Keväthanget odottavat – nyt ulkoilemaan

Pitkä ja pimeä talvi on taittumassa. Aurinko paistaa siniseltä taivaalta ja lumi kimaltelee auringon energisoivista säteistä. Nyt kannattaa nauttia raikkaasta ulkoilmasta, pakata reppuun lämmintä mehua ja lähteä lasten kanssa retkelle. Retki takapihalle tai lähimetsikköön – seikkailu kuin seikkailu on lapsille mieluisa. Parasta mitä voit lapsellesi antaa on yhdessäolo, tietysti toimivien ulkoiluvaatteiden lisäksi ;).

Lasten talvivaatealennukset parhaillaan huipussaan

Löytönurkastamme löytyy vielä muutamia lasten talvihaalareita hyvään tarjoushintaan. Myös suurimmat netin lastenvaatekaupat lähestyvät lasten talvivaatealennuksissa loppuhuipennusta. Saatat löytää alesta vaatteita jo -70 % alennuksella.

Talvihaalareita, hanskoja, kypäräpipoja ja muita lasten ulkoiluvaatteita nyt todella hyvässä talvialessa !!!

Tarkista ihmeessä Boozt.comin, Zalandon, Sekä Babyshop.comin lasten talvivaatealet. Brandokselta löydät paljon hyviä lasten talvisaappaita.

Jos et vielä tunne kovin hyvin lasten talvivaatemerkkejä niin löydät paljon tietoa merkkiosiostamme. Laadukkaita lasten talvivaatteita valmistavat mm. suomalainen Reima, tanskalaiset Molo Kids ja Minymo sekä Ticket to Heaven että saksansuomalainen Finkid muutamia mainitaksemme.

Toimivien ulkoiluvaatteiden tärkeys

Toimivat ulkoiluvaatteet ovat kaiken a ja o. Kun lapsesi on puettu ”oikein” niin leikkiaikakin ulkona pitenee huomattavasti. Raittiin ilman ja liikunnan vaikutus terveeseen kasvuun on kiistattoman tärkeää. Hankalasti puettavat talvivaatteet ovat epäkäytännöllisiä ja saavat niin lapsen kuin aikuisenkin hermostumaan jo heti alkuvaiheessa. Haalarin pukee niin isompi kuin pienempikin lapsi kätevästi itse päällensä. Pienempien lasten haalareissa kaksoisvetoketju helpottaa pukeutumista entisestään. Jos lapsesi ei enää halua pukea haalaria päälle vaihtoehdoksi jää kaksiosaiset toppahousut ja takki. On olleellista kiinnittää huomiota, että niin takin alareunassa kuin hihansuissakin on lumistopperit, jotka estävät niin lumen kuin myös kylmän tuulen puhaltamisen takin alareunasta/hihansuista sisään.

Toimivien ulkoiluvaatteiden ei tarvitse välttämättä olla kalliita. On kuitenkin huomattava, että joskus laatu ja hinta kulkevat käsikädessä. Hyvin suunnitellussa, toimivassa ja turvallisessa ulkoiluvaatteessa leikkiminen on varmasti mukavaa. Kun uloin kangaskerros on hengittävää, mutta silti ulkopuolisen kosteuden ulkonapitävää ja alle on puettu oikein ensin ihonpinnalle muodostuvan kosteuden pois vievä kerrasto ja tämän päälle lämpökerrasto ennen lopullista tuulta ja märkää pitävää ulkokuorta on lapsella varmasti mukava ulkoilla. Laadukkailta ulkoiluvaatevalmistajilta saa myös näin lopputalven alkuvaiheessa erittäin toimivia lasten talvivaatteita hyvin alennusprosentein. Kannattaa tarkistaa ale ja alennuskoodi sivumme on siellä tarjolla parhaillaan erinomaisia talvivaatetarjouksia!

Lasten ulkoleikit talvella

Parasta on kun lapsi keksii leikkinsä itse, joskus sopivan leikin löytyminen ei kuitenkaan mitenkään ota onnistuakseen. Silloin ei varmastikkaan ole haittaa jos aikuisella on muutama hyvä leikkivinkki takataskussa. Mitä sitten voikaan leikkiä lasten kanssa yhdessä talvella ulkona tai ehdottaa heille leikittäväksi. Mannerheimin Lastensuojeluliiton nettisivulta löytyy muutamia hyviä ideoita. Kuin myös Meidän Perheen artikkelista muutaman vuoden takaa.

Lumilabyrintti- leikki

Leikissä lumeen tallataan polut, joita pitkin leikkijät saavat vain liikkua. Yksi valitaan leikissä noidaksi, jonka tehtävänä on ottaa muita kiinni. Muille leikkijöille sovitaan yhdessä labyrintistä muutama turvapaikka, jossa voi hetken hengähtää.

Kukkulan kuningas – leikkiä

Leikki on kuulunut varmasti lähes jokaisen kaupungissa kasvaneen vanhemman leikkivarastoon lapsuudessa. Muutama päivä lumen satamisen jälkeen kun lumiautot keräsivät lunta kaduilta sivuum, muodostui tiettyihin paikkoihin suunnattoman suuria lumikinoksia. Tällaisten kinosten ohittaminen lapsuudessa oli täysin mahdotonta. Kukkulan Kuningas leikin perusideana on tälläisen kukkulan valloittaminen. Se joka on ensin ylhäällä on Kuningas. Leikki luonnistuu toki myös pienempien kinosten kohdalla.

ulkoleikkejä

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Lastenvaate.fi
Logo
Shopping cart