Thule juoksurattaat ja pyöräkärry

Thule merkkinä tunnetaan varmasti vielä paremmin erilaisten autoihin tarkoitettujen kattotelineiden tai kuljetusboxien valmistajana. Kuitenkin vuodesta 2011 saakka Chariot merkkinen tunnettu lastentarvikkeiden, erityisesti lastenvaunujen / pyöräkärryjen valmistaja on kuulunut Thule-Gruppeen.  Thule merkkinä valmistaa nykyään siis myös kestäviä ja korkealaatuisia lastenvaunuja ja pyöräkärryjä, jotka soveltuvat aktiivisen ja urheilullisen perheen arkipäivään. Thule juoksurattaat ovat modernin ja kevyen suunnittelun ansiosta täydelliset lenkkeilyyn, pitkille kävelylenkille sekä myös vakavampaan juoksuharjoitteluun.

Thule juoksurattaat

Thulen perinteinen juoksuratasmalli on kolmipyöräinen. Edessä vaunuissa on isompi rengas ja takana kaksi isoa kapeaa helposti pyörivää rengasta.  Merkin rattaat ovat tunnettuja hiljaisuudestaan ja stabiilisuudestaan. Rattaat antavat juosijalle juoksurauhan pysymällä hyvin kurssissaan. Rattaiden kevyen rakenteen vuosi voimaa ei tarvitse käyttää rattaiden työntämiseen.

Thule Glide

Thulen suosituimmassa mallissa (Thule Glide) kyydissä olevan lapsen painoraja on 34kg. Tämä mahdollistaa myös vanhemman lapsen kuljettamisen juoksurattaissa.

Turvallisuus

Turvallisuus on myös Thulelle tärkeä ominaisuus rattaissaan. Eturenkassa oleva käsijarru huolehtii rauhallisesta tasaisesta jarruttamisesta esimerkiksi alamäessä. Taka-akselissa on puolestaan jalalla käytettävä perusjarru, joka pitää rattaan varmasti paikoillaan. Topatut 5-pistevyöt takaavat istujalle turvallisen mukana olon.

Mukavuus

Thule on pyrkinyt perusvaununsa suunnittelussa pysymään mahdollisimman yksinkertaisissa ratkaisuissa. Tämä ei kuitenkaan ole lapsen eikä aikuisen mukavuudesta pois. Lapsella on pehmeästi pehmustettu istuinosa, jonka asentoa aikuinen voi säädellä yhdellä kädellä portaattomasti

Plussat:
  • Juoksuvarma
  • Turvallinen
  • Mukava
  • Sopii myös isommalle lapselle

Miinukset:
  • Tilaa vievä

Thule Urban Glide1

Paino: 10.5. Koko kokoontaitettuna 35 × 53 × 87,5 cm

Thule Urban Glidessä eturengas on pienempi kuin Thule Glidessä. Juoksuratas sopiikin näin ollen hyvin lenkkeilyn lisäksi myös kaupunkikäyttöön. Eturengas kääntyy, jolloin liikkuminen pienessäkin tilassa on erittäin kätevää. Thule Urban Glide on voittanut sekä Reddot Design Award-, IF Design Award- että Outdoor Industry Award palkinnot vuonna 2014.

Plussat:
  • Kääntyvä etupyörä
  • Turvallinen
  • Mukava
  • Sopii  lapselle aina 34 kg asti

Miinukset:
  • Kooltaan isohko

Thuilen Sports Stroller

Esittelyvideo

Lisävarusteilla juoksurattaaat sopivat jo vauvalle

Thulen juoksurattaita pystyt helposti muuntamaan sopiviksi myös vauvalle. Löydät vaunuihin lisävarusteena vastasyntyneelle ja pienelle vauvalle kovan kantokopan, autoistuimelle adapterin, hyönteis-sekä sadesuojan. Hankkimalla vauvan vaunukopan, pystyt käyttämään Thulen juoksurattaita aina lapsen syntymästä jopa 5-vuotiaaksi saakka. Lapsen osatessa istua siirrytään käyttämään normaalia istumaosaa.

Löydät lisää Thulen rattaisiin sopivia lisävarusteita Löytönurkastamme.

Thule pyöräkärryt – aktiiviharrastajan vaunut

Pyöräkärryt, jotka ovat tyylikkäät, turvalliset ja monipuoliset. Thulen lastenkuljetuskärryt muuntautuvat moneksi. Voit pyöräillä, kävellä, juosta, vaeltaa tai jopa hiihtää. Pyöräkärry on myös oiva valinta kaksosten tai eri ikäisten sisarusten kuljettamiseen.

Thule Chariot

Thule chariot on turvallinen ja monipuolinen lastenkuljetuskärry. Josta on valmistettu hieman eri ominaisuuksilla eri malleja vastaamaan juuri sinun tarpeitasi.

Tutustu lähemmi: Chariot CX 1, Chariot Cougar, Chariot Cheetah, Chariot Corsaire, Chariot Chinook ja Chariot Captain malleihin ja löydä omasi.

Thule Chariot mallistossa on jokaiselle jotakin. Jos etsit käteviä kaupunkikärryjä, silloin valintasi on Thule Chariot Chinook. Se on paljasjalkainen kaupunkikulkija ja kääntyvä/taittuva etupyörä tekee siitä erinomaisen valinnan arkipäivän seikkailijoille. Isompien lasten tai painavien ostosten kuljettamiseen sopii puolestaan esimerkiksi Captain malliston vaunu. Ohessa alla löydät lisää tietoa eri malleista.

Thule Chariot CX1

Esittely video

Uusimmat Thulen juoksurattaat, pyöräkärryt ja muut lisävarusteet Löytönurkastamme

Löydät lisää Thulen tuotteita löytönurkastamme. Tarjolla tuotteita kilpailukykyiseen hintaan luotettavista nettikaupoista

Katso kaikki Thule -tuotteet tästä!
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Lastenvaate.fi
Logo
Shopping cart