Nyt saat 10 euron alennuksen leluostoksistasi Lelufantissa.
Lunasta lelualennuskoodisi!

Loman kunniaksi Lelufantti tarjoaa 10 euron alennuskoodin ostaessasi leluja yli 50 eurolla (lelualennuskoodi Lelufantti). Syötä kassalla lelualennuskoodisi ja saat ostoksesi 10 euroa edullisemmin. Leluale on voimassa kuun loppuun. Lelufantti on luotettava leluverkkokauppa, jossa on laaja valikoima leluja klassikoista tämän hetken hittileluihin. Lelufantti toimittaa tilauksesi nopeasti ympäri Suomen.

Hiihtoloman kunniaksi 10 euron lelualennuskoodi Lelufanttiin

Ostaessasi yli 50 eurolla saat nyt Lelufantista hiihtoloman kunniaksi 10 euroa alennusta ostoksistasi oheisella alennuskoodilla.

10 euroa alennusta!

Ajankohtaiset alennusmyynnit

Lelufantin leluale

Lelufantilla on laaja valikoima lasten suosikkituotteita valikoimissaan. Vierailemalla verkkokaupassa säännöllisesti löydät ajankohtaiset lelualennukset Lelufantin sivuilta. Lelufantin Outlet osiossa on alennettuna aina tietty määrä vaihtuvia tuotteita. Edullisiin lelutarjouksiin kannattaa tarttua heti löytäessään sillä Lelufantissa kauppa käy ja erityisesti outletin huipputarjoukset ovat nopeasti loppuun myytyjä. Tutustu outletissa oleviin alennettuihin tuotteisiin alla olevasta linkistä.

Lelufantti Outlet

Mieletön leluvalikoima. Tarjous-sivuilla vaihtuvat aletuotteet. Säästä helposti -40%! Suosituimmat lelut ja klassikot yhdellä sivustolla. Kannattaa tutustua.

- 40%

Outlet

Lelufantin kuukauden tuote

Lelufantissa valitaan joka kuukausi yksi lasten suosikkileluista kuukauden Krokodiili-tuotteeksi. Kokoamme oheen Krokodiili- supertarjoukset. Tuote on alennettuna kuukauden ensimmäisestä päivästä viimeiseen päivään saakka.

Baby Annabell vauvanukke on laadukas nukke, joka soveltuu hyvin lapsen ensimmäiseksi nukeksi. Annabell on myös yksi isompien pikkulasten suosikki nukeista.

Kuukauden tuote -%

Ajankohtaiset alennusmyynnit

Lelufantti

Tags:

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x