Marimekko

Marimekon raikkaita, klassisen suomalaisia lastenvaatteita löydät edullisesti netistä esimerkiksi Babyshopin ja Stockmannin valikoimista. Kestävää laatua, suomalaista selkeiden värien raikkautta, puhdasta lapsuuden riemua ja iloa viestivät Marimekon lastenvaatteet ovat aina kannattava ja tyylikäs klassinen hankinta.

Lastenvaate.fi uutiskirje

Liity joukkoomme!

Haluatko tiedon Marimekko tuotteiden alennusmyynneistä suoraan sähköpostiisi? Arvomme 50€ lahjakortin vapaavalintaiseen lasten nettikauppaan kaikkien uutiskirjeeseemme liittyneiden kesken!
[mc4wp_form id=”2260″]

Mistä Marimekko tuotteita kannattaa hankkia netissä?

Ohesta alta löydät listattuna suosituimmat nettikaupat jotka myyvät erityisesti Marimekon lastenvaatteita.
[wpsm_afflist show=”20″ cat=”126″ ]

Marimekko lastenvaatteita jo vuodesta 1961

Suomessa vuonna 1961 perustettu yritys, jonka lähtökohtana oli jo aikojen alussa hieman heilauttaa kangas- ja vaatesuunnittelumaailmaa tuomalla markkinoille räväkämpiä suomalaisten nuorten taiteilijoiden suunnittelemia kangaskuoseja. Siinä Marimekko on onnistunut ja myös levittäytynyt ja laajemmallekkin alueelle maailmalla. Marimekko-kuoseilla on vakaat ihailijansa ja perus Marimekko raitapaita on yksi jokaisen suomalaisen tuntema klassikkotuote.

Marimekon lastenvaatteet ja -tuotteet

Marimekon lastenvaatemallistosta löydät värikkäitä selkeäkuvioisia lasten mekkoja, housuja, huppareita- college-takkeja, haalareita, vauvan bodeja,  sadetakkeja, tavallisia takkeja ja sukkia. Marimekolla on myös muita lastentarvikkeita kuten astioita, ruokalappuja sekä lastenhuoneen sisustuskankaita.

Marimekon kankaat painossa

Marimekko

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Lastenvaate.fi
Logo
Shopping cart