Reima, Reimatec lastenvaatteet netistä

Reima merkkinä

Reima lastenvaatevalmistajana panostaa vaatesuunnittelussaan toimivuuteen, turvallisuuteen, ja innovatiivisuuteen. Lasten tulee voida liikkua ja ulkoilla vapaasti niin että ulkoileminen säässä kuin säässä voi olla hauskaa. Jäätä, lunta, räntää, mutaa, vettä, tuulta, aurinkoa, hiekkaa, silti joka säällä ulos!! Reima haluaa tarjota rahalle vastinetta tekemällä, kestäviä, laadukkaita ja luotettavia lastenvaatteita. Reiman vaatteet siirtyvät helposti perheessä sisaruksilta toisille reippaammankin käytön jälkeen. Vaatteilla on myös erittäin hyvä jälleenmyyntiarvo.

Reima

Hanki täältä Reima tuotteet suoraan Reiman omasta verkkokaupasta.

Haalarimerkit
ReimaGo lasten aktiivisuussensori on  täällä!

Reima on kehittänyt ensimmäisenä maailmassa lapsille oman aktiivisuussensorin, ReimaGO:n yhteistyössä Suunnon kanssa, joka mittaa lasten liikkumista, välittää tiedon vanhemmille ja palkitsee lasta liikunnallisesta aktiivisuudesta hauskan sovelluksen kautta.

Tutustu myös alla oleviin tarjouksiin ja muihin Reima-tuotteita myyviin kauppoihin!

Lastenvaate.fi uutiskirje

Liity joukkoomme!

Haluatko tiedon lastenvaatteiden alennusmyynneistä suoraan sähköpostiisi? Arvomme 50€ lahjakortin vapaavalintaiseen lasten nettikauppaan kaikkien uutiskirjeeseemme liittyneiden kesken!

Liity uutiskirjeeseen  

Mistä Reima lastenvaatteita kannattaa ostaa?

Reiman lastenvaatteita löydät netistä edullisesti ja kätevästi mm. alle listatuista kaupoista

Löydät Reiman kevään uutuus tuotteet Reima-farkut suoraan Reiman omasta verkkokaupasta. Vertaile hintoja ja tarkista voimassa olevat tarjoukset.

Read review

Reima

Hae nyt mukaan Reiman Testpatrol-ryhmään. Ryhmä testaa kahdeksan viikon ajan erilaisia lasten kevät ulkoiluvaatteita. Mukaan pääsee yli 240 perhettä! Testaajille ilmaista.

Ilmainen

Ajankohtaiset alennusmyynnit

Lasten teknisiä vaatteita alennuksessa. Löydät valikoidut huipputuotteet merkeiltä, Reima, Kuling ja Didriksons

Jopa -70%

Ajankohtaiset alennusmyynnit

Alennuksesta löytyy nyt niin lastenvaatteita, leluja kuin muita lastentarvikkeita, vaunuja, sittereitä ja autoistuimia. Alennettuna myös tuotteita suosituilta merkeiltä: Reima, Name It, Didrikssons jne.

jopa -70%

Ajankohtaiset alennusmyynnit

Laadukkaita vauvanvaatteita nyt alennuksessa Reiman omassa nettikaupassa. Luotettava, nopea toimitus ja hyvä alennusprosentti %. Tutustu Reiman NewBorn-mallistoon!

jopa -50%

Ajankohtaiset alennusmyynnit

Vuoden odotetuin ale alkoi nyt. Merkityistä tuotteista -30%. Kurkkaa verkkokauppaan!

-30%

Ajankohtaiset alennusmyynnit

Kaikista Reiman normaalihintaisista tuotteista nyt sunnuntaihin saakka 30% alennus!

-30%

Alennukset
PRESALEAW16FI

Nyt Lekmerin joulukalenteritarjouksesta kaikki Reiman tuotteet -50%

-50%

Alennukset

Joululahjojen vaihto-oikeus 6.1.2017 saakka! Reiman Ale-laatikossa ihania pehmeitä paketteja ensimmäiseen jouluun kuin myös kaikki aktiiviseen jouluun.

jopa -50%

Alennukset

tämän joulun liikuttavin lahja - annamme nyt jouluun asti kolme sensoria (norm. 119,85 €) kahden hinnalla 79,90 €. Eli osta kaksi, saatkin kolme!

3 kahden hinnalla

Alennukset

Hanki nyt talveksi laadukkaat Reima tuotteet, kengät, takit ja haalarit. Säästät postikulut!

Ilmainen toimitus

Alennukset

Saat nyt Reima-GO sensorin edullisemmin ostamalla sen joko Fleece-takin tai toppatakin kanssa. Tutustu tarjoukseen. Lisäksi Reimalla nyt ilmainen toimitus yli 120€ ostoksiin.

-%

Alennukset

Kaikista Reiman lastenvaate uutuuksista nyt kello 17-04 välisenä aikana kassalla -20% alennus. Hyödynnä yökukkujan etusi.

-20%

Alennukset
FICLUBSEPT16
Expired

Reiman kevään ja kesän uutuksia nyt kesäalessa mukana. Hintoja alennettu jo jopa -30%. Toimi nopeasti, parhaat tuotteet menevät hetkessä.

-30% ei koodia

Alennukset
ei koodia
Expired

Reiman UV-asut nyt koko toukokuun alennuksessa. Klikkaa itsesi Reiman verkkokauppaan ja lunasta tarjouskoodisi. Lisäämällä kassalla koodin saat tuotteen alennetulla hinnalla.

-25%

Alennukset
FICLUBMAY16
Expired

Liittymällä Reima Clubiin saat nyt lauantaihin saakka 25% extra-alennuksen lasten sadevaatteista ja vielä päälle ilmaisen toimituksen!

-25%

Alennukset
FICLUBAPRIL16
Expired

Mieletön hinta jahti Reimalla. Kaikista jo alennetuista Outlet-tuotteita vielä - 20% lisäalennus!!!

-20 %

Alennukset
EGGHUNTF16
Expired

Hanki täältä Reima tuotteet suoraan Reiman omasta verkkokaupasta.

Haalarimerkit

Reimatecin kenkiä, haalareita ja takkeja jopa - 50% Outletissa. Paljon myös muita Reima tuotteita valikoimissa.

Reima

Toimiva ulkopukeutuminen

Toiminnalliseen ulkopukeutumiseen kuuluu kolmikerroksinen pukeutuminen. Aluskerros ”Base” siirtää kosteuden iholta, keskikerros ”Mid” pitää lapsen lämpinä ja ulkokerros ”Cover” estää ulkopuolisen kosteuden. Reimalta löytyy kaikkeen tähän pukeutumismalliin sopivia lasten ulkoiluvaatteita. Erityisesti ulkokerrosta varten Reima on kehittänyt erittäin toiminnallisen Reimatec kankaan.

Reiman ulkoiluvaatteiden toiminnallisuuden takaa ReimaTec kangas

Reimatec kangas on Reiman ulkoiluvaatteiden ”salaisuus”. Huippu kätevä kangas varmistaa kosteuden, sateen ja tuulen pysymisen ulkopuolella, mutta mahdollistaa leikkiessä muodostuvan kehon kosteuden poistumaan kankaan lävitse. Lapsi pysyy kuivana ja leikki maistuu.

Reiman lastenvaatemallisto

Reimalta löydät vaatteita lapsille ulkoiluun sekä sisällä oloon. Newborn-mallisto ottaa huomioon perheen pienimpien tarpeet ja tarjoaa ihanan pehmeitä ja käytännöllisiä arjenvaatteita. Ulkovaatemallistosta löydät puolestasi niin haalarit, takit, kaksiosaiset asukokonaisuudet, housut, sadevaatteet sekä aurinkosuoja-asut kesäpäiviin. Sisävaate-mallisto kokoaa yhteen niin olohetkiin sopivat mukavat oloasut kuin myös kaiken sen, mitä haalarin alle on hyvä pukea. Reimalla ei ole myöskään unohdettu asusteiden merkitystä. Lasten päähineet, käsineet ja töppöset sekä sukat ja muut asusteet tekevät kokonaisuudesta persoonallisemman. Jalkojen kuivana ja lämpinä pysyminen on kaiken a ja o. Vettä hylkivät / veden pitävät lasten ulkoilujalkineet sekä perinteiset kumisaappaat löytyvät myös Reiman lastenvaatevalikoimista.

reima newborn mallisto

Reiman historia ja tämä päivä

Reimassa uskottiin jo 70 vuotta sitten , että lapset on luotu liikkumaan ja ulkoilemaan. Sodan jaloista Kankaanpäähän turvaan siirretty Pallo-Paita Oy:n tehdas siirrettiin takaisin Helsinkiin. Tällöin jäi osaavaa henkilökuntaa Kankaanpäähän. Rakennettiin uusi tehdas, joka keskittyi pian mm. lasten ulkoiluvaatteisiin. Teollisesti valmistetut lastenvaatteet oli tarkoitus kehittää hinta-laatusuhteeltaan niin hyviksi, että niitä käytettäisiin myös maaseudulla. Haluttiin tarjota vapaus liikkua ulkona säässä kuin säässä.

Nykyisin henkilökuntaa Reima Oy:ssä on Kankaanpäässä ja Vantaalla n. 100 ja ulkomailla 75. Reiman vaatteita löytyy niin tavallisista myymälöistä kuin myös netistä. Monet suuremmat nettikaupat ovat ottaneet laadukkaan Reiman valikoimiinsa niin Suomessa kuin koko ajan kasvavissa määrin myös ulkomailla. Reimalla on myös oma nettikauppansa Reimashop. Reima outletistä löytyy myös paljon lastenvaatteita alennetuin hinnoin, jopa -50% ympäri vuoden. Jos haluat lisätietoa Reiman vastuullisesta vaatekehityksestä tai haluat lukea enemmän turvallisista lastenvaatteista ja niiden valmistuksesta niin tietoa löydät täältä.

Reimatec

Reima, Reimatec lastenvaatteet netistä

Reima, Reimatec lastenvaatteet netistä

Reima, Reimatec lastenvaatteet netistä

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments