Kesän uimapukutrendit

Vihdoinkin ilmat lämpenevät ja kohta voi jo pulahtaa saunan jälkeen uimaan mökkirannasta. Jokaiseen kesään kuuluu kuitenkin myös retki hiekkarannalle , niin lapset kuin aikuisetkin nauttivat kuumasta hiekasta varpaiden välissä. Aurinko, merituuli ja kuuma hiekkarannan hiekka, se on siinä – KESÄ!

Kysymys kuuluukin, mistä löytää tämän kesän kauneimmat ja laatuhintasuhteeltaan parhaimmat lasten uimapuvut, uimahousut, aurinkohatut tai UV-suojavaatteet. Me tutkimme hieman asiaa ja voimmekin nyt esitellä kesän kuumimmat lastenuimavaatetrendit.

Sinipunavalkoista raitaa, kapeaa tai leveää, valkoisia pilkkuja tummansinisellä pohjalla. Kirkkaan punaiset yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijoina pienet rusetit, tähdet tai nyörit. Se on siinä. Kyseisen trendin mukaisia uimapukuja löydät lähes joka kaupasta tällä hetkellä. H&M:n valikoimissa erittäin kohtuuhintaisena, niin Stockmannilla kuin Zalandossakin.

maritime uimapuku steiffpetit bateu uimashortsitpilkku uimapuku

 

Toinen kesäntrendi on pienillä kukilla koristellut uima-asusteet, pojille löytyy myös paljon suurikuvioisempia uimashortseja ns. hawajikuvioinnilla.

kukkakuvio uimapukuhawajiuimashortsit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mukavia, lämpimiä ja aurinkoisia uimahetkiä toivottaen

Lastenvaatteen toimitus/L

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Lastenvaate.fi
Logo
Shopping cart