The Animals Observatory

Värejä ja rohkeita leikkauksia, niitä löydät The Animals Observatory merkin uusimmasta valikoimasta. Barcelonassa syntyneet ideat lastenvaatteisiin henkivät elämän iloa, retroa ja rentoutta. TAO lastenvaatemerkin tuotteita löydät mm. alle keräämistämme verkkokaupoista.

Etsitkö The Animals Observatory lastenvaatteita edullisesti netistä?

Kokosimme oheen linkit mistä löydät TAO-merkkisiä lastenvaatteita. Ohessa luotettavat lastenvaateverkkokaupat, joissa nopea toimitus. Löytäessäsi TAO tuotteita vielä muualta vinkkaa meille sivun alaraunassa olevaan keskustelukenttään.

Babyshopissa laaja valikoima suosittuja TAO-lastenvaatteita. Hameita, paitoja, toppeja ja housuja niin tytöille kuin pojillekkin.,

Babyshop

The Animals Observatory

Kevät / kesä 2017

The Animals Obeservatory yrityksenä

Animals Observatoryn takana ovat Bobo Choeses ja Laila Aguilar, jotka yhdistäessään ajatuksensa, luovuutensa ja ideansa loivat the Animal Observatoryn. TAO lastenvaatemerkki pohjaa filosofiaan ”Be a good animal, true to your instincts…” Merkki erottuu edukseen ainutlaatuisten printtiensä ja raikkaan värimaailmansa johdosta. Kokoelma tarjoaa käytännöllisiä ja leikkisiä vaatteita, joiden suunnittelussa on pidetty lastenvaatteen mukavuuden edellytys mielessä. Merkin uudet mallistot myydään nopeasti loppuun, mutta jos olet nopea saatat vielä löytää joitakin yksittäisiä vaatekappaleita uusimmasta mallistosta.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x