyisin henkilökuntaa Reima Oy:ssä on Kankaanpäässä ja Vantaalla n. 100 ja ulkomailla 75. Reiman vaatteita löytyy niin tavallisista myymälöistä kuin myös netistä. Monet suuremmat nettikaupat ovat ottaneet laadukkaan Reiman valikoimiinsa niin Suomessa kuin koko ajan kasvavissa määrin myös ulkomailla. Reimalla on myös oma nettikauppansa Reimashop. Reima outletistä löytyy myös paljon lastenvaatteita alennetuin hinnoin, jopa -50% ympäri vuoden. Jos haluat lisätietoa Reiman vastuullisesta vaatekehityksestä tai haluat lukea enemmän turvallisista lastenvaatteista ja niiden valmistuksesta niin tietoa löydät täältä.

Reimatec

Reima, Reimatec lastenvaatteet netistä

Reima, Reimatec lastenvaatteet netistä

Reima, Reimatec lastenvaatteet netistä

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Lastenvaate.fi
Logo
Shopping cart