Vältä tätä virhettä ostaessasi nukkekotia – Nyt myös nukkekodit & nukkekodin kalusteet vertailussa

[contents h2]

Perinteinen nukkekoti & nukkekodin tarvikkeet ovat oiva lahjaidea lapselle.  Kaunis nukkekoti toimii myös erinomaisena lastenhuoneen sisutuselementtinä. Nukkekoti kannustaa lapsia mielikuvituksellisiin leikkeihin. Lapset voivat myös työstää kokemaansa todellista arkea leikkimällä sen uudestaan omassa nukkekodissaan. Nukkekoti on lapsuuden ajan leluista yleensä se, minkä lapset haluavat säilyttää vielä omille lapsilleenkin.

Nukkekodit netissä

Ostetuimmat nukkekodit slideri

Nukkekodin kalusteet

ostetuimmat kalusteet slideri

Nukkekodin kalusteet ovat oleellinen osa nukkekotileikkiä. Kalusteita löytyy eri tyylisuunnilta ja eri värimaailmoista. Yleensä eri nukkekotisarjojen kalusteiden yhdisteleminen ei välttämättä ole paras mahdollinen idea. Mittasuhteet vaihtelevat kalustesarjoissa ja tästä syystä on yleensä varmempaa pysytellä yhdessä ja samassa kalustesarjassa. Toki onnistuneita yhdistelmiäkin löytyy. Perehdy kuitenkin tällöin tarkasti kyseisen sarjan mittasuhteisiin. Nukkekodin kalusteita ja muuta sisustusta voi tehdä myös helposti itse. Peitteet sänkyihin ja verhot ikkunoihin syntyvät helposti vanhoista vaatteista leikatuista kangaspaloista. Lisää DIY nukkekotivinkkejä löydä mm. täältä.

Kuka nukkekodissa asustaa – Nukkekodin nuket + muut asukkaat

Perinteinen nukkekodin perhe

Nukkekodissa asuvat perinteiseti perhe: äiti, isä ja kaksi lasta. Isovanhemmat kyläilevät nukkekodissa viikonloppuisin tai lasten syntymäpäiväjuhlilla. Perheeseen kuuluu usein myös kotieläimiä, kissoja, koiria tai jopa hevosia. Puput ovat suosittuja nukkekodin lemmikkieläimiä ja niille voi ostaa oman pupuhäkin pihalle. Perheenlisäyksen tullessa ajankohtaiseksi perhettä voi hyvin kasvattaa vaikkapa kaksosilla.

Vaihtoehtona eläinperhe nukkekodin asukkaiksi

Jos lasta ei innosta leikkiä ihmisnukkejen kanssa kannattaa kokeilla eläinperheiden hankkimista asukkaiksi. Sylvian Families sarjasta löytyy monta erityisen suloista perhekokonaisuutta. Siiliperhe lapsineen tai perinteinen Sylvian Families pupuperhe nukkekodin asukkeina on myös hyvä vaihtoehto. Lapsen on joskus helpompi samaistua eläinhahmoihin ihmishahmojen sijaan.

Linkki Sylvian Families eläimiin

Nukkekoti merkkejä

Sylvanian Families nukkekoti

Laaja valikoima Sylvanian Families tuotteita. Tutustu nukkekoti valikoimaan klikkaamalla kauppaan linkkiä. Vaihtuvia tarjouksia ei kannata ohittaa.

Vaihtuvia alennuksia

Eurotoys
back to menu ↑

Lundby Småland nukkekoti  ja Lundby kalusteet

back to menu ↑

Stoy Dolls nukkekoti

back to menu ↑

Lundia nukkekoti

back to menu ↑

Djeco nukkekoti

Nykyaikainen, moderni ja kaunis nukkekoti. Djeco nukkekodissa lapsen on helppo leikkiä. Avara seinätön malli mahdollistaa leikin eri suunnilta. Värikkäät kalusteet ja raikas olemus. Kestävä ja ...

98,20

back to menu ↑

Saksalainen Haba nukkekoti

back to menu ↑

Kidkraft nukkekoti

Satumainen nukkekoti, Sparkle nukkekoti, Majestic Mansion, Nukketalo kayla, Nukkekoti Annabelle, Savannah ja muut suositus Kidkraftin nukketalot löydät kätevästi Eurotoysin valikoimista.

-20%

Eurotoys
back to menu ↑

Muumi nukkekodit & asuntolaiva

back to menu ↑

Disneyn nukkekodit

Disney prinsessalinna nukkekotina on hyvä valinta perinteisen nukkekodin rinnalle tai sijaan. Leikki sujuu varmasti, koska lapset kopiovat televisiosta näkemiään elokuvia ja sarjoja leikeissään ja työstävät ja muokkaavat näitä eteenpäin. Luonnollisesti Disney nukkekotiin voi rakentaa myös täysin oman mielikuvituksen mukaisen prinsessaleikinkin.

back to menu ↑

Brio nukkekodit

back to menu ↑

Playmobil nukkekodit ja nukkekodin kalusteet

 

Nukkekodit pojille

Poikia ei välttämättä kiinnosta leikkiä perinteisellä vaaleanpunaisella hempeällä nukkekodilla. Poikkeuksiakin toki löytyy, mutta useammin pienen pojat innostuvat hieman erilaisista ”nukkekodeista”. Verkosta löytyy kuitenkin erittäin laajavalikoima erilaisia taloja, joissa pienet pojatkin voivat leikkiä kotia. Playmobilin ritarilinnat mahdollistavat kotileikit mutta taistelut naapurilinnan asukkaiden kanssa sopivat myös hyvin väliin. Perinteiset autotalot ja parkkihallit ovat myös olleet kautta aikojen poikalasten suosiossa.

Laadukas nukkekoti edullisesti netistä

Nukkekotiin panostaminen kannattaa. Markkinoilta löytyy kuitenkin myös edullisesti laadukkaita ja kauniita nukkekoteja. Nukkekoti kannataa valita lastenhuoneen sisustukseen sopivaksi, koska jo pelkästään kokonsa puolesta nukkekoti & nukkekodin kalusteet ja muut tarvikkeet ovat yleensä jatkuvasti esillä. Etsimme sinulle luotettavia verkkokauppoja joista voit löytää edullisesti laadukkaita nukkekoteja. Nukkekodin kalusteita sekä muita tarvikkeita on vähänväliä alennuksessa. Tutustu alla olevien leluverkkokauppojen valikoimiin.

Kauppalistaus ”Nukkekoti”

Nukkekodin tilaaminen ulkomailta

Nukkekodin tilaaminen ulkomailta on myös mahdollista. Valikoima on luonnollisesti entistä laajempi kun mukaan voi ottaa ulkomaisia nettikauppoja. Saksalaiset sekä englantilaiset nettikaupat toimittavat yleensä edullisesti ja nopeasti Suomeen. Toimintaperiaatteiltaan molempien maiden verkkokaupat toimivat Suomen mallin mukaisesti. Kannattaa tarkistaa kuitenkin tilausta tehdessä postituskulut sekä eri maksuvaihtoehdot. Luottokortilla maksaminen on yleensä kaikista turvallisin vaihtoehto. Kokemusta meillä on alla olevista luotettavista ulkomaisista leluverkkokaupoista. Pääset tutustumaan nukkekoti valikoimiin suoraan alla olevista ”siirry kauppaan” napeista.

Käytettyjä nukkekoteja myynnissä?

Nukkekodin ostaminen käytettynä ei ole hullumpi idea. Ongelmana voi ennemminkin olla mistä löytää hyvä käytetty nukkekoti. Nukkekotia käytettynä ostettaessa kannattaa varmistaa, missä nukkekotia on säilytetty. Kosteassa kellarissa tai autotallissa vuosi käyttämättömänä ollut nukkekoti on saattanut imeä itseensä kosteutta. Vaikka näkyvää hometta ei olisi voi koti kantaa mukanaan homeitiöitä. Hyviänkin kokemuksia käytettyjen nukkekotien ostamisesta kuitenkin on. Ohessa muutama linkki mistä voit lähteä etsimään käytettyä nukkekotia.

Nukkekoti blogi

Nukkekoti fiilistelyssä lisää potkua sisustusideoihin ja tarvikevalintoihin voi hyvin etsiä myös oheisista ihanista nukkekotiblogeista. Varoitus: harrastus voi viedä myös aikuisen mennessään.

Muita nukkekoti linkkejä & vinkkejä sekä käyttäjäkokemuksia

Nukkekodin historiaa

Nukkekodit ovat alunperin olleet aikuisten leikkikaluja. Ensimmäiset nukkekodit olivat rakennettu isojen kaappien sisälle.

Perinteinen virhe nukkekotia valittaessa

Nukkekodin hankkiminen muuttuu helposti aikuisenleikiksi. Jos kuitenkin olet ostamassa nukkekotia lapsellesi etkä itsellesi pyri keskittymään lapsesi kannalta oleellisiin asioihin. Lapselle oleellisia asioita ovat nukkekodissa asuvat ihmiset tai eläimet sekä nukkekodin kalusteet ja pienet oheisasiat kuten jääkaapin sisältö, petivaatteet ja nukkekodin astiakaapin astiat. Lapsi kiinnittää huomion erityisesti yksityiskohtiin. Yksityiskohdat mahdollistavat entistä syvemmän mielikuvituksellisemman leikin. Pyri siis asettamaan itseni nukkekotia ja sen varusteita ja kalusteita valittaessa lapsen asemaan. Paras vaihtoehto olisi, että voisit antaa lapsen valita itse nukkekodin sisutuksen ja sen asukkaat.

 

9 Total Score
Oliko artikkelista sinulle hyötyä?

Kerro meille oliko artikkelista sinulle hyötyä. Sivun alareunassa voit ottaa osaa tai aloittaa oman keskustelun aiheesta nukkekodit.

User Rating: 4.43 (7 votes)

Osallistu keskusteluun

avatar