Mini Rodini

Voiko olla enään ihanampia lastenvaatteita? Löydät alta Mini rodinia myyvät kaupat ja ajankohtaiset tarjoukset. Tutustu eri kauppojen valikoimiin ja  vertaile hintoja! Voit säästää rahaa ja ostaa sitten lisää Mini rodinia !! Mini rodini lapsi erottuu edukseen jo kaukaa.

Lastenvaate.fi uutiskirje

Liity joukkoomme!

Haluatko tiedon Mini Rodini tuotteiden alennusmyynneistä suoraan sähköpostiisi? Arvomme 50€ lahjakortin vapaavalintaiseen lasten nettikauppaan kaikkien uutiskirjeeseemme liittyneiden kesken!

Liity uutiskirjeeseen  

Mini Rodinia edullisesti online nettikaupoista

Mini Rodinia löydät nykyään netistä jo monen isommankin kaupan valikoimista,   mutta myös pienemmistä lastenvaateputiikeista.

mini Rodinin huippu ihanat mallit ja kuosit edellisistä mallistoista ovat nyt alennettuna. Kiirehdi tuotteita ei riitä kaikille!

-25%

Ajankohtaiset alennusmyynnit

Mini Rodini, Mini a Ture ja Molo ale nyt Babyshopissa alkavan kevään kunniaksi. Voimassa vain rajoitetun ajan. Tee löytöjä!

jopa -60%

Alennukset

Täältä löydät paljon ihania Mini Rodini lastenvaatteita! Pipot, hanskat, haalarit kuin myös arkisemmat veryttelyasut ja ihanat college-puserot.

Mini Rodini

Täältä löydät mm. Mini Rodinin haalareita ja muita ulkoiluvaatteita. Vaihtuvat valikoimat. Kannattaa tutustua.

Mini Rodini

Pyörryttävän ihania vaatteita. Babyshopilla valikoimissa niin vaatteet arkiseen oleiluun kuin juhlaankin. Löydät myös lasten ulkoiluvaatteita, haalareita, takkeja ja pipoja.

Mini Rodini

Ympäristöystävälliset Mini Rodini -vaatteet

Mini Rodini lastenvaatteet ovat  markkinoiden  ympäristöystävällisimmin valmistettuja vaatteita.  Valmistuksessa käytetään paljon luomupuuvillaa ja kierrätettyjä materiaaleja. Ulkovaatteissa materiaalina on käytetty myös paljon kierrätettyä polyesteriä. Vaatteet on suunniteltu pitkäikäisiksi, jo pelkästään korkeanlaatunsa puolesta, mutta myös vaatteiden suunnittelussa on otettu huomioon ”vaatteen kasvuvara”. Mitoituksessa on yhdistetty kokoja niin että käyttöikä on pitempi. Osa vaatteista on myös unisex mallisia sekä unisex kuvioituja ja sopivat näin ollen niin tytöille kuin pojillekkin. Vaatteita voi siis kierrättää perheen sisälläkin isommilta lapsilta pienemmille sukupuolesta riippumatta. Mini Rodinillä kiinnitetään huomiota myös työolosuhteisiin vaatteita tuotettaessa.

Ruotsalainen lastenvaatemerkki

Mini Rodini on ruotsalainen lastenvaatemerkki, jonka suosio kasvaa vuosi vuoden ja mallisto malliston jälkeen. Vaatteidensuunnittelu on tähän mennessä ollut onnistunutta ja selkeät mukanaanvievät kuvioinnit vaatteissa ovat löytäneet kerta toisensa jälkeen vahvat kannattajansa. Mini Rodinin suunnittelijat ovat ansaitusti palkittu jo usemapana vuotena myös kansainvälisesti innovatiivisuuden ja luovan suunnittelunsa ansiosta.

Tarkoituksena valmistaa moderneja lastenvaatteita

Mini Rodinin perustaja Cassandra Rodhinin ideana oli oman lapsen synnyttyä vuonna 2006 valmistaa vähintään hänen omaa silmäänsä miellyttäviä, käytännöllisiä ja kestäviä lastenvaatteita. Tavoitteessaan hän on erittäin onnistunut, sillä nykyään monen vanhemman ja lapsen lempi vaatemerkki onkin Mini Rodini. Jos etsit moderneja, kestävää kehitystä tukevia joukosta positiivisesti suunnittelultaan erottuvia lastenvaatteita on Mini Rodini oikea valinta.

Mini Rodini talvi ja syksy 2015

by Babyshop

Tags:

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments